İzlemeyenlere tavsiyem Bu Akşam Teşkilat var. Bomba gibi bir bölüm olacak. @Alemdar @Yakamoz-Asi @Angelica
Ben Deha izliyorum netten izleyeceğim inşAllah
İzlemeyenlere tavsiyem Bu Akşam Teşkilat var. Bomba gibi bir bölüm olacak. @Alemdar @Yakamoz-Asi @Angelica
O boş gururu ve kibrinden işte ben şok bu kadar da değil yani. 😱
174 bölümü iki kez baştan sona didik didik izleyip bitirmiş biri olarak bu sahneyi şu an bu gözle izlerken aşırı güldüm ya
Ben Deha izliyorum netten izleyeceğim inşAllah
O boş gururu ve kibrinden işte ben şok bu kadar da değil yani. 😱
@Bully ile @MasacRE nün Fatoş’ta gözü kalmış @Angelica @Dosi @cookies @Zeyno @12.Adam174 bölümü iki kez baştan sona didik didik izleyip bitirmiş biri olarak bu sahneyi şu an bu gözle izlerken aşırı güldüm ya
Masadan kalkıp gitmek nedir Ali Rıza Bey
Aman Sinek ısırığı kadar etkisi olmaz onların tepkim aşağıdadur @Dosi@Bully Kaanım @Yakamoz-Asi Ömer ile güçlerinizi birleştirin emreyi yok edinnn yeterrrr bıktık bundan
@Bully Kaanım @Yakamoz-Asi Ömer ile güçlerinizi birleştirin emreyi yok edinnn yeterrrr bıktık bundan
sonun yakın isviçre alplerinde kaybolucan izin bulunamayacakBen beni etiketledikçe olmamıṣ basıyorum artık
sonun yakın isviçre alplerinde kaybolucan izin bulunamayacak
Ben beni etiketledikçe olmamıṣ basıyorum artık
kalemini kırdık derin forumdaHaaland gibi seni de isviçre hapislerini atarlar
kalemini kırdık derin forumda
Hadi ona kızıyorsun bana damı kızıyorsun benim mesaja niye bişi atmadın
forumdakiler sana böyle davranacak sonun yakınDerin forum baṣkanı benim ama
------
Attık ya
forumdakiler sana böyle davranacak sonun yakın
Derin forum baṣkanı benim ama
------
Attık ya
Seni etiket etmediği mesaja güldürü atmalısın ama bak yukardakinde akıllanıp eklememiş seni. Sende mükafat vermelisin @xemrexxxBen beni etiketledikçe olmamıṣ basıyorum artık
ben temiz kalpliyimdir rüyalarım gerçek olur kısa süredeAnca rüyanda
aklı olan bana destek olur zaten hep akılsızlar karşı tarafa ve genelde mahvolurlar kahrolurlarAnaaaaaa 40 yıl düṣünsem bu meluna destek olacağın aklıma gelmezdi 😱 @Angelica gör gör neler oluyor