Yeni Sezonda Hangi Diziler Gün Birinciliklerini Kaybeder?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,058
Puanı
1,061
Yeni sezon başlılyor.Yine Bazı diziler düşecek bazıları atak yapacak.Hangi diziler gün birinciliklerini başka bir diziye kaptırır?

Karadayı ( Diziyi izlemedim ama Kenan'ın dizileri 2. sezon hep düşüşe geçiyor. )

Benim İçin Üzülme

Pazartesi - Karadayı

Kaybetme ihtimali çok düşük. Bence çok güçlü dizi gelse bile 2. sırada yer edinebilir kendine.

Salı - Diziye bağlı. Hangi güçlü bir dizi gelirse zirveyi alır. Bence Kanal D Fatih dizisini koyabilir.

Çarşamba - Muhteşem Yüzyıl

Kaybetme ihtimali var ama belli olmaz. Çünkü reytingleri eskiye göre düşse de gayet iyi. Güçlü bir dizi gelmezse zirvede devam eder.

Perşembe - Total Vadi A/B İntikam devam eder.

Cuma - Karagül bence güçlü bir dizinin gelişiyle zirveden iner totalde. Yalan Dünyanın gününü kestiremiyorum. Eğer Cuma olursa A/B`yi çok rahat alır.

Cumartesi - Pazar Acun akar ama X Factor`dan yüksek beklemiyorum. Eğer yeni bir BBEB gelmezse Acun devam eder. Çünkü geçen sene BBEB baya yaklaşmıştı bazense geçmişti Acunu.

Yalan Dünya'nın günü değişmez ama değişirse bence hafta sonu olur.

pazartesi: KARADAYI 1.olur

salı: hangi dizi gelirse zirveyi alır

çarşamba: DOKSANLAR zirveyi alır

perşembe: KURTLAR VADİSİ rakipsiz zaten özetiyle yarışmaya devam eder

cuma: KARAGÜL 1.olur

Haftasonu acun alır

- - - Ekleme - - -

pazartesi: KARADAYI 1.olur

salı: hangi dizi gelirse zirveyi alır

çarşamba: DOKSANLAR zirveyi alır

perşembe: KURTLAR VADİSİ rakipsiz zaten özetiyle yarışmaya devam eder

cuma: KARAGÜL 1.olur

Haftasonu acun alır

Yalan Dünya'nın günü değişmez ama değişirse bence hafta sonu olur.
Haftasonunu unut bence. Haftasonu neden bilmiyorum ama A/B ağırlıklı diziler yayınlanmıyor. Gülse de yayınlamaz. Haftasonu olursa Acunu A/B`de çok rahat geçer, ama bence ya Çarşamba ya da Cuma olacak.

Pazartesi

Yarışmacı seçimi, çeyrek finaller, yarıfinaller ve final O Ses 1. olur. Karadayı'nın hiç şansı yok. Düellolarda Karadayı 1.olabilir.

Salı

Kanal D Sırlar dizisini koyacak ve 1.olacak.

Çarşamba

Muhteşem 1.lik tahtını devreder...

Perşembe

Tabiki Vadi zirvede

Cuma

---

Cumartesi - Pazar

Acun

pazartesi karadayı kaybetmez
salı kanal d birinci olur
çarşamba muhteşem yüzyıl kaybeder vahide gördüm oynarsa
perşembe total de kurtlar vadisi ab de ise intikam
cuma arka sokaklar
cumartesi pazar x factor veya acun hep kapışır

EveN post: 1377260' Alıntı:
Haftasonunu unut bence. Haftasonu neden bilmiyorum ama A/B ağırlıklı diziler yayınlanmıyor. Gülse de yayınlamaz. Haftasonu olursa Acunu A/B`de çok rahat geçer ama bence ya Çarşamba ya da Cuma olacak.
Artık kanallar hafta sonundan kaçmamalı Acun hangi iyi dizi gelse gerisine düşüyor hafta sonu olmalı bence. Gerçi galiba Gülse Haftasonu istemiyor diye haberler mi çıkmıştı neydi.

