lale devrini bu sezon ilk sezonki yönetmeni yöneticek gerçekten onun çekimleri çok iyiydi ben totalde zirvede yer alıcağını düşünüyorum
Katılıyorum.
lale devrini bu sezon ilk sezonki yönetmeni yöneticek gerçekten onun çekimleri çok iyiydi ben totalde zirvede yer alıcağını düşünüyorum
Çok güzel bir yazı olmuş, teşekkür ediyorum...
Az önce iddialı olduğu söylenen Kayıp Şehir dizisinin senaristlerini biraz araştırdım. Dizinin 4 senaristi var, bunların tamamı dizi sektöründe ilk işlerini yapacaklar. Daha önce tiyatro oyunu ve çoğunlukla da hikaye/roman yazmışlar, biri ise piyasaya ilk kez çıkıyor... Ben ilk işlerin genelde özenli ve iyi olacağına inanırım ama 4 kişilik bir senaryo grubunu da fazla buluyorum, çokluklar pek iyi olmuyor bu işlerde...
Açıkçası eskisinden daha çok şans veriyorum diziye ama proje tasarım'ını yapan Tomris Giritlioğlu hala beni endişelendiriyor...
ya siz herşeyi eksik yapıyonuz atv nin en iddaalı dizileri karadayı ve son yaz balkanlar alev alev falan onları niye saymıyonuz kikaradayı ve balkanlar yayınlandığı gün 1.olur bence
bence karadayı kesin tutar balkanlar dizisi de çok iddaalı gözüküyo
kreys aga kenan imirzalıoğlu nun tutmayan dizisi yok kesin tutar bende kesin izlicem onun dizilerini kaçırmam
atv yaptıgı dizi ilk 100 e gıremedı ay yapım kanal d dızı tuturuyor.. Bkz son ay yapım atv
vadi haftaliklarda muhtesemle yarisir.veda yi rahat gecer.
Veda Perşembelerin birincisi. Dila Hanım ikinci olur herhalde. Beni Affetle Vadi kapışır gibi üçüncülük için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?