Yeni Sezonda Sıkı Rekabet Olacak!

Görüş Günü Kadınları tutsun yeter benim için yeni diziler hiç ilgimi çekmedi bu sezon. Çok reklam yapılanlar tutmayacak bence sessiz ve iddiasız gelenlerden korkarım ben. Eline sağlık.

Ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş. Aramızda Kalsın haricinde yeni başlayacak dizilerden hiç biri ilgimi çekmese de, Pazartesi Fatih'in iyi başlayacağını düşünüyorum, ama Kardayı yine zirvede yer alacaktır. Nedense Fatih'in başarısı uzun sürmeyecek gibi geliyor. Salı günü Kayıp AB seyircisini memnun edecek gibi ama bence Kanal D Güneşi Beklerken'i salı gününde yayınlamaya devam ederse daha akıllıca bir iş yapmış olur. Dizi rahat 8 9 reyting alabilir. Kayıp'ın bu kadarını alabileceğini sanmıyorum. Bence salı günlerinin en iddialısı Seksenler olacaktır. Çarşamba Muhteşem Yüzyıl düşüş yaşasa da 1. liği bırakmayacak bence. O yüzden karşısına hangi dizi gelirse gelsin zirveyi tadabileceğini sanmıyorum. Perşembe'nin galibi aşikar zaten. Kurtlar Vadisi reytinglerini arttırarak yoluna devam edecek. Aramızda Kalsın 4 5 civarında reytingler alacak. Cuma günleri geçen sezon Kargül çıkış yapmıştı, ama bu sezon Medcezir Karagül'ün seyircisini çalabilir gibi. Bu yüzden tam kestiremiyorum.

Eline saglik cok güzel bir yazi olmus

bence sadece iki günün liderleri belli

Pazartesi : karadayi
Persembe : Vadi

diger günlerde belli olmaz

Avrupa avrupa cuma degil carsamba @hayret bi şey

güzel yazı olmuş eline sağlık
çok büyük rekabet olacağını düşünmüyorum ben açıkçası
pazartesi karadayı rahat alır
salı o ses rahat alır
çarşamba biraz rekabet olabilir kimin zirvede olacağı belli olmaz
perşembe vadi rahat alır
cuma karagül rahat alır
haftasonu acunun zaten

bu arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum... bu iki dizide tutmayacaktır... ben onu çok sevdim güzel duruyor ama bu halk bu diziyi izlemez...

Ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş

ben de kendi düşüncelerimi yazayım
pazartesi-Karadayı çok iyi başlar fatih iyi giriş yapar dizi sürükleyici olursa zirveyi zorlar o seste jüri üyelerine alışma süresine bağlı olur.
salı-Güneşi beklerken kalırsa zirve olur eğer kayıp olursa bilemiyorum iyi bir başlangıç yapabilir ama konunun devamına bağlı.seksenler aynı düzeyde devam eder benim hala umudum var belki düşüş yaşayabilir.
çarşamba-geçen sezonu bakılınca muhteşem yüzyıl eskisi kadar etkili olamaz karşında aşk zirve yarışında olur.
perşembe-totalde kesin kvp zirve abde ise intikama katılacak yeni oyunculara bağlı eğer uyum olursa abde zirveye ortak olur
cuma-total karagül ab medcezir fakat çalıkuşu beklenmedik bir atak yapıp totalde zirve olabilir.
cumartesi-arka sokaklar totalde zirve lale devri şefkat tepe iyi gider abde yetenek sizsizsiniz alır.güneş beklerken gelirse zirve olur.
pazar-eğer kayıp pazara alınırsa zirveye oynayabilir.Ama zirve yetenek sizsinizin olur.

tüm yapımları yazmadım çünkü kafamda zirve yarışınd aolacakları yazdım.en merak ettiğim yalan dünya

Yeni sezon da bence en flaş dizi Kaçak olur, Fatih'i de merakla bekliyorum, Kayıp da ilgimi çekti onun dışında pek ilgimi çeken dizi yok. Bana göre Ask ve Calikusu fiyasko olucak belki Ask tutabilir ama Calikusu umutsuz vaka. Ben en cok show'un ekim de baslicak dizilerini merak ediyorum(tabi gercekten basliyacaklarsa
)

kanal d yine açık ara 1. olur. star ab'de atv totelde takip eder

Kanal D'nin dizileri bu sezon en ilgimi cekenler oldu tanitim acisindan. Özellikle Kayip. Umarim Pazartesi günü olmaz, Carsamba olsa iyi olur benim acimdan.

Kacirmadan takip edecegim tek dizi olacak KARADAYI bu sezon. Digerlerini denk geldikce göz atacagim.

Gerçekten yeni sezon zor geçecek.

Pazartesi: Fatih'ten zirveyi beklemiyorum. Ama en azından 6-7 reyting alacağını düşünüyorum. Karadayı ve O Ses Türkiye biraz da olsa düşüş yaşarlar ama yine ilk 2'de olurlar. Görüş Günü Kadınları ise Yer Gök Aşk gibi sonradan açılır bence.

Salı: Total kesinlikle Acun'un olur. Onu Benim İçin Üzülme ve Kayıp takip eder. AB'de ise Kayıp ve Seksenler daha üstün geliyor. O Ses Türkiye bence salı olmamalıydı kesinlikle. Bir Aşk Hikayesi de geç yayınlanacağı için ilk 10'da yer alır.

Çarşamba: Muhteşem Yüzyıl bence yükselecek. Ama Total'de zirve A.Ş.K.'ın olur. Merhamet ise yine 4-5 reyting alır.

Perşembe: Kurtlar Vadisi yine totalde zirvede olur. İntikam ise AB'de zirvede yer alır. Galip Derviş, Zengin Kız Fakir Oğlan yine iyi oranlar alır. Aramızda Kalsın ise AB'de ilk 5'de yer alır diye düşünüyorum.

Cuma: En zor günlerden biri kesinlikle Cuma. Total'de yine Karagül zirvede olur. AB'de ise Medcezir. Onları Çalıkuşu takip eder. Tatar Ramazan ve Dila Hanım yükseliş yakalarlar PT2'de. Huzur Sokağı ise düşüş yaşar.

Cumartesi: Total Arka Sokaklar'ın olur. Onu Acun ve Şefkat Tepe takip eder. AB'de ise Yetenek Sizsiniz Türkiye zirvede olur.Arka Sokaklar az da olsa yükseliş yakalar diye düşünüyorum. Fatih Harbiye ise ilk 10'da yer alır.

Pazar: Pazar günü zirve iki grupta da Acun'un olur. Bir Erkek Bir Kadın ise AB'de Acun'un arkasında yer alır.

Eline sağlık güzel ve uzun yazı olmuş
Karadayı'm (inş) yine kendi gününü zirvede kapayacaktır. Bu sene pazartesi ve perşembelerim hariç diğer günlerimi izleyeceğim yapımlar sayesinde yeniden yapılandıracağim.Bu arada "90'lar"a naptın??? @hayret bi şey?

Bu sezon üç dizi izlerim sadece: Kayıp Güneşi Beklerken ve tabii ki de 1 Erkek 1 Kadın. Boş zamanlarda da FOX Ana Haber.