Kız ben Büyük Yalan'ı diyorum. Emrah ile uyumu başta yadırgandı ama sonra sevildi.Evet Tamer e uymadı diye bayağı konuşulmuştu
Kız ben Büyük Yalan'ı diyorum. Emrah ile uyumu başta yadırgandı ama sonra sevildi.Evet Tamer e uymadı diye bayağı konuşulmuştu
Oha anında nasıl buldun cidden buydu 😱
@Dosi buldu bile Unutuılmaz imişAklıma gelmedi ki Kanal 7 demi yayınlanıyordu ki
Kız ben Büyük Yalan'ı diyorum. Emrah ile uyumu başta yadırgandı ama sonra sevildi.
Bak onu izledimHe Unutulmaz dizisi bu ay çok güzeldi bu dizi çok konuşulan bir diziydi zamanında ya
Ahh Elifle Deniz yaa@Dosi @Tolstoyevski
@Angelica favori dizim geliyor eski ama sen izlemiştin
Ötesiz İnsanları izlediniz mi?
Bende hatlar karıştı tamamen, aradığım dizi Unutulmaz değilmiş ama Unutulmaz'daki adam başrolde olduğu için bir an Unutulmaz sandımMermer ne alaka ki
------
Buğra vardı dizi valla diziyi unutmuşum ben
Ben hiç sevemedim Buğra'yı.
Canlarımmmmm Elif ve Deniz♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️Ahh Elifle Deniz yaa
Az önce baktım dediğin gibi kanal 7 den foxa gitmişBende hatlar karıştı tamamen, aradığım dizi Unutulmaz değilmiş ama Unutulmaz'daki adam başrolde olduğu için bir an Unutulmaz sandım@Dosi
Yemin dizisi muhabbeti geçince aklıma geldi çünkü o dizinin adı da Yemin'miş, 2006 zamanı Kanal 7'den Fox'a geçmiş. Başrol karakterin adı Menderes'miş, nedense mermer kelimesi oradan aklımda takılmış@EmreCan
Bende hatlar karıştı tamamen, aradığım dizi Unutulmaz değilmiş ama Unutulmaz'daki adam başrolde olduğu için bir an Unutulmaz sandım@Dosi
Yemin dizisi muhabbeti geçince aklıma geldi çünkü o dizinin adı da Yemin'miş, 2006 zamanı Kanal 7'den Fox'a geçmiş. Başrol karakterin adı Menderes'miş, nedense mermer kelimesi oradan aklımda takılmış@EmreCan
Hayır, adını da ilk kez duyuyor olabilirim@Dosi @Tolstoyevski
@Angelica favori dizim geliyor eski ama sen izlemiştin
Ötesiz İnsanları izlediniz mi?
Hayır, adını da ilk kez duyuyor olabilirim
O da mı vardı. Aaa dur galiba Survivor sonrası ilk dizi projesiydi. Hayal meyal aklımdaBen hiç sevemedim Buğra'yı.Nihat Altınkaya en iyi ismiydi dizinin erkekler arasında.
Ben de ilk defa duydum Ötesiz İnsanlarıAaaa@Tolstoyevski sen duymadınmı
Anlamadım@Dosi şimdi nostalji yapar etiketli. Bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?