Yeraltı'nın Afişi Yayınlandı! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,626
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001533344.jpg

NOW'ın Medyapım imzalı yeni dizisi 'Yeraltı'nın afişi yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Berna Aruz’un kaleme aldığı, Deniz Can Aktaş, Uraz Kaygılaroğlu ile Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı dizi için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Yeraltı, yakında NOW'da başlıyor.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Lütfen senarist kısmına Raci Bey'i ekleyelim :Z @Emre Ozansoy

Bu arada Devrim'den gözlerimi alamıyorum 😂 Çok güzel gacısın beee
Kanalın gönderdiği basın bülteninde adı yazmadığı için eklemiyorum da YouTube'dan dolayı eklenebilir. :A

Deniz Can'ın Haydar Ali imajı inanılmaz iyi, ben kendisinden alamıyorum gözümü. :bhr:

• Beğendim
Reactions: fredbalotellifanny
Kanalın gönderdiği basın bülteninde adı yazmadığı için eklemiyorum da YouTube'dan dolayı eklenebilir. :A

Deniz Can'ın Haydar Ali imajı inanılmaz iyi, ben kendisinden alamıyorum gözümü. :bhr:
Raci Şaşmaz ismini gizlemiyor ama ikinci plana atıyor 😂 Ne kanal sitesinde var ne de bültenlerde ne manyak herif çıktı ulan senin projen senin ! 😂

Sakalları böyle kalsın HİB'den ayırıyo kendisini, saçlarda iyi

Çok güzel duruyor. Tam adımıza göre. ❤️
Devrim yeniden NOW'da ama bu sefer iyi olacak :)

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Raci Şaşmaz ismini gizlemiyor ama ikinci plana atıyor 😂 Ne kanal sitesinde var ne de bültenlerde ne manyak herif çıktı ulan senin projen senin ! 😂

Devrim yeniden NOW'da ama bu sefer iyi olacak :)
Devrim büyük konuşmamalı idi. Geri döndü. ❤️

• Beğendim

"Raci Şaşmaz'dan" diye bangır bangır reklam yapacakları yere adını gizliyorlar cidden, sıktı bu ama. :( Nereye kadar devam edecekler bilmiyorum.

Şu an için Haydar Ali > Halil İbrahim. :A

• Harika
Reactions: Alemdar
"Raci Şaşmaz'dan" diye bangır bangır reklam yapacakları yere adını gizliyorlar cidden, sıktı bu ama. :( Nereye kadar devam edecekler bilmiyorum.

Şu an için Haydar Ali > Halil İbrahim. :A
Halil İbrahim zaten rezil olmuştu iyi ki Haydar olarak döndü düşünüyorum da alıştık DCA'ya, o olmasaydı kim olurdu bilemiyorum.

Aman Raci dizi tutmazsa ozaman görürüm onu 😂 Ama ikimizin ne düşündüğünü biliyoruz 😉

katılıyorum size deniz can bey bu imajı iyi .bende diziyi izleyeceğim inşallah bol aksiyon olur.deniz can beyi tatlı küçük yalancılar dizisinde tanımıştım ordaki seçkin rolü çok iyiydi beğenmiştim.yıllar sonra izleyeceğim kendisini.umarım yeraltı dizisi iyi olur.

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Haydar Haydar'ı kaldırıp tekrar paylaşmışlar fragmanı, rezillikler daha dizi başlamadan başlamış. Geçmişler olsun. :A @Alemdar

Haydar Haydar'ı kaldırıp tekrar paylaşmışlar fragmanı, rezillikler daha dizi başlamadan başlamış. Geçmişler olsun. :A @Alemdar

Evet şimdiden afiş + tanıtım rezilliği bulunduran bir dizi tutar diyorum. Aşağı yukarı 2-3 sezon sürer bu da.

Bu sefer B.Ö'ye değil R.Ş'ye sövme serüvenimiz başlıyorrr 😂😂

• Güldürdün
Fena değil. Ecünnü olmasa daha hoş olurmuş.