Yalan Dünya'nın günü değişmez ama değişirse bence hafta sonu olur.Pazartesi - Karadayı
Kaybetme ihtimali çok düşük. Bence çok güçlü dizi gelse bile 2. sırada yer edinebilir kendine.
Salı - Diziye bağlı. Hangi güçlü bir dizi gelirse zirveyi alır. Bence Kanal D Fatih dizisini koyabilir.
Çarşamba - Muhteşem Yüzyıl
Kaybetme ihtimali var ama belli olmaz. Çünkü, reytingleri eskiye göre düşse de, gayet iyi. Güçlü bir dizi gelmezse zirvede devam eder.
Perşembe - Total Vadi, A/B İntikam devam eder.
Cuma - Karagül bence güçlü bir dizinin gelişiyle zirveden iner totalde. Yalan Dünyanın gününü kestiremiyorum. Eğer Cuma olursa A/B`yi çok rahat alır.
Cumartesi - Pazar Acun akar ama X Factor`dan yüksek beklemiyorum. Eğer yeni bir BBEB gelmezse Acun devam eder. Çünkü, geçen sene BBEB baya yaklaşmıştı bazense geçmişti Acunu.
Haftasonunu unut bence. Haftasonu neden bilmiyorum ama A/B ağırlıklı diziler yayınlanmıyor. Gülse de yayınlamaz. Haftasonu olursa Acunu A/B`de çok rahat geçer, ama bence ya Çarşamba ya da Cuma olacak.
Yalan Dünya'nın günü değişmez ama değişirse bence hafta sonu olur.
Artık kanallar hafta sonundan kaçmamalı Acun hangi iyi dizi gelse gerisine düşüyor hafta sonu olmalı bence. Gerçi galiba Gülse Haftasonu istemiyor diye haberler mi çıkmıştı neydi.EveN post: 1377260' Alıntı:Haftasonunu unut bence. Haftasonu neden bilmiyorum ama A/B ağırlıklı diziler yayınlanmıyor. Gülse de yayınlamaz. Haftasonu olursa Acunu A/B`de çok rahat geçer ama bence ya Çarşamba ya da Cuma olacak.
aynen katılıyorum ustaFks14 post: 1377271' Alıntı:Bence hafta sonuna da drama dizileri gelmeli zirvede yer alabilirler çünkü
S.G.A.T. post: 1377276' Alıntı:aynen katılıyorum usta
ben hafta sonu genelde film ve ya yarışma izlemeyi tercih ederimFks14 post: 1377302' Alıntı:
Hafta sonu dizi izlemek de güzel oluyor bence
EveN post: 1377333' Alıntı:Doksanların Çarşamba 1. olma ihtimali 0. Tek kelimeyle 0. Yazın boşluğunda bile 5-6 reyting alıyor yeni sezonda diziler itekleyerek 3. 4. falan yapar bu diziyi. Atv fanlığına gerek yok.O zaman Güneşi Beklerken de 1. olacak ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?