Yeni Sezonun En Gözde Çiftleri Kim Olur?

Ezel'de de öyleydi, yakışanda o.Beren Saat'e fettan kadın rollerinin yakıştığı gibi.
Her oyuncunun kendi rolü ve biçimi var evet Ezelde de öyleydi onu birkaç bölüm izledim bi 10 bölüm kadar sonra şeyde skaindi ismi aklıma gelmiyor mehmet akif alakurtla oynadığında köylü kızıydı
ben ona yakışan bir karakter bekliyorum ondan

Sıla.

Çok seksi ve çekici baygın bakışlarına ölürüm.

Sıla.

Çok seksi ve çekici baygın bakışlarına ölürüm.
Hah işte oo Sıla'ydı yaa 🙁

evet çok baygın bakıyordu ve muhteşemdi
hemen hemen çoğu dizisine bakmışımdır ,Avrupa yakasınd akonuk oyuncuydu yanlış hatırlamıyorsam
birde Altın kızlar dizisinde de konuktu 😉

Altın Kızlar hangisi?

Evet 6 bölüm oynadı ve yanlış hatırlamıyorum 3.bölümde konuktu
Hafızam ara ara esinlenir hatırlar 😛
Demek ki usta oyunculardan gelen teklifi geri çevirmedi, yakışmazdı da zaten.

Beyaz,Cem Yılmaz ve Okan Bayulgen'le çıktığını biliyormuydun?

Bu da soru mu, Engin Akyürek-Tuba Büyüküstün'den daha iyi ikili çıkmaz bu sezon

Yav en uzun Cem Yılmaz'la birlikte oldu zaten. Okan'ı biliyonda Cem'i niye bilmiyorsun?

Hatta Cem Yılmaz'ın Ağu Yağtu'dan boşanmasına sebep olan kadın gösteriliyor.
Yok artık 😱 kaçırmışım ben oraları gerçekten bilmiyordum Okan'ı bilirim o ara daha fazla araştırıyordum

Yok artık 😱 kaçırmışım ben oraları gerçekten bilmiyordum Okan'ı bilirim o ara daha fazla araştırıyordum
Magazin basınını da takip ediyorum sen bana sor, bunların arasında tutkulu bir aşk var senelerdir. Cem Yılmaz o yüzden başkasıyla yapamıyor.Birlikte olacaklar yakın bi zamanda ama Cansu Dere isminin yuva yıkan kadına çıkmaması için ağırdan alıyor.

Bencede adı çıkmasın güzel kız dikkat etmeli valla abi sende herşeyi biliyorsun haa senden öğreneceğimiz çok şey var bakalım 😉

Bencede adı çıkmasın güzel kız dikkat etmeli valla abi sende herşeyi biliyorsun haa senden öğreneceğimiz çok şey var bakalım 😉
Boş şeylerle beynimizi dolduruyoruz işte.

Geçen gün ne olduğunu söyleyim sana, arkadaşın biri Mihrimah Sultan'ın aceleyle niye evlendiğini sordu bende kesin hamiledir dedim, bugünlerde öğreniyoruz ki doğruymuş.

Artık insan sarrafı olmuşuz
ondandır . Veya sanatçıları tanıyoruz ondandır 😉

Artık insan sarrafı olmuşuz
ondandır . Veya sanatçıları tanıyoruz ondandır 😉
Yaşanmışlık var tabii, sürekli insanlarla iltişim içinde olamamın mutlaka etkisi vardır. Hani derler ya ben insanın gözünün içine bakınca tanırım diye bizimkisi de o hesap.

Yaşanmışlık var tabii, sürekli insanlarla iltişim içinde olamamın mutlaka etkisi vardır. Hani derler ya ben insanın gözünün içine bakınca tanırım diye bizimkisi de o hesap.
Yaşanmışlık herşeye değer katıyor elbette ,bir okumak birde yaşamak apayrı birşey...

Nurgül ve Erkan'ın uyumlu olacağını düşünmüyorum da yine de yeni gelişmeleri bekliyorum.

Murat Yıldırım ve Cansu Dere arasında Tuba Büyüksütün ve Engin Akyürek gibi bir uyum söz konusu olur. Tuba&Engin'de de mesela Engin'in iticiliğini Tuba'nın çekiciliği kapatıyor. Cansu'nun iticiliğini de Murat kapatabilir.

Şu an ekranlarda yer alan en uyumlu ikili Çağatay&Serenay ve daha sonra Kenan&Bergüzar. Medcezir'in aldığı reytingler zaten bu uyumdan kaynaklanan oranlar. Hazal kadar olmasa da Serenay ile de çok iyi bir ikili oldular. Serenay gerçek hayatta da takip ettiğim bir insan, Çağatay'ı söylemeye bile gerek yok. Karadayı'da aynı şekilde aslında, dizinin senaryosu 2. sezon tıkandı bu bir gerçek, reytinglerinin buna rağmen hala yüksek olmasının sebebi bu ikilinin uyumundan kaynaklanıyor yine aynı şekilde. Sarp ve Birce'de çok uyumlu ikililer ama anne baba rolü onların uyumunun geri planda kalmasına sebep oluyor maalesef...