arka sokaklar dizisini yıkmaya çalışıyorlar orhan oğuzu tehdit etmiş raci şaşmaz Türker inanoğlu siyasete karışmayın diyor sosyal medyadan mesaj atıyorAlayı çöp![]()
güzellikle gelmeyince ay yapım binasından kaçırttık zaten @batuhankaralar da şu aralar vadi fiyat kıra kıra günlük dizi fiyatına bir kanalla anlaşsın diye uğraşıyor o yüzden işimiz kolay olduTuvana Türkay'ı ne ara aldınız. 😱 @xemrexxx
Bitecek demiyorum zaten yine tutmayacak ama bu sefer Star fazla dayanamayacak diyorum.son 6-7 bölümü beğendim
hoşt hadi oradan bitecek dizi bu isimleri alır mıayrıca hazır vadi engeli deo rtadan kalkmış zaten kördüğüm ve asla vazgeçmemin ilk ayırlanlar olacağını düşünüyorum ben gerçi endemol kış güneşini 1.5 reytingle 20 bölüme yakın devam ettirtti ama olsun
![]()
ayol vadi devam edecek mi bakalım hadi devam etti diyelim eski görkemine kavuşması 10 reytingi geçmesi ya da yaklaşması zor total d bile 1.6 milyona tranfer etti 950 bine indirdi demek ki 950 bin veren kanal yok ki hala açıklanmadı az para az kalite vadi içinBitecek demiyorum zaten yine tutmayacak ama bu sefer Star fazla dayanamayacak diyorum.Şimdi Kanal D'nin Halit'li yeni dizisi başlayacakmış Perşembe günü o zaten tutarsa direkt şansı kalmaz. Vadi Show'a geçse, ATV'nin Yeter'i var. TOTAL'de yine ilk 20'ye zor girer. AB'de ise Halit'in dizisinin AB'liğine bağlı. Kördüğüm zaten iyi reytingler almıyordu ama dediğin gibi yapımcı farkıyla devam ettirirler.
Bu sezonun en yüksek reyting alan dizilerinden EDHO ortalama 7 - 8 reytingiyle 1 milyona yakın bir ücret alıyordu Mesut Yar yazmıştı hatırlarsan, Vadi de 6 reyting ortalama alıyor yani yine 700 - 800 bin'e anlaşacak kanal bulurlar birden 400 binden fazla indirim olma ihtimali yok bence. Ama Fox'un da çok dizisi olacakmış Kördüğüm de Kış Güneşi gibi PT2'ye geçebilir, önüne başka dizi alırlarsa Perşembe rekabeti bayağı artar. Ağır Total olduğu için zaten toparlaması yüksek o 2 dizinin, iyi bir konu bulurlarsa yine kadın izleyici bırakmaz.ayol vadi devam edecek mi bakalım hadi devam etti diyelim eski görkemine kavuşması 10 reytingi geçmesi ya da yaklaşması zor total d bile 1.6 milyona tranfer etti 950 bine indirdi demek ki 950 bin veren kanal yok ki hala açıklanmadı az para az kalite vadi için
kördüğüm yapımcı farkıyla en kötü ocağı görür bence de ama reytingi 2 ye düştükten sonra istediği ka deva etsinyeter ve asla vazgeçmem ağır totaller gümleme riskleri yüksek
açıkçası ben halit ve bergüzarlı dizinin çok yüksek alacağını sanmıyorum Tayyip örgütü bu çifti fişledi gezici diye gözünün yaşına bakmaz tns![]()
ayol vadiyle atv-show-star ilgileniyormuş diyolla bana da james bond rolü teklif edildi ertesi gün sınavım olduğu için çekimlere gitmedim başkası kapmış rolüBu sezonun en yüksek reyting alan dizilerinden EDHO ortalama 7 - 8 reytingiyle 1 milyona yakın bir ücret alıyordu Mesut Yar yazmıştı hatırlarsan, Vadi de 6 reyting ortalama alıyor yani yine 700 - 800 bin'e anlaşacak kanal bulurlar birden 400 binden fazla indirim olma ihtimali yok bence. Ama Fox'un da çok dizisi olacakmış Kördüğüm de Kış Güneşi gibi PT2'ye geçebilir, önüne başka dizi alırlarsa Perşembe rekabeti bayağı artar. Ağır Total olduğu için zaten toparlaması yüksek o 2 dizinin, iyi bir konu bulurlarsa yine kadın izleyici bırakmaz.Ayrıca biz konuşuyoruz da Vadi'yi Star'ın da alma durumu var Perşembe'de Kösem'in garantisi yok
