- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
2.Bölüm
1.Sahne-Sır 3.Kişiye Geçiyor mu?
Ardından kapı açılır ve içeri Umut girer.(Ceren'le Çiğdem hala şoktadır)
Umut-Bunu bana nasıl yaptın?
Ceren-Hiçbir şey bildiğin gibi değil.
Umut-Nasıl bildiğim gibi değil gözümün önünde elimden kayıp gittin.
(Ceren oh çeker)
Umut-Her şeyi biliyordun.Ben sana aşıktım.Merak etme aranıza girmeyeceğim.Artık gidiyorum.Sevdiğim kızla en yakın dostum sevgili oluyor.Nasıl durabilirim ki burada?Ha bu arada yalandan da üzülme.Hadi eyvallah.
Çiğdem-Ceren bunlar senin dostundu.Eski sevgilin senin canını acıttı diye sen de insanların canını bu kadar acıtma.Tamam oyun oynuyorsun ama abartmadan oyna.Bu oyunu bitireceğin zaman beni ararsın.O zaman geri gelirim hayatına.Ama artık hayatında yokum. (Çiğdem'den göz yaşı gelir)
2.Sahne-Ceren'le Mehmet Konuşuyor
Ceren-Dostlarının bu kadar tepki göstermesini anlamıyorum.Yanlış bir şey yapmadık ki.Sadece birbirimizi sevdik
Mehmet-Ceren ben seni her şeyden çok seviyorum.Dostlarım umrumda değil.
(Kapı açılır)
Deniz-Umut senin dostluğun bu kadar mıydı ya.Umrunda değiliz demek.Ben ailemi 1999 Depreminde kaybettim.Ama sonra size rastlamıştım.Bana bu üzüntüyü yaşatmamıştınız.Dedim ki artık ailem sizsiniz.Ben ailemi bir kez daha kaybettim.Merak etme bir daha hayatında olmayacağım.Finlandiya'ya gidiyorum.Bir daha beni ne ara ne sor.
3.Sahne-Havaalanı
(Umut havaalanına varır,Diyarbakır'a bilet almıştır ama onu takip eden biri vardır.Umut onu tanıyamamıştır.Ardından tam uçağa binecekken Deniz seslenir)
Deniz-Umut hakkını helal et kardeşim.10 yıl dile kolay uzun sürdü.Diziler gibi biz de final yapıyoruz.
Umut-Helal olsun.Kim böyle bitmesini isterdi.Mehmet'e çok kızgınım.Neyse hadi görüşürüz.
4.Sahne-Uçakta Kavga
(Deniz uçağa biner ve uçak kalkmadan bağırışmalar başlar)
Enis:Lan ben sana evde demedim mi sakın anahtarı evde unutma diye.
Fahriye: Pardon baba
Enis:Sen doğduktan sonra bir ebe seni düşürmüştü ya ben o ebenin
Deniz:Hop dur orada be senin babalığın böyle mi.Böyle babaların nesli tükense yeridir.
Enis:Kapa çeneni be
(Deniz amcaya tokat atar ve uçak kalkmadan uçaktan atılır)
5.Sahne-Yeni Aşk
(Umut uçakta yüzünün bir yerden tanıdık geldiği birinin yanına oturur,Umut bilerek onun koluna vurur )
Umut: Pardon
Kimliği belirsiz şahıs:Önemli değil canım.
(Umut bu sesi bir yerden hatırlayacaktı ve hatırladı)
Umut:Çiğdem senin burada ne işin var.
Çiğdem:Oyun oynamayı bile beceremiyorum demi.Ceren sana çok ağır konuştu ama kaçmanıza gerek yoktu.Kaçak Gelinler 1 Kaçak Dostlar 2.
Umut-Ağzındaki baklayı çıkarsan Çiğdem.Moralim yok zaten.
Çiğdem-Sana her şeyi anlatmak için geldim ama asıl gelme sebebim Ben seni çok seviyorum.
Bitiş
(Dizimiz haftada iki gün yayınlanacaktır.Cuma ve Cumartesi yayınlanacaktır)
1.Sahne-Sır 3.Kişiye Geçiyor mu?
Ardından kapı açılır ve içeri Umut girer.(Ceren'le Çiğdem hala şoktadır)
Umut-Bunu bana nasıl yaptın?
Ceren-Hiçbir şey bildiğin gibi değil.
Umut-Nasıl bildiğim gibi değil gözümün önünde elimden kayıp gittin.
(Ceren oh çeker)
Umut-Her şeyi biliyordun.Ben sana aşıktım.Merak etme aranıza girmeyeceğim.Artık gidiyorum.Sevdiğim kızla en yakın dostum sevgili oluyor.Nasıl durabilirim ki burada?Ha bu arada yalandan da üzülme.Hadi eyvallah.
Çiğdem-Ceren bunlar senin dostundu.Eski sevgilin senin canını acıttı diye sen de insanların canını bu kadar acıtma.Tamam oyun oynuyorsun ama abartmadan oyna.Bu oyunu bitireceğin zaman beni ararsın.O zaman geri gelirim hayatına.Ama artık hayatında yokum. (Çiğdem'den göz yaşı gelir)
2.Sahne-Ceren'le Mehmet Konuşuyor
Ceren-Dostlarının bu kadar tepki göstermesini anlamıyorum.Yanlış bir şey yapmadık ki.Sadece birbirimizi sevdik
Mehmet-Ceren ben seni her şeyden çok seviyorum.Dostlarım umrumda değil.
(Kapı açılır)
Deniz-Umut senin dostluğun bu kadar mıydı ya.Umrunda değiliz demek.Ben ailemi 1999 Depreminde kaybettim.Ama sonra size rastlamıştım.Bana bu üzüntüyü yaşatmamıştınız.Dedim ki artık ailem sizsiniz.Ben ailemi bir kez daha kaybettim.Merak etme bir daha hayatında olmayacağım.Finlandiya'ya gidiyorum.Bir daha beni ne ara ne sor.
3.Sahne-Havaalanı
(Umut havaalanına varır,Diyarbakır'a bilet almıştır ama onu takip eden biri vardır.Umut onu tanıyamamıştır.Ardından tam uçağa binecekken Deniz seslenir)
Deniz-Umut hakkını helal et kardeşim.10 yıl dile kolay uzun sürdü.Diziler gibi biz de final yapıyoruz.
Umut-Helal olsun.Kim böyle bitmesini isterdi.Mehmet'e çok kızgınım.Neyse hadi görüşürüz.
4.Sahne-Uçakta Kavga
(Deniz uçağa biner ve uçak kalkmadan bağırışmalar başlar)
Enis:Lan ben sana evde demedim mi sakın anahtarı evde unutma diye.
Fahriye: Pardon baba
Enis:Sen doğduktan sonra bir ebe seni düşürmüştü ya ben o ebenin
Deniz:Hop dur orada be senin babalığın böyle mi.Böyle babaların nesli tükense yeridir.
Enis:Kapa çeneni be
(Deniz amcaya tokat atar ve uçak kalkmadan uçaktan atılır)
5.Sahne-Yeni Aşk
(Umut uçakta yüzünün bir yerden tanıdık geldiği birinin yanına oturur,Umut bilerek onun koluna vurur )
Umut: Pardon
Kimliği belirsiz şahıs:Önemli değil canım.
(Umut bu sesi bir yerden hatırlayacaktı ve hatırladı)
Umut:Çiğdem senin burada ne işin var.
Çiğdem:Oyun oynamayı bile beceremiyorum demi.Ceren sana çok ağır konuştu ama kaçmanıza gerek yoktu.Kaçak Gelinler 1 Kaçak Dostlar 2.
Umut-Ağzındaki baklayı çıkarsan Çiğdem.Moralim yok zaten.
Çiğdem-Sana her şeyi anlatmak için geldim ama asıl gelme sebebim Ben seni çok seviyorum.
Bitiş
(Dizimiz haftada iki gün yayınlanacaktır.Cuma ve Cumartesi yayınlanacaktır)
Son düzenleme: