Yeni Sezonun En Gözde Çiftleri Kim Olur?

cansu derenin rolüüne bağlı olarak murat&cansu çifti öne çıkabilir
önümüzdeki sezon ne bergüzar-kenan ne serenay-çağatay kalır nurgül yeşilçay-erkan petekkaya düzgün bir dizide olursa:X
Nurgül&Erkan'ın dizisi güzel olacak. Sonuçta yönetmen Cevdet Mercan :)

cansu derenin rolüüne bağlı olarak murat&cansu çifti öne çıkabilir
önümüzdeki sezon ne bergüzar-kenan ne serenay-çağatay kalır nurgül yeşilçay-erkan petekkaya düzgün bir dizide olursa:X
Nurgül&Erkan'ın dizisi güzel olacak. Sonuçta yönetmen Cevdet Mercan :)
Cevdet Mercan'ın son işleride tutmadı.:X

Olsun yaptıkları tutmasa da güzel oluyor :D Asi, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan.. hepsini bu adam yönetti ama bunu bilmeden izlersek yönetmenin aynı olduğunu tahmin edemeyiz yani adam çok iyi dünya kuruyor. Ayrıca bu proje daha özenli gibi duruyor :)

Olsun yaptıkları tutmasa da güzel oluyor :D Asi, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan.. hepsini bu adam yönetti ama bunu bilmeden izlersek yönetmenin aynı olduğunu tahmin edemeyiz yani adam çok iyi dünya kuruyor. Ayrıca bu proje daha özenli gibi duruyor :)
Nurgül Yeşilçay'ın benim için hiçbir albenisi kalmadı, önüne çıkan projelerde oynayarak kendisini çok yıprattı.:X

Birde şu var Endemol ilk defa dizi işine gircek, bu konularda tecrübesi yok.Bakalım ne olucak?:X

Cansu Dere ve Murat Yıldırım en gözde çift olur, Murat Yıldırım boşanmışken aralarında dedikodu da çıkacaktır.:X
cikmaz Cansu ile Burcin cok iyi arkadaslar

benim cftlerim

Kenan&Berguzar

Engin&Tuba

Birce-Sarp ciftini soguk buluyorum .Serenay-Cagatayda hos gorunuyorlar ama diziyi izlemedigimden birsey diyemem

cikmaz Cansu ile Burcin cok iyi arkadaslar

benim cftlerim

Kenan&Berguzar

Engin&Tuba

Birce-Sarp ciftini soguk buluyorum .Serenay-Cagatayda hos gorunuyorlar ama diziyi izlemedigimden birsey diyemem
Cansu ve Burçin'in yakın arkadaş olduklarını unutmuşum ama birşey farketmez.:X

Cansu çok baştan çıkarıcı birisi olacağı varsa da olur.:)

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel benim gözümde hep ayrı olacak bir çift.:) Gelecek senede böyle olacak bence.:D Çağatay ve Serenay, Engin- Tuba ve Sarp- Birce çifti de cidden iyiler ama Karadayı gibi değiller maalesef.:)

Ben Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın iyi olacağını sanıyorum bence yakışırlar. Murat Yıldırım ile Cansu Dere de iyiler fakat Erkan-Nurgül çifti daha iyi gibi geldi bana.:)

Son düzenleme:
Bence
Hem de çok ateşli olur, yazsalar şöyle Cansu'ya baştan çıkarıcı bir rol.:)

Kaç gün oldu ben konusunu açalı, anlaşmalı olarak boşandılar.:X

İhanet diyen var Ramazan günü gözüm görmediği için birşey diyemem.:X

Çocuk olabilir mi?:X
Bence eroin olaylarları oldugundan da olabilir?

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel benim gözümde hep ayrı olacak bir çift.:) Gelecek senede böyle olacak bence.:D Çağatay ve Serenay, Engin- Tuba ve Sarp- Birce çifti de cidden iyiler ama Karadayı gibi değiller maalesef.:)

Ben Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın iyi olacağını sanıyorum bence yakışırlar. Murat Yıldırım ile Cansu Dere de iyiler fakat Erkan-Nurgül çifti daha iyi gibi geldi bana.:)
aynen! Kenan&Berguzar cifti baska

Nurgul-Erkan biraz agir cift olacaklar bence .Murat-Cansu yakisirlar ama hersey dizinin senaryosuna bagli