Yeniden Başlangıç-Final

Final Bölümünü nasıl buldunuz?

• Çok güzel

Oy: 3 100.0%
  • Güzel

Oy: 0 0.0%
  • Fena Değil

• Kötü

• Kullanılan toplam oy
    3

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
FİNAL BÖLÜMÜ

1.Sahne-Çağatay Ölüyor
Mehmet Çağatay'ın öğrendiğini duyunca paniğe kapıldı ve aklına bir çözüm önerisi geldi.Yapacağı şey çok tehlikeliydi ama yapmak zorundaydı.Çağatay'ı yayına çağırdı ve cebinden bıçağı çıkarıp ona sapladı.Ardından Çağatay yere serildi.Mehmet de işini garantiye almak için bıçağı saplamaya devam etti.Ardından bıçağı pencereden dışarı bir yerlere attı.Ardından kapıyı kapatıp oradan arkadaşlarının yanına gitti.

2.Sahne-Arkadaşları Çağatay'ı Merak Ediyor

Çiğdem-Çağatay'ı gören var mı?
Ceren-Aynen ben de göremedim
(Ardından bir görevli gelip,arkadaşlarının bıçaklanarak öldüğünü söyledi.Çiğdem oracıkta ağlayıverdi.Ardından delice şarkı söylemeye başladı.)
Çiğdem-Ben bir köylü kızıyım gönlümden yaralıyım derdimi anlatırsam yürekler acısıyım vuruldum ben bir gence(Çiğdem şok geçiriyordu)Ardından horon tepmeye başladı.
Umut-Çiğdem normale döner misin?
Çiğdem-Hemen dönüyorum.Twitim uçuverdi,kanadın açıverdi,Takip et amman favlayamam.Unfulovlayıp kaçıverdi.Ah benim capslik yarim trending topic yarim.
(Diğer arkadaşları Çiğdem'in kafayı yediğinin farkına vardı ve hemen eve götürdüler)

3.Sahne-Mehmet her şeyi söylüyor.

Mehmet-Bir dakika beni dinler misiniz?Siz hepiniz benim hafıza kaybı geçirdiğimi sanıyordunuz ya aslında geçirmedim.Hepsi sizi tekrar kazanmak içindi.İnsan sevdiği için her şeyi yapmaz mı? Yapar İnsan sevdiğine her şeyi söylemez mi? Söyler.Çağatay'ın nasıl öldüğünü de biliyorum.Çünkü ben öldürdüm.Neden mi yoksa her şeyi size söyleyecekti ve siz beni bırakacaktınız.Ama artık pişmanım.Şimdi karakola gidip teslim olacağım.

Deniz-Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı.Pişmanlık nedir bilirim.Ben sizi bırakınca o duyguyu yaşadım.Hadi son kez beraber bir şeyler yapalım.(Tabi Çiğdem delirmişti.Yine kendi kendine bir şeyler söylemeye başlamıştı.)

Çiğdem-Tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak

Ceren-Mehmet madem sen karakola gidiyorsun Çiğdem de tımarhaneye gitsin.

Umut-Tamam herkes bir yere dağılsın ama son kez beraber kalalım.
(Ve son bir haftayı hep beraber evde geçirdiler.Ardından hepsi bir yere dağıldı.)

1 YIL SONRA

SON SAHNE:

Artık hepsi dağılmıştı.Mehmet sadece "Yeniden Başlangıç" istemişti.Ama olmamıştı.Olan şey "Son Buluşma"ydı.
Şu anÇiğdem tımarhanede,Mehmet hapishanede,Umut Diyarbakır'da,Deniz'le Ceren ise Antalya'da balayındalardı.

aaa bitirmeseydin keşke :T
delirme sahnelerim şahane olmuş horon tekmem tik tak tik tak falan hahha:F
ama 1 yıl sonra tımarhaneden çıkmam gerekiyordu bence hp orada kalıcak olmam olmamış🙄

Akşama bakarım belki ama bitirmeseydin keşke ve yaz başka şeyler yaz ama mutlaka yaz,yazmayı bırakma derim 😉