- Reaksiyon puanı
- 65,202
- Puanı
- 1,059
Kerem Deren'i ben çok seviyorum ama Ezel ve Uçurum'da ki gibi inş ikinci sezonunu bozmazlar.Kim iş bilmiyor Kerem Deren ve Pınar Bulut mu.😱
Kerem Deren'i ben çok seviyorum ama Ezel ve Uçurum'da ki gibi inş ikinci sezonunu bozmazlar.Kim iş bilmiyor Kerem Deren ve Pınar Bulut mu.😱
Kerem Deren'i ben çok seviyorum ama Ezel ve Uçurum'da ki gibi inş ikinci sezonunu bozmazlar.
Cevdet Mercan'ın son işleride tutmadı.cansu derenin rolüüne bağlı olarak murat&cansu çifti öne çıkabilir
önümüzdeki sezon ne bergüzar-kenan ne serenay-çağatay kalır nurgül yeşilçay-erkan petekkaya düzgün bir dizide olursa
Nurgül&Erkan'ın dizisi güzel olacak. Sonuçta yönetmen Cevdet Mercan
Aynı gün olurAynı günde yayınlanacakları ne malum, Benim Adım Gültepe'yi izleme diyen yok sana.
Senaristleri karıştırdım, biran Yıldız Tunç'un bu diziyi kaleme alacağını sandım.İş bilmiyor niye dedin o zaman.Bencede ilk sezonları efsane oluyor ama o efsaneliği ile ikinci sezonlarıda gidiyor.
Senaristleri karıştırdım, biran Yıldız Tunç'un bu diziyi yöneteceğini sandım.
Nurgül Yeşilçay'ın benim için hiçbir albenisi kalmadı, önüne çıkan projelerde oynayarak kendisini çok yıprattı.Cevdet Mercan'ın son işleride tutmadı.
Olsun yaptıkları tutmasa da güzel oluyorAsi, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan.. hepsini bu adam yönetti ama bunu bilmeden izlersek yönetmenin aynı olduğunu tahmin edemeyiz yani adam çok iyi dünya kuruyor. Ayrıca bu proje daha özenli gibi duruyor
cikmaz Cansu ile Burcin cok iyi arkadaslarCansu Dere ve Murat Yıldırım en gözde çift olur, Murat Yıldırım boşanmışken aralarında dedikodu da çıkacaktır.
Cansu ve Burçin'in yakın arkadaş olduklarını unutmuşum ama birşey farketmez.cikmaz Cansu ile Burcin cok iyi arkadaslar
benim cftlerim
Kenan&Berguzar
Engin&Tuba
Birce-Sarp ciftini soguk buluyorum .Serenay-Cagatayda hos gorunuyorlar ama diziyi izlemedigimden birsey diyemem
Boşanmiş mi? 😱 Niye boşanmişlar?Cansu Dere ve Murat Yıldırım en gözde çift olur, Murat Yıldırım boşanmışken aralarında dedikodu da çıkacaktır.
Hem de çok ateşli olur, yazsalar şöyle Cansu'ya baştan çıkarıcı bir rol.Cansu Dere ve Murat Yıldırım kesin olur tam bi uyuşurluk seziyorum
Kaç gün oldu ben konusunu açalı, anlaşmalı olarak boşandılar.Boşanmiş mi? 😱 Niye boşanmişlar?
Bence eroin olaylarları oldugundan da olabilir?Hem de çok ateşli olur, yazsalar şöyle Cansu'ya baştan çıkarıcı bir rol.
Kaç gün oldu ben konusunu açalı, anlaşmalı olarak boşandılar.
İhanet diyen var Ramazan günü gözüm görmediği için birşey diyemem.
Çocuk olabilir mi?
aynen! Kenan&Berguzar cifti baskaKenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel benim gözümde hep ayrı olacak bir çift.Gelecek senede böyle olacak bence.Çağatay ve Serenay, Engin- Tuba ve Sarp- Birce çifti de cidden iyiler ama Karadayı gibi değiller maalesef.
Ben Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın iyi olacağını sanıyorum bence yakışırlar. Murat Yıldırım ile Cansu Dere de iyiler fakat Erkan-Nurgül çifti daha iyi gibi geldi bana.
Aynen senaryo da önemli.aynen! Kenan&Berguzar cifti baska
Nurgul-Erkan biraz agir cift olacaklar bence .Murat-Cansu yakisirlar ama hersey dizinin senaryosuna bagli
Bence
Bence eroin olaylarları oldugundan da olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?