Yeni Sezonun En Gözde Çiftleri Kim Olur?

Alır o onu alır bu bunu alır star babayı alır :Dsen de haklısın:DHayal Dünyası:D
O zaman ben de söyliyim.
Reaksiyon 17 alır.
Kaderimin Yazıldığı Gün 12 alır.
Erkan ve Nurgüllü dizi 10 alır.
Cansu ve Muratlı dizi 12 alır
Kösem 2015 te 28 alır:Dalır da alır yani ben de sayarım:D
O Dizilerin hepsi yerlerde sürünecek :D
Yeni sezon geliyor soracağım melun sana :bağır::bağır:

ÖBGZ 27 lere vurdu melun :bağır::bağır:
KANAL D KAZANACAK , HALK KAZANACAK :oley::oley::Z:oley::oley:
Ben ÖBGZK tuttu dedim ama sadece 1 defalığa masustu o :DHalkın kanalı mı halk kanal d ye sövüyor be ne halk kanalından bahsediyorsun twitter a gir ve bak istersen biraz:DGüneşi Beklerken de bitiyor kanala neler olacak bakalım kurşun döktürsün yoksa bu bedduaları kaldıramaz:D

Ben ÖBGZK tuttu dedim ama sadece 1 defalığa masustu o :DHalkın kanalı mı halk kanal d ye sövüyor be ne halk kanalından bahsediyorsun twitter a gir ve bak istersen biraz:DGüneşi Beklerken de bitiyor kanala neler olacak bakalım kurşun döktürsün yoksa bu bedduaları kaldıramaz:D
Yav hehe :D
GB artık reytnigleri düştü ve bitme vakti geldi :D

O gözle mi bakıyorsun sen kanala:D Bana kalırsa kanal d stardan daha yahudi:D
O gözle bakmıyorum sana alf olsun diye dedim :A
Star Tv Doğuş grubuna geçmeden acun gelmeden en sevdiğim en favori kanalımdı :D İffet olsun Koyu Kırmızı olsun o zamanda takip etmiştim :) Ama Acun gelince zengin oldu :D Ben mazlum kanalın yanındayım :D

Star Tv Doğuş grubuna geçmeden acun gelmeden en sevdiğim en favori kanalımdı :D İffet olsun Koyu Kırmızı olsun o zamanda takip etmiştim :) Ama Acun gelince zengin oldu :D Ben mazlum kanalın yanındayım :D
Koyu Kırmızı, Doğuş'a geçtikten sonra yapılan bir proje :)

Acun gelince mi zengin oldu:DEn çok para olan kanal zaten star tv idi sadece acunu yüksek ücret ile kanala dahil etti.Mazlum kanal Kanal d değil mazlum olan kanal d dizileri 4.5 5 reytingli dizileri bitirdi kanal.

Hem de çok ateşli olur, yazsalar şöyle Cansu'ya baştan çıkarıcı bir rol.:)

Kaç gün oldu ben konusunu açalı, anlaşmalı olarak boşandılar.:X

İhanet diyen var Ramazan günü gözüm görmediği için birşey diyemem.:X

Çocuk olabilir mi?:X
Cansu Muhteşem Yüzyıldada ateşli bir kadındı umarım gene öyle bir rol olur adeta kendisine göre biçilmiş bir kaftan dikmeliler 😉 bakalım uyucaklar gibi

Cansu Muhteşem Yüzyıldada ateşli bir kadındı umarım gene öyle bir rol olur adeta kendisine göre biçilmiş bir kaftan dikmeliler 😉 bakalım uyucaklar gibi
Ezel'de de öyleydi, yakışanda o.Beren Saat'e fettan kadın rollerinin yakıştığı gibi.:X