hangi hayal dünyası 😱Hayal dünyanda yaşamaya devam et sen.
hangi hayal dünyası 😱Hayal dünyanda yaşamaya devam et sen.
Ben kimsenin tarafında olmam, insanlar benim tarafımda olur...Yzk kafana Beni koruyacağına geçtiğin kişinin tarafına bak
İnsanların haberi var mı kdwmsqjwqjdjejgfjbjfbjgjbmfvjdBen kimsenin tarafında olmam, insanlar benim tarafımda olur...
3-5 tanesi ziyaretçidir yaOnlar ziyaretçi kılığına bürünen üyelerdir. Eğer ki cidden foruma üye olmayan ziyaretçiler okuyorsa mesajlarımızı buradan onları foruma üye olmaya davet ediyorum.
------
Hayal dünyanda yaşamaya devam et sen.
Ben foruma Kırmızı Oda'ya laf edenlere cevap vermek için gelmiştim. Dışarıdan sadece reyting haberlerine bakıyordum. İlk kez bir foruma üye olduğum için baya zorlandım başlarda ama iyi ki üye olmuşum.3-5 tanesi ziyaretçidir ya
Bende senelerce sadece Survivor ve reyting konuları bakmak için bakardım. Diğer alanlar olduğunu bilmiyordum. Üye olunca bile 1 buçuk sene sonrası yeni konulara bakmıştım
Keşke o gün elektrik kesintisi yasasaydinBen foruma Kırmızı Oda'ya laf edenlere cevap vermek için gelmiştim. Dışarıdan sadece reyting haberlerine bakıyordum. İlk kez bir foruma üye olduğum için baya zorlandım başlarda ama iyi ki üye olmuşum.
Mobil veri ile bağlanırdım , sonuç değişmezdi.Keşke o gün elektrik kesintisi yasasaydin
Sarjin bitseydi keşkeMobil veri ile bağlanırdım , sonuç değişmezdi.
Çok teşekkürler @Cervantes 🤗Tebrik ederim @Mircan Saye , hayırlı olsun .
Teşekkür ederim @Yakamoz-Asi 😊Favori Üyeliğin hayırlı olsun @Mircan Saye
Çok teşekkürler mutlu oldum. 🤗 @DosiHayırlı olsun @Mircan Saye
Uzun zamandır bekliyordun. Nihayet zamanı geldi
Teşekkür ederim abla @Angelica 🤗@Mircan Saye tebrik ediyorum ablacım favori üyeler arasına hoşgeldin
Çok teşekkürler @Yiğit .😊 Kullanicı adımı o kadar çok değiştirdim ki.. 😄Hayırlı olsun bro, kullanıcı adını da daha kısa yapsan ne güzel olurdu eski kullanıcı adın daha iyiydi sanki. @Mircan Saye
Teşekkür ederim @EmreCan 😊Tebrikler hayırlı olsun @Mircan Saye
Yeni mi geldi aklına tebrik etmek , çaylak deyince kızıyorsun birde .Tebrikler hayırlı olsun @Mircan Saye
admine hakaret etsin anında ban alır benim gibi
keyfim şimdi tebrik etmek istediYeni mi geldi aklına tebrik etmek , çaylak deyince kızıyorsun birde .
bende hakaret olmaz seyfocanadmine hakaret etsin anında ban alır benim gibi
Can NO canını sıkarlarsa alayına düz gidersinkeyfim şimdi tebrik etmek istedi
------
bende hakaret olmaz seyfocan
Canımı sıkan oluyor mu oluyor tabii ama hakaret çözüm değil forum için konuşmuyorumCan NO canını sıkarlarsa alayına düz gidersin
Ben şakasına takılıyorum yoksa EmreCan hakaret edecek veya bir sıkıntısını hakaretle çözecek birisi değil. Dediği gibi hakaret etmek de çözüm değil , hakaret sadece eden kişiyi alçaltır.admine hakaret etsin anında ban alır benim gibi