Yeni Sezonda Kanal D'de Hangi Diziler Var? Hangi Günde Yayınlanacak?

Bu konuyu okudum'da Revan , bende Kanal D'yi cok seviyorum ama senin yorumlarin , birisi yorum yapiyo Kanal D 2.olacak bence diye , sen kim Kanal D'yi 2. veya 3.diyosa hemen atliyosun yorum yapiyosun , bunlar sadece bir tahmindir , ve bence senin dedigin kadar Kanal D basarili gitmez :
Arka Sokaklar - 8-9 alir
OBGZK - 12'lerde alir.
KG - 6-7 lerde
Veda - 10+ alir
Yalan Dunya - 5 alir
Umutsuz Ev Kadinlari - 5'lerde alir.
Mesela sen demisin 3-4 gun zirvede olmak degil , her gun iyi alabilmek , Kanal D her gun iyi aliyo mesela ama Stari'da dusunsene , Acun - 10+ , Muhtesem Yuzyil - 12+ , Babalar Ve Evlatlari , Dila Hanim cok iyi gidecekler bence bu hem 3-4 gun zirvede olabilmek , hem her gun iyi alabilmek , Kanal D ise sadece her gun iyi aliyo , Star Tv zirvede bile olabiliyo benim dusuncem bu.

bence de kanal d kendine göre çok güçsüz
starın zirve ihtimali git gide artıyor :)

Tutmuş dizilerle uğraşmam, onlar tutmaya devam etsin :D Ilk önce tutup sonra düşüş yaşayanlar için biraz beklerim, düşüş devam ediyorsa gününü değiştiririm. Eğer kötü başlayan bir dizi varsa 4-5 bölümden sonra gün değişikliği yaptırırım, yine tutmazsa bu çöpe gitsin :D

her şekilde kanal D zirvede olucaktır. bir kere arka sokaklar 7. sezonu bile başlıyosa çekirdek kitle var kesinlikle bunu nutmamalı.. totelde survivor başlayana kadar zirvede olur. salı ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ bence 1. olur 12- 16 arasında gidip gelir tns ile buu öyle bir geçer zaman ki herkeze ne yaptı anlıyamadı. Bİ sebepsiz düşmanlık almış başını gidiyo! çarşamba kuzey güney 3. olucaktır çünki fetih olucaktı show da..
perşembe veda 1. olur.( Kİ VEDA nın fragmanını pek beyenmedim, ama kvp yüz bin kat iyidir o şüpesiz ve yine kvp geçecektir o da şüpesiz!) benim asıl beklediğim cuma günü pt-1 e kayıp şehir , pt-2 ye yalan dünya.. bence en doğrusu bu olur çünkü yalan dünyanın son rakamaları pek tatmın edici değildi..

bu arad star den ben çok umutlu değilim star hep öyle sezona bomba gibi başlıycak gibi gözükür ama 2 ay sonra fossss diye söner..

her şekilde kanal D zirvede olucaktır. bir kere arka sokaklar 7. sezonu bile başlıyosa çekirdek kitle var kesinlikle bunu nutmamalı.. totelde survivor başlayana kadar zirvede olur. salı ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ bence 1. olur 12- 16 arasında gidip gelir tns ile buu öyle bir geçer zaman ki herkeze ne yaptı anlıyamadı. Bİ sebepsiz düşmanlık almış başını gidiyo! çarşamba kuzey güney 3. olucaktır çünki fetih olucaktı show da..
perşembe veda 1. olur.( Kİ VEDA nın fragmanını pek beyenmedim, ama kvp yüz bin kat iyidir o şüpesiz ve yine kvp geçecektir o da şüpesiz!) benim asıl beklediğim cuma günü pt-1 e kayıp şehir , pt-2 ye yalan dünya.. bence en doğrusu bu olur çünkü yalan dünyanın son rakamaları pek tatmın edici değildi..

bu arad star den ben çok umutlu değilim star hep öyle sezona bomba gibi başlıycak gibi gözükür ama 2 ay sonra fossss diye söner..

