Yeni Sezonda Bu Dizi Hem Gözlerini Kamaştıracak Hem De Reyting Rekorları Kıracak

Korkmaklabaglanti kuruyorsun. 4 Eylul'u bekle sen. Ustira Kemal SBB'yi gecince birakacaksin forumu. Gecmezsede ben. Yani bir iddiaya girmis bulunmaktayiz. :)
gıderken actıgın butun yalan konular ıcın ozur dılıceksın tims escinsel dizi çekecek falan dıodun ya tek tek herkeze anlatıcan yalanlarını.

Neyse gelelim asıl konuya. Muhteşem Yuzyil karşısında Fatihin hic şansı yok. Tabii yarışır yarışmasına ama ozetiyle. Normal bir gunde 12 alan Acin Muhtesem karşisinda 5e dusmustu.
Zaten Muhtesem Showda olsaydi kesin onu savunurdu bazilari :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ustura Kemal mi? :d ilk baslarda izlenmesine izlenir de 2 haftaya 2ye duser ve yayindan kaldirilir. Show bu sezon Trt ile yarışacak :d

fatihi çarşambaya koymak saçmalık. my en iyi dönemine giriyor fatih onu geçemez yeni oyuncularla.

Dizikolik senle rahat iddaya girebilirim ki Muhtesem Yuzyil gececek , nedense bak simdi:
Cocuklar Duymasin 10 reytingler'den 3'lere dustu.
Ha Bababm Uzay 6 lardan 2-3 lere dustu.
Acun 10'larda 5'e dustu , Muhtesem'in karsisinda.

- - - Ekleme - - -

Kivanc Tatlitug'un dizisini bile 2'ye katliyo.

Medyapim "Fatih" dizisinin hangi günde yayinlanacagi daha belli olmadigini söyledi.

Neden israrlar "Fatih" dizis Çarsamba yayinlanacak deniliyor anlamis degilim.

Ben de anlamis degilim Dizikolik diyo.

- - - Ekleme - - -

Kreys gibi bende idda'ya girelim dedim ama yok oldu , ama tabi idda sadece Carsamba gunu yayinlanirsa geciyo.

Sonunda tarihimizi iyi bir şekilde anlatan bir dizi geliyor. Umarım bu dediğimi yalan çıkartmazlar. 'Fatih' adlı diziyi izlemeyi düşünüyorum, Muhteşem Yüzyıl karşısında iyi sonuçlar elde edebilirler. :)

çarşamba yayınlanırsa baştan kaybeder başrole baksak bile yeter hakit ergençe karşı devrim evin