- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Jurileri en düşük 20 yaştan eski popu görmüş kişielrden çoğunluk seçmeye çlıs cnm şimdi bunlar günümüzdn ergen şarkıları beklerler sinirimi bozarlar
Öhöm öhöm
Jurileri en düşük 20 yaştan eski popu görmüş kişielrden çoğunluk seçmeye çlıs cnm şimdi bunlar günümüzdn ergen şarkıları beklerler sinirimi bozarlar
Aynen, haberleri bile senden alır oldumAnlamıştım zaten o kadar izdivaç konusunda etiketledim beğenip geçmiştin. Ara verme.
Ben 44 yaşında sanıyordım kendisini. ;Abenden 1 ys küçük galiba 24 olması lazım
Yarışmacı olsana.Juriye beni yaz 😉
Ben ilk ve son yarismaci olma hakkimi @denizz19 in programinda kullaniyorum.Ben 44 yaşında sanıyordım kendisini. ;A
Yarışmacı olsana.
Peki sen bilirsin kalbini verdim o zaman.Ben ilk ve son yarismaci olma hakkimi @denizz19 in programinda kullaniyorum.
yorucu o isler
ama kötu oldumÇünkü seni yarışmacı olarak düşünmüştüm.
O zaman @MasacRE-'yi jüri eş başkanı yaparız.
@MasacRE-'yi baştan beri jüri başkanı olarak düşünüyordum zaten.ama kötu oldum@MasacRE- ve ben juri olalim demisiz suana kadar tek ve onada kalp olunca ondan sordum
Tek 1 kişiye yetki ver baska karıştırma ayoll yoksa ortalık karışıyor benden sana tavsiyeO zaman @MasacRE-'yi jüri eş başkanı yaparız.İsterse tabii.
O zaman @MasacRE-'yi jüri eş başkanı yaparız.İsterse tabii.
@MasacRE-'yi baştan beri jüri başkanı olarak düşünüyordum zaten.
Senin beni çağırmanı bekledim
Tek 1 kişiye yetki ver baska karıştırma ayoll yoksa ortalık karışıyor benden sana tavsiye
biliyorsun ben aslında yarışmalardan elimi eteğimi çekiyordum ama senin olduğun yerde bulunmam lazım birde ms yokken müzik yrışmasız kalmamıs olur forum
Bakarız elbet bir ayrıcalığın olur.Olur isterimYetkim de artacak mı
ederim.Tek 1 kişiye yetki ver baska karıştırma ayoll yoksa ortalık karışıyor benden sana tavsiye
biliyorsun ben aslında yarışmalardan elimi eteğimi çekiyordum ama senin olduğun yerde bulunmam lazım birde ms yokken müzik yrışmasız kalmamıs olur forum
okO zaman @MasacRE-'yi jüri eş başkanı yaparız.İsterse tabii.
@MasacRE-'yi baştan beri jüri başkanı olarak düşünüyordum zaten.
Bakarız elbet bir ayrıcalığın olur.
Teşekkür
ederim.
Niye küstah.Senin beni çağırmanı bekledim
yetkilerine bende tepki göstericem ama ms den dolaayı hesaplşmıs olucaz cnmBakarız elbet bir ayrıcalığın olur.
Teşekkür
ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?