puhaha :d :d :d vadi vedayi ezer babalar ve evlatlarida ezer

fetih çarsamba değil pazartesi olcak

ayrica dizinin adı Fatih [Fetih] Değil

bu bir veda tutacagini nerden biliyon kahinmisin sen

öyle bir geçer zamanki 16 demissin yok daha neler

star hertürlü zirvede en kötü atv yle birincilik ikinciligi kapısırlar :d :d

Yakup sen galiba hangi gun ne olacagini pek bilmiyosun , AS zirvede olur demisin , O Ses Turkiye , Fatih , Karadayi karsisinda sansi var mi sence , OBGZK karsisinda Son Yaz olucak 16 almasi imkansiz 10+ oralarda alir , hem Star soner demissin (Acun , Muhtesem Yuzyil sonmez , diger gunlerde BVE ve Dila Hanim var hepsi cok iyi gidecektir bence.

Kanal D dört büyük kanal arasında en zayıfı. Veda dışında işleri zor. Star ise şişirme bir balon. Acun'un hep aynı programlarından halk hala bıkmadıysa geçen sene Show'da aldığı reytingten muhakkak daha az olmak kaydıyla yine de doğru dürüst tek reytingi yenilerden o getirir. Ağır Roman 3 hafta, Babalar ve Evlatları 5 hafta ancak dayanır. Dila Hanım 'dan da çok ümitli değilim. Kasım'daki Atlılar ise kesin hiç tutmayacak. İki kanalı büyük hüsran bekliyor. Atv kuvvetli görünüyor. Güzel projeler çıkarmışlar. Tahminler:Karadayı Pazartesi olacaktır. İlk beşe girebilir. Girmeyebilir de. Fatih ezecek bu günü, Acun da yandı. Salı:Ustura Kemal ve ÖBGZ dan biri birinci olacak. Dolayısıyla muhtemelen bu güne konacak Son Yaz Balkanlar ne yapacak göreceğiz.Ağır Roman ise komik bir reyting alacak. İlk 50 zor. Star salıları nalları toplar. Çarşamba Atv Mahsun ile ilk beşe belki girer,Pis Yedili de belki, diğer iki kanal işi götürür. Perşembe: Veda ve Kurtlar. Suskunlardan ümitli değilim.Kılıç Yarası Gibi başlayana kadar idare eder. Star da Babalar ve Evlatları nalları toplar yine.Kılıç Yarası Show'a geldiğinde yayın günü perşembe olacak, Tims Suskunları ikinci kuşağa alacaktır ve aralarında ciddi bütçe farkı olan Kılıç Yarası Gibi, Vedayı ikinciliğe itecektir. Cuma Emir yine götürür götüremezse de Show Ekimde süreceği iki yeni diziden(ipucu:Avşar Film ve Kare Yapım)birini bu güne alıp Emiri ikinci kuşağa kaydırır.Atv Hayat Devam Ediyor ile cumaya girişirse hüsran olur. Huzur Sokağını denerse bir ihtimal var. Dila Hanım iyi başlar,klasik Gold Film yapımları gibi zırvalar ve düşer. Yalan Dünyada da düşüş bekliyorum. Cumartesi Pazara gelince en karışık günler haftasonları. Acunun karşısına hangi kanal kuvvetli bir dizi ile çıkarsa Acun birinciliği hem cts hem pazar kaptıracak bunu yazın bir kenara.

