Ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş
ben de kendi düşüncelerimi yazayım
pazartesi-Karadayı çok iyi başlar fatih iyi giriş yapar dizi sürükleyici olursa zirveyi zorlar o seste jüri üyelerine alışma süresine bağlı olur.
salı-Güneşi beklerken kalırsa zirve olur eğer kayıp olursa bilemiyorum iyi bir başlangıç yapabilir ama konunun devamına bağlı.seksenler aynı düzeyde devam eder benim hala umudum var belki düşüş yaşayabilir.
çarşamba-geçen sezonu bakılınca muhteşem yüzyıl eskisi kadar etkili olamaz karşında aşk zirve yarışında olur.
perşembe-totalde kesin kvp zirve abde ise intikama katılacak yeni oyunculara bağlı eğer uyum olursa abde zirveye ortak olur
cuma-total karagül ab medcezir fakat çalıkuşu beklenmedik bir atak yapıp totalde zirve olabilir.
cumartesi-arka sokaklar totalde zirve lale devri şefkat tepe iyi gider abde yetenek sizsizsiniz alır.güneş beklerken gelirse zirve olur.
pazar-eğer kayıp pazara alınırsa zirveye oynayabilir.Ama zirve yetenek sizsinizin olur.
tüm yapımları yazmadım çünkü kafamda zirve yarışınd aolacakları yazdım.en merak ettiğim yalan dünya