![]()
Sana gelse gelse Melih Gökçek'ten teklif gelir, o da belediyenin panayır eğlencelerinde "gösteri sanatı" yapman için.ayol vadiyle atv-show-star ilgileniyormuş diyolla bana da james bond rolü teklif edildi ertesi gün sınavım olduğu için çekimlere gitmedim başkası kapmış rolü
vadinin sorunu zaten indirim 6 reyting alan diziye 800 bin teklif etmiştir total d ama zaten dizi para kazanmak için devam ettiğinden kabul edilmemiştir
yine endemolle çalışırsa fox işi zor merve boluğur ve fahriye evcenli dizi yapacakmış showa ya da foxa şimdiden erken final yazısını görüyorum
ağır total genelde çöker zaten sonradan açılanını görmedim
ayrıca reytingle ölçülmüyor bazı işlerin değeri misal kösem 1.5 milyonluk anlaşması var eskiden vadi de öyleydi ama şimdi![]()
![]()
![]()
Ayol total d nin paxartesi ve cumasi da boş sorun günü değildir neco birkaç rezidans daha dikmek için indirime gitmemiştirSana gelse gelse Melih Gökçek'ten teklif gelir, o da belediyenin panayır eğlencelerinde "gösteri sanatı" yapman için.
Hayır sen yanlış okumuşsun indirimden ziyade Kanal D Vadi'nin gününü değiştirmek istemiş senin Halit'in dizisini Perşembe'ye koymak için. 4 aydır yokum 2 günde gündemi senden daha iyi kapmışım.Yani ben Vadi'nin 700 - 800 bin tl'ye bir kanalla anlaşacağını düşünüyorum zaten Kanal D'nin Halit'li dizisi dışında diğer kanallarda güçlü bir iş yok Vadi'yi almak isteyen elbet çıkar diğer konuda da dediğim gibi Pana Film Fox ile görüşmez ATV ile de araları açıldı yani Star'da ya da Show'da olur bir ihtimal belki TV8. Lale Devri sonradan açıldı ya gerçi Lale Devri Show'dayken AB'de yüksek çıkıyordu.
![]()
cuma arka sokaklar var ama konu tehlikeli gladio adında bir örgüt ekibin başına bela olucakAyol total d nin paxartesi ve cumasi da boş sorun günü değildir neco birkaç rezidans daha dikmek için indirime gitmemiştir![]()
beroşum çıktıktan sonra dünyayı toplasalar diziye beş para etmezTNS sisteminin uyduruk reytingleriyle bizi bitirebileceğini sanan melun kullarımız yine yanıldılar. Yeni sezona yine muhteşem kadromuzla giriyoruz. Şu ana kadar anlaşılan; Nurgül Yeşilçay, Canan Ergüder, Metin Akdülger, Farah Zeynep Abdullah ve Burak Yamantürk gibi isimlere ek olarak Cansel Elçin,Özlem Yılmaz ,Tuvana Türkay ve Sarp Levendoğlu da anlaşmak üzereyiz. Kadromuz yine rakipleri çatlatacak seviyede görkemli ve kaliteli olacak.Ekli dosyayı görüntüle 51273
@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @cookies @-potterhead- @eskici @Forumdash @batuhankaralar @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @DarkLeqenD @denizz19 @MayısKralı @ozgur2113
beroşunu da al gitberoşum çıktıktan sonra dünyayı toplasalar diziye beş para etmez![]()