o yıla damga vuran şarkılar alınıcak pop olmak zorunda değil ferdi baba mesala 90lı yıllara baya damga vurmuş siz seversiniz @destere ileBakalım takip ederim herhalde. Ama pop sevmiyorum ben doğru ya. Umarım keyif alırım.
İyi o zaman keyifli olacaktır.o yıla damga vuran şarkılar alınıcak pop olmak zorunda değil ferdi baba mesala 90lı yıllara baya damga vurmuş siz seversiniz @destere ile
çok tşşk ederim cnm 94 yılından başlayacam ama kıl oldum hariç diğer şarkılar yıllarıma uyuyor gerçi gülşenin gel çarem şarkısı yerine be adam şarkısını düşünüyorum elimden geldiğinde güzel şarkılara yer vermeye çalısıcam 🙂🙂🙂90'lı yıllarda hit olmuş birçok şarkı var. Şimdi aklıma gelenler Mustafa Sandal: Araba, Çelik: Ateşteyim, Tarkan: Kıl oldum abi-Oynama şıkıdım şıkıdım, Fatih Erkoç : Ellerim bomboş, Gülşen: Gel Çarem, Ayna: Anlatmalıymış meğer, Aşkın Nur Yengi: Yazık, Sezen Aksu: Tutuklu, Serdar Ortaç: Bilsem ki, Teoman: Gemiler, Ferda Anıl Yarkın: Sonuna kadar vs. çok iyi bir program olacağına eminim, şimdiden ellerine sağlık Çiko.
tşşk ederim müzikten devam etmek istiyorumHayırlı olsun Çiğdem.
Projeler projeler ardı arası kesilmiyor MAŞALLAH.
Gülşen'in çok sevdiğim bir şarkısı daha var da ismi aklıma gelmediği için yazmadım. Klibi de vardı hani pijamayla sokakta çocuğun karşısına çıkıyordu. Sözleri şöyle olamalı: İçine ata ata ne hale düştün, yollarıma çık yürekli ol...çok tşşk ederim cnm 94 yılından başlayacam ama kıl oldum hariç diğer şarkılar yıllarıma uyuyor gerçi gülşenin gel çarem şarkısı yerine be adam şarkısını düşünüyorum elimden geldiğinde güzel şarkılara yer vermeye çalısıcam 🙂🙂🙂
aa tamam be adam şarkının ismi cnm büyük ihtimalle gel çarem yerine be adam şarkısına yer vericem gülşenin çünkü bu şarkısı daha renkli bence başkada şarkılar hakkında spoi vermem bu konusu açılmısken söyledim gittiGülşen'in çok sevdiğim bir şarkısı daha var da ismi aklıma gelmediği için yazmadım. Klibi de vardı hani pijamayla sokakta çocuğun karşısına çıkıyordu. Sözleri şöyle olamalı: İçine ata ata ne hale düştün, yollarıma çık yürekli ol...
Dedim ya bu şarkıyı çok seviyorum ismi dilimin ucuna kadar gelmesine rağmen bi türlü söyleyemedim. Bence de bu şarkıya yer ver. Gülşen'in slow şarkıları birbirinden güzel. Serdar Ortaç'ın da eski birbirinden güzel parçaları var, onlarada ağırlık verirsin umarım. He bir de aklıma gelmişken Yaşar'ı sakın unutmayasın. Mesela Aldanırım parçası benim için gelmiş geçmiş slow parçaların en iyisi, kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra içip o şarkıyla ağladığımı bilirim.aa tamam be adam şarkının ismi cnm büyük ihtimalle gel çarem yerine be adam şarkısına yer vericem gülşenin çünkü bu şarkısı daha renkli bence başkada şarkılar hakkında spoi vermem bu konusu açılmısken söyledim gitti
o yıla damga vuran şarkılar alınıcak pop olmak zorunda değil ferdi baba mesala 90lı yıllara baya damga vurmuş siz seversiniz @destere ile
çok tşşk ederim cnm ama 94 yılı idaal gibi zaten günümüze kadar 21 22 bölüm sürücek baya uzun bir işe el attım yarışmamda devam ediyorken bu şekilde daha kolayıma gelicek 2007 yılına kadar pop müzik çok iyi durumda zaten ama 2007 den sonra biraz sıkılarak devam edebilirim ama onlarıda ayarlıcaz artık90'lar popu hayranı birisi olarak takip ederim ben, olur da 1994'ten öncesini de yapmak istersen şarkılar için yardımcı olurum. @Çiğdem-
hayırlısıyla yarın 1.bölümü vermeyi düşünüyorum sizler ve forumun diğer kalan üyeleri için 94 yılının birbirinden güzel değerli şarkılarını seçmeye çalıştım 1994 yılından yarın hayırlısıyla başlayacaz seçtiğim şarkılarla eğleneceğinizi umuyorum yarın gün içinde müsait olduğum zaman yayınlıcam oyüzden saat veremiyorum foruma girince görürsünüz artık
@Bully @Harunnn60 @MayısKralı @destere @MEnes @Billy Kane @Doğu @Aserat @vadikızı @cookies @xemrexxx @soo @Tzira @sürgünüm @turkuazz @EnveR
@tolgab
hahah ama çoğunluk kadın şarkıcılara ait ayrıca erkeklerin klipleri bile tam senlik serdar ortaçın klibine bayılıcaksın özellikle yorumunuda merak ediyorum1930 lardan başlasaydın açıklamaya takip ederdim bu haliyle proğramını takip etmem zor