yılanların öcü? dikmen? günahkar?1-) Reaksiyon
2-) Benim Adım Gültepe
3-) Kara Para Aşk
4-) Güzel Köylü
5-) Ütopya
yılanların öcü? dikmen? günahkar?1-) Reaksiyon
2-) Benim Adım Gültepe
3-) Kara Para Aşk
4-) Güzel Köylü
5-) Ütopya
3 dizide tutmayacağı için yazmaya gerek duymamıştıryılanların öcü? dikmen? günahkar?
kpa tutacak dendi de noldu 4-5 reyting3 dizide tutmayacağı için yazmaya gerek duymamıştır![]()
Bu sezon için rasyonel düşünmek lazım. Keşke karşımızda Dikmen olsaydı da 6 reyting alsaydık. Bu şekilde 4 reytingi zorlarız.kpa tutacak dendi de noldu 4-5 reyting![]()
Kpa klasik ay yapımı dizisi karadayıyla birlikte yeni sezonda bitmeleri en büyük temennimizkpa tutacak dendi de noldu 4-5 reyting![]()
hayal kurma panpa 6 yı kaç kere alabildi kpaBu sezon için rasyonel düşünmek lazım. Keşke karşımızda Dikmen olsaydı da 6 reyting alsaydık. Bu şekilde 4 reytingi zorlarız.
Gelecek sezon yayından kalkması banko diziler; Ankara'nın Dikmeni, Yılanların Öcü, Kadim Dostum. Günahkar ve Güzel Köylü de tehlikede.
ay yapımın kuyruğu dik tutma adına bitirtmez ne olursa olsunKpa klasik ay yapımı dizisi karadayıyla birlikte yeni sezonda bitmeleri en büyük temennimiz![]()
1-) Reaksiyon
2-) Benim Adım Gültepe
3-) Kara Para Aşk
4-) Ütopya
5-) Güzel Köylü
Gelecek sezon yayından kalkması banko diziler; Ankara'nın Dikmeni, Yılanların Öcü, Kadim Dostum. Günahkar ve Güzel Köylü de tehlikede.
Karadayı ve kpa dibi görse mecburen bitecekhayal kurma panpa 6 yı kaç kere alabildi kpa
ay yapımın kuyruğu dik tutma adına bitirtmez ne olursa olsun![]()
Yeni sezonda gün değiştirme gibi bir risk yapmazlar Reaksiyon özetsiz olur arkasından Güzel Köylü gelirReaksiyon ve Güzel Köylü aynı kanalda yalnız
![]()
20 dakika ve son dibi gördü bitmedi hatta kzuey güney de dibi gördü (4 reytinge düştü kanal d için dip buKaradayı ve kpa dibi görse mecburen bitecek![]()
Sanki karadayının bitmesini istemiyor gibisin .ss20 dakika ve son dibi gördü bitmedi hatta kzuey güney de dibi gördü (4 reytinge düştü kanal d için dip bu) ama bitmedi
![]()
Yeni sezonda gün değiştirme gibi bir risk yapmazlar Reaksiyon özetsiz olur arkasından Güzel Köylü gelir![]()
1) reaksiyon
2) Benim adim gultepe
3) Kara para ask
4) Reaksiyon ozet
5) Utopya
6) Benim adim gultepe ozet
7) beni affet diye gider @*YıldırıM* 😉
Ayol ne biliyim ben yani siralamasi boyle olur diye dusundum.Sesli güldüm beni affet 4.5 5 reyting alıyor ama sen onu en sona koymuşsun
Beni affet ilk 5Ayol ne biliyim ben yani siralamasi boyle olur diye dusundum.