Notebook - Gold.com.tr al burdan incele al
teknosadan alma da
- - - Ekleme - - -
sahibindende de sifir ucuza iyi parcalar oluyo
Bak buda yeni modellerdenmiş Ekran kartı performansını bilemem ama diğer özellikler aradiğin turden.
Sony Vaio VPC-EH3S1E/B Intel Core i5 2450M 2.5GHZ 6GB 750GB 15.5" Taşınabilir Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com
Lenovo alma çok sesli çalışıyor ve fanı yüzünden terliyorum o kadar ısınıyor