Yeni Sezonda Hangi Yeni Dizileri İzleyeceksiniz?

Yeni sezonda hangi dizileri izleyeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    29
Son zamanların en iddialı sezonu geliyor, epey heyecanlı bir sezon olacak anlaşılan.

Bu sezon beni en heyecanlandıran iki dizi ''Menajerimi Ara'' ve ''Çöp Apartmanı.'' İkisini ayrı bir merakla bekliyorum. ''Kırmızı Oda'', ''Alevlerin Ardından'' ve ''Nizam-ı Alem'' dizilerinin de ilk bölümlerine şans vermeyi düşünüyorum. Listede birkaç dizi daha var ilk bölümlerine bakmayı düşündüğüm ama net olmadığı için işaretleme yapmadım. Haliyle bu kadar diziyi yürütmem de zor görünüyor...

Çoğunun ilk bölümüne bakarım şu an izlediğim yerli dizi kalmadı sanırım yasak elma ve netten Çukur hariç

Sizin okulunuz, dersleriniz vb. Olmuyor mu, bir sezonda 10 20 30 dizi nasıl takip edebiliyorsunuz 😱

Reactions: Gerekli24
Menajerimi Ara
Kimsesizler
Alevlerin Ardından

Bunların birine bakarım gibime geliyor. Final senem olduğu için pek diziye vakit ayıracağımı zannetmiyorum. Hepsinin ilk bölümlerine bakarım yine de.

kırmızı oda
menajerimi ara
kimsesizler
alevlerin ardından.

Ben bunların birine belki bakarım abi. Final senemde pek vakit ayırmam. Şu an da düzenli olarak tek Hekimoğlu bakıyorum
Yok hepsinede bakabilirsin; beni ırgalamazda..
Ne bileyim..Neredeyse hepsini sayanlar bile olmuş.
Ben zaman zaman işden gelip koltuğa yayılıyorum birşeyler izlemek adına...Gözümü açtığımda Televizyon uyku moduna geçmiş oluyor.

İzlemeyi düşündüğüm üç dizi var şu an. Tabi diğer dizileirnde fragmanlarından ilgimi çeken olursa şans vermeyi düşünüyorum.

Kırmızı Oda
Çöp Apartmanı
Alevlerin Ardından

Kirmizi Oda
Menajerimi Ara
Seref sözü
Seni cok bekledim
Maria ile Mustafa

Eline sağlık @Aserat
Diğer seçeneğini seçtim çünkü hangilerini izlerim emin değilim

İlk bölüm olarak
MA %80
KO %60
ÇA %40
Bakabilirim

Ben kolay kolay bir diziyi baştan sona izlemem. İlk 4-6 bölüm belirgin olur ve MA sıcak gelmekte

Diğerlerinde sadece MiM belki bir ihtimal olur eğer komedi kısmı varsa

O fragmanlardan sonra Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda %100 olmalı.

Reactions: Dosi
O fragmanlardan sonra Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda %100 olmalı.
Hayatta hiç bir şey %100 değildir. O yüzden bu olasılık iyi. Günleride önemli. MA salı galiba, Hekimoğlu ile tercih yapabilirim. Yani ikisini baştan sona izlemem zor. Yasak Elma o konuda çok başarılı oldu

Kırmızı Oda dram beni boğabilir oyüzden net birşey diyemiyorum artı TV8 int reklamları ile süründürmekte gurbetçileri

Reactions: Aserat
Aslında TV pek izleyen değilim okul olsun olmasın hep aynı şeyler ya da bana uymuyor.

Devam ettiklerim;
Öğretmen
Sen Çal Kapımı
Doğduğun Ev Kaderindir

Kesin Olarak İzleyeceklerim;
Kırmızı Oda
Alevlerin Ardından
Masumlar Apartmanı
Nizam-ı Alem

İlk Bölümlerine Bakacaklarım;
Sol Yanım (Melis Civelek'in kalemini beğendiğim için)
Yeni Hayat (İlk 3 bölüm garanti sonrası Kosif'in nasıl ilerleteceğine bağlı)
Akıncı (Büşra için
)

Bu sezon dizi izlemeye vakit bulamayacağım sanırım. Ama merak ettiğim için Ramo'ya internetten bakmaya çalışacağım