Kanal D dört büyük kanal arasında en zayıfı. Veda dışında işleri zor. Star ise şişirme bir balon. Acun'un hep aynı programlarından halk hala bıkmadıysa geçen sene Show'da aldığı reytingten muhakkak daha az olmak kaydıyla yine de doğru dürüst tek reytingi yenilerden o getirir. Ağır Roman 3 hafta, Babalar ve Evlatları 5 hafta ancak dayanır. Dila Hanım 'dan da çok ümitli değilim. Kasım'daki Atlılar ise kesin hiç tutmayacak. İki kanalı büyük hüsran bekliyor. Atv kuvvetli görünüyor. Güzel projeler çıkarmışlar. Tahminler:Karadayı Pazartesi olacaktır. İlk beşe girebilir. Girmeyebilir de. Fatih ezecek bu günü, Acun da yandı. Salı:Ustura Kemal ve ÖBGZ dan biri birinci olacak. Dolayısıyla muhtemelen bu güne konacak Son Yaz Balkanlar ne yapacak göreceğiz.Ağır Roman ise komik bir reyting alacak. İlk 50 zor. Star salıları nalları toplar. Çarşamba Atv Mahsun ile ilk beşe belki girer,Pis Yedili de belki, diğer iki kanal işi götürür. Perşembe: Veda ve Kurtlar. Suskunlardan ümitli değilim.Kılıç Yarası Gibi başlayana kadar idare eder. Star da Babalar ve Evlatları nalları toplar yine.Kılıç Yarası Show'a geldiğinde yayın günü perşembe olacak, Tims Suskunları ikinci kuşağa alacaktır ve aralarında ciddi bütçe farkı olan Kılıç Yarası Gibi, Vedayı ikinciliğe itecektir. Cuma Emir yine götürür götüremezse de Show Ekimde süreceği iki yeni diziden(ipucu:Avşar Film ve Kare Yapım)birini bu güne alıp Emiri ikinci kuşağa kaydırır.Atv Hayat Devam Ediyor ile cumaya girişirse hüsran olur. Huzur Sokağını denerse bir ihtimal var. Dila Hanım iyi başlar,klasik Gold Film yapımları gibi zırvalar ve düşer. Yalan Dünyada da düşüş bekliyorum. Cumartesi Pazara gelince en karışık günler haftasonları. Acunun karşısına hangi kanal kuvvetli bir dizi ile çıkarsa Acun birinciliği hem cts hem pazar kaptıracak bunu yazın bir kenara.

sadece gülüyorum :d

Salı ÖBGZ , Ustura Kemali bence geçer en az 4-5 reytıng fark atar , ama Son Yaz zirvede olur.

star showu ezicek geçicek ağir roman ilk 50 giremezmis eve düsen yıldırımla karıstırdın galba veya şeflerin dullosuyla 😀d :d :d

PAZARTESİ

FATİH NALLARI DİKECEK show tv bitmis :d .d

SALI GÜNÜ SUDAN BIKMIS BALIKLAR VE ÖBGZ

ÇARSAMBA MUHTESEM

PERSEMBE BABALAR VE EVLATLAR VADİ BİRİNCİ

CUMA DİLA HANIM

CUMARTESİ PAZAR ACUN BİRİNCİ AĞLAMAYIN ARTIK :d :d

show tv dizileri dibi görecek asil hiçbiri tutmicak ilk 100e girer belki :d :d

not eve düsen yıldırım cumartesi birinci olcak rackson

... ama rüyanda :d :d :d :d

show tv ilk 25 e girerse sanslı hergün :d :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu arada son yaz balkanların salı günü olduğu kesin mi ? kesinse bile öbgzk geçeceğini sanmam belki öbzk reytingine zarar verebilir ama geçmez diye düşünüyorum karadayının pzt olduğunu bilmiyodum. o zamn işler değişir tabi. bu arada starda muhteşem ve acundan başkasını öenmsemiyorum! ve acunun da eski rakamlarında alıcağını pek sanmıyorum. stara geçerek bence prestij kaybedebilir, ezelin show'dan atv ye geçtiği gibi... zaten eylül de herşeyi görüceğiz...

- - - Ekleme - - -

Salı ÖBGZ , Ustura Kemali bence geçer en az 4-5 reytıng fark atar , ama Son Yaz zirvede olur.

bencede geçemez ve ustura kemal iddalı bi yapım da değil.. ordaki oyuncuların hepsi miladını çoktan doldurdu

- - - Ekleme - - -

ÖBGZ bence 11 reytingi geçemez.

bu yazını hatırlatırım ama geçerse