Onur_35
Favori Üye
Öyle Bir Geçer Zaman ki 12-16 arası mı olur ?her şekilde kanal D zirvede olucaktır. bir kere arka sokaklar 7. sezonu bile başlıyosa çekirdek kitle var kesinlikle bunu nutmamalı.. totelde survivor başlayana kadar zirvede olur. salı ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ bence 1. olur 12- 16 arasında gidip gelir tns ile buu öyle bir geçer zaman ki herkeze ne yaptı anlıyamadı. Bİ sebepsiz düşmanlık almış başını gidiyo! çarşamba kuzey güney 3. olucaktır çünki fetih olucaktı show da..
perşembe veda 1. olur.( Kİ VEDA nın fragmanını pek beyenmedim, ama kvp yüz bin kat iyidir o şüpesiz ve yine kvp geçecektir o da şüpesiz!) benim asıl beklediğim cuma günü pt-1 e kayıp şehir , pt-2 ye yalan dünya.. bence en doğrusu bu olur çünkü yalan dünyanın son rakamaları pek tatmın edici değildi..
bu arad star den ben çok umutlu değilim star hep öyle sezona bomba gibi başlıycak gibi gözükür ama 2 ay sonra fossss diye söner..
Bu kadar uzun bir yazıyı okuyacak kadar vaktim yok sadece gülüyorumKanal D dört büyük kanal arasında en zayıfı. Veda dışında işleri zor. Star ise şişirme bir balon. Acun'un hep aynı programlarından halk hala bıkmadıysa geçen sene Show'da aldığı reytingten muhakkak daha az olmak kaydıyla yine de doğru dürüst tek reytingi yenilerden o getirir. Ağır Roman 3 hafta, Babalar ve Evlatları 5 hafta ancak dayanır. Dila Hanım 'dan da çok ümitli değilim. Kasım'daki Atlılar ise kesin hiç tutmayacak. İki kanalı büyük hüsran bekliyor. Atv kuvvetli görünüyor. Güzel projeler çıkarmışlar. Tahminler:Karadayı Pazartesi olacaktır. İlk beşe girebilir. Girmeyebilir de. Fatih ezecek bu günü, Acun da yandı. Salı:Ustura Kemal ve ÖBGZ dan biri birinci olacak. Dolayısıyla muhtemelen bu güne konacak Son Yaz Balkanlar ne yapacak göreceğiz.Ağır Roman ise komik bir reyting alacak. İlk 50 zor. Star salıları nalları toplar. Çarşamba Atv Mahsun ile ilk beşe belki girer,Pis Yedili de belki, diğer iki kanal işi götürür. Perşembe: Veda ve Kurtlar. Suskunlardan ümitli değilim.Kılıç Yarası Gibi başlayana kadar idare eder. Star da Babalar ve Evlatları nalları toplar yine.Kılıç Yarası Show'a geldiğinde yayın günü perşembe olacak, Tims Suskunları ikinci kuşağa alacaktır ve aralarında ciddi bütçe farkı olan Kılıç Yarası Gibi, Vedayı ikinciliğe itecektir. Cuma Emir yine götürür götüremezse de Show Ekimde süreceği iki yeni diziden(ipucuvşar Film ve Kare Yapım)birini bu güne alıp Emiri ikinci kuşağa kaydırır.Atv Hayat Devam Ediyor ile cumaya girişirse hüsran olur. Huzur Sokağını denerse bir ihtimal var. Dila Hanım iyi başlar,klasik Gold Film yapımları gibi zırvalar ve düşer. Yalan Dünyada da düşüş bekliyorum. Cumartesi Pazara gelince en karışık günler haftasonları. Acunun karşısına hangi kanal kuvvetli bir dizi ile çıkarsa Acun birinciliği hem cts hem pazar kaptıracak bunu yazın bir kenara.