Bence hafta sonuna da drama dizileri gelmeli zirvede yer alabilirler çünkü

Pazartesi : Kanal D bu sezonda Yalan Dünya ile devam etmeli bence bugünde. Yeni bir gün değişikliği izleyiciler tarafından hoş karşılanmaz. Ama zirve yine Karadayı'nın olacaktır o gün.

Salı : Fatih dizisinin bugün yayınlanacağından eminim. Fatih zirveyi rahatlıkla alacaktır İnş.

Çarşamba : Kanal D'nin o gün hangi diziyle izleyici karşısına çıkacağına bağlı. Bana kalırsa Çalıkuşu çarşamba günü yayınlanır ve o gün zirveyi alır. İkincilik için MY, üçüncülük içinse 90'lar olarak çekişmeli ve oranları birbirine yakın bir mücadele izleyeceğiz o gün. :GDG:

Perşembe : Total'de KVP, AB'de İntikam 1. olur. Değişen bir şey olmaz pek o gün.

Cuma : Kanal D Hazal Kaya'nın rol alacağı A.Ş.K dizisini o güne koyarsa zirveyi o dizi alacaktır. Fakat o gün Çağatay'ın "Aşk Hikayesi" dizisininde yayınlanma olasılığı çok yüksek. Bu iki dizi bir araya gelirse kim daha yüksek oran alır bilemiyorum. Gerçekten bu sezon yeni sezonların en acımasızı olacak galiba.

Cumartesi - Pazar : Acun

Son düzenleme:
Fks14 post: 1377302' Alıntı:

Hafta sonu dizi izlemek de güzel oluyor bence
ben hafta sonu genelde film ve ya yarışma izlemeyi tercih ederim

Doksanların Çarşamba 1. olma ihtimali 0. Tek kelimeyle 0. Yazın boşluğunda bile 5-6 reyting alıyor yeni sezonda diziler itekleyerek 3. 4. falan yapar bu diziyi. Atv fanlığına gerek yok.
O zaman Güneşi Beklerken de 1. olacak ki.

yazın alabileceği maksimum reytingler bu zaten kışın yükseleceği kesin ve dibe doğru giden my yi geçecektir öyle veya böyle
doksanların potansiyeli belli güneşi beklerken yeni sezonda kaldırılır

Pazartesi: Karadayı yine oranlarını almaya devam eder ama zorlayıcı bir yapım çıkarsa karşısına zirve gidip gelebilir sık sık. Geçen sene bir ara O Ses'te olduğu gibi. (Bu yıl O Ses'in aynı başarıyı yakalaması zor.)

Salı: İddialı bir dizi rahatlıkla gün birinciliğini alabilir.

Çarşamba: Muhteşem Yüzyıl hala favori gibi gözüküyor fakat önceki yıllara göre rahat olamayacaktır. Bence Eylül'de tahtından olmaz ama Ocak'ta gelecek iddialı bir dizi zirveyi alabilir.

Perşembe: Kurtlar Vadisi Pusu'ya totalde rakip çıkmaz fakat A/B'de İntikam ile yer değiştirirler yine sık sık.

Cuma: Karagül güçlü kalmaya devam eder ama iddialı bir iş zirveyi çok da zorlanmadan alabilir.

Cumartesi - Pazar: Acun'un egemenliğine son verecek bir yapımın gelmesi çok zor.

Özetle Perşembe, Cumartesi ve Pazar dışındaki günlerde her şey olabilir. İddialı yeni dizilerin işi çok zor olmayacaktır doğru planlama ile yayına sürülürse.

hadi doksanlar fanı desen anlarım da atv fanı nedir
güldürmeye devam

- - - Ekleme - - -

vadi 1.liği en banko dizi yaz aylarında her daim düşen vadi bu sezon pek düşmedi yeni sezonda tavan yaparak başlar yine boşa hayaller kurmasın kimse bu sezon 20 bekliyorum artık yeni sezonu fragmana bağlı olarak en az 14 reytingle açarız