Ben bunların birine belki bakarım abi. Final senemde pek vakit ayırmam. Şu an da düzenli olarak tek Hekimoğlu bakıyorumSizin okulunuz, dersleriniz vb. Olmuyor mu, bir sezonda 10 20 30 dizi nasıl takip edebiliyorsunuz 😱
Yok hepsinede bakabilirsin; beni ırgalamazda..Ben bunların birine belki bakarım abi. Final senemde pek vakit ayırmam. Şu an da düzenli olarak tek Hekimoğlu bakıyorum
O fragmanlardan sonra Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda %100 olmalı.Eline sağlık @Aserat
Diğer seçeneğini seçtim çünkü hangilerini izlerim emin değilim
İlk bölüm olarak
MA %80
KO %60
ÇA %40
Bakabilirim
Ben kolay kolay bir diziyi baştan sona izlemem. İlk 4-6 bölüm belirgin olur ve MA sıcak gelmekte
Diğerlerinde sadece MiM belki bir ihtimal olur eğer komedi kısmı varsa
Hayatta hiç bir şey %100 değildir. O yüzden bu olasılık iyi. Günleride önemli. MA salı galiba, Hekimoğlu ile tercih yapabilirim. Yani ikisini baştan sona izlemem zor. Yasak Elma o konuda çok başarılı olduO fragmanlardan sonra Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda %100 olmalı.
Aslında TV pek izleyen değilim okul olsun olmasın hep aynı şeyler ya da bana uymuyor.Yok hepsinede bakabilirsin; beni ırgalamazda..
Ne bileyim..Neredeyse hepsini sayanlar bile olmuş.
Ben zaman zaman işden gelip koltuğa yayılıyorum birşeyler izlemek adına...Gözümü açtığımda Televizyon uyku moduna geçmiş oluyor.