Yeniden Aşk-ı Memnu Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,708
Puanı
1,060
İlk olarak Favoriforumum.net'de yayınlanan Meryem Uzerli'nin yeni dizisinin konusu dün en çok konuşulanlar arasındaydı.

5 farklı senaryo içinden Meryem Uzerli tarafından seçilen senaryoyla Aşk-ı Memnu arasında birçok benzerlik gözlendi.Senaryoda Aşk-ı Memnu'daki gibi orta yaşlı bir adam (Haluk Bilginer) ve biri manevi oğlu olmak üzere 3 çocuğu var. Kendisini Almanya'da tedavi eden hemşire kıza (Meryem Uzerli) aşık olan adam genç kızı Türkiye'ye gelmeye ikna edemez.Bunun için manevi oğlundan (Murat Yıldırım)yardım ister ve manevi oğlu Almanya'ya gider.Bu noktadan sonra 3 kişi arasında bir aşk üçgeni yaşanır.

Senaryonun bu hali sosyal medyada Aşk-ı Memnu'ya benzetildi ve gün boyu çok konuşuldu.
page_meryem-uzerlinin-yeni-partneri-murat-yildirim-mi_310110797.jpg

@destere @Forumdash @Çiğdem- @sürgünüm @gizem ak @Nisa @sokak sanati @Bully @yatutarsa @mrt-06 @denizz19 @Harunnn60 @KayıpSehir @Yiğitt @aserat54 @HachiKo @gözlemci @*YıldırıM*

Nerdeyse aynısı olmuş, hep benzerlikle ilgili eleştriler alacaktır. Ben daha farklı birşey bekliyordum. :(

Her dizi zaten az çok aynı konu etrafında dönüyor, sadece Aşk-ı Memnu öyle işlemişti ki konuyu, "ihtiraslı yasak aşk" deyince hep akıllara o gelmişti. Ben de farklı bir şeyler beklerdim, ama sağlık olsun. Neyse, başarılar diziye. :)

O buruşuk muşambanın nihale ne etkisi varmış ki? :A
nihlai ince ince işledi :X onun verdiği akıllar, erkeklere nasıl davranacağı bilgisi,kıyafetini nasıl seçeceği vb. olmasa nihal küçük kız olarak kalacaktı hep :

@xemrexxx Keşke öyle bişey olsa da Karadayı ve Kara Para Aşk benzerliklerinin intikamını alsam. :)
BAĞLANTIYI Çözemedim :X kpa ile karadayı aynı senarist tarafından yazılan aynı diziler meryemin dizisini ece-melek yazmiyi :X

nihlai ince ince işledi :X onun verdiği akıllar, erkeklere nasıl davranacağı bilgisi,kıyafetini nasıl seçeceği vb. olmasa nihal küçük kız olarak kalacaktı hep :
O çirkin Beren bile iki kırıtmayla Behlül'ü avcuna aldıysa bizim Nihal tek göz süzmeyle dünyayı ayaklar altına alır. :A

BAĞLANTIYI Çözemedim :X kpa ile karadayı aynı senarist tarafından yazılan aynı diziler meryemin dizisini ece-melek yazmiyi :X
Aynı senaristlerin yazması şart mı? (b) Aşk-ı Memnu'ya benzeyip benzemeyeceği önemli. :)

Milletin işi gücü yok bunu mu konuşmuş tümgün. :A Mero yine tükenecek gibi. :)