TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hhahh aslında genc kızların peşinde koşan 60 yaasındakı amcalar gibi gerçekten @destere

@MasacRE- evet sen o konuda iyisin adeyyyo laylaylolara falan sakın prim vermeyin baın 1 puanları korksunlar
tombalak biraderinle başbaşa benim dedikodumumu yapıyorsunuz hogatha senden beklemezdim bunu hadi tombalak her haltı yiyebilir ama sen niye dedikoduya katılıyorsunki

Dediğim şeyler ilgi görecek şeyler forumda esc fanları var o kadar
Eğer bu konseptler olursa rekor kırdırtırım programa kanaldaş
senden başkasının yarışmasında başkan olmuycam sen nereye ben oraya
bu kazma kesin hile yapar benide ortak eder hilesine bu günaha giremem
eurovision roman havası olursaa katılma hevesim kırılır hiç heyecan duymam ben onlardan @mrt-06

@destere zaten program batarsa senin basına yıkmak için baskanlığa istiyor seni ayoll

eurovision roman havası olursaa katılma hevesim kırılır hiç heyecan duymam ben onlardan @mrt-06

@destere zaten program batarsa senin basına yıkmak için baskanlığa istiyor seni ayoll
onunla wc ye gitmem beni daha çok bekler birde başkanlığımı begenmiyordu ankaralı turgut
şimdi yerlerde sürünsede yalvarsada imkansız kabul edemem artık totosunu yerlere sürterek reyting kazansın umrumda değil

Fazla zamanim yok yarisabilecegimi sanmiyirum

@mrt-06 Bizi eş başkan olarak düşünüyor kırmayalım onu destere
zaten kazayla kabul etsem iki hafta içinde sunucuyla birbirimize gireriz bu iş gitmez ben adaletli tarafsız sunucu isterim bu özelliklerden hiçbiri ankaralı baskülde yok

Hhahah evet beğenmiyordu ama bktı reytingli bir başkansın
ama @mrt-06 senle uğraşmaz sen çok nazlı bir başkansın çünkü

zaten kazayla kabul etsem iki hafta içinde sunucuyla birbirimize gireriz bu iş gitmez ben adaletli tarafsız sunucu isterim bu özelliklerden hiçbiri ankaralı baskülde yok

Tamam fazla naz yapma sende bizim gibi değerli jürilere ihtiyaçları var anla işte
Bir de ikimiz birden başkan olursak türbüşon gibileri yollamak için şansımız artar

Ben dış görünüşe bakmıyorum kızların ben bir kere yaptım o hatayı ondada dersimi aldım maçı sat dedi takım değiştir dedi eğer oyüzden şarkıya oy verdim bende yine çünkü şarkı söylemesi Yağmurdan bile berbattı
Dış görünüşe oy verme

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam fazla naz yapma sende bizim gibi değerli jürilere ihtiyaçları var anla işte
Bir de ikimiz birden başkan olursak türbüşon gibileri yollamak için şansımız artar
başkanlığa ist,iyorda bizim normal jürilerden bir farkımız olmalı mesela puanlama sistemine göre biz kaç vericez normal jüri kaç puan verecek bunları konuşmak lazım

hem sunucunun oyu başkanların yarısı kadar olmalı böyle cücük gibi kalmalı sunucu

sen sus türbüşoncu seni artık seninle konuşmuyorum gittin gittin son hafta oyunu türbüşona verdin sana olan sevgimnizde sıfırı tüketti
git artık @Bully e bombayı yerleştir

Ayrıcalığımız olacakmış merak etme sıradan jürilerle bir olmayacağız tabi ki

normal juri olursun ozman oylrını beklicem cnm
noldu tehlikeyi sezdin sanırım tombik biraderinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun beni

@mrt-06 eger @destere yan ciziyorsa beni yaz
tamam seni yazsın zaten benimle anlaşamaz ona eminim
iki haftada psikolojisi bozulur intihara teşebbüs eder

Ayrıcalığımız olacakmış merak etme sıradan jürilerle bir olmayacağız tabi ki
onun net sözünü almadan hiçbirşey kabul etme
bu arada sana bişey soracaktım @denizz19 yıldızlar oynaşıyorda sana puanlarını yolladımı bu akşama doğru geç yolladıysa kabul etme hile karıştırmasın yarışmaya

noldu tehlikeyi sezdin sanırım tombik biraderinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun beni

tamam seni yazsın zaten benimle anlaşamaz ona eminim
iki haftada psikolojisi bozulur intihara teşebbüs eder
senin nzınl uğraşamaz anlamassınız çünkü onun dediğini sen kabul etmezsin senin dediğinide @mrt-06 da kabul etmez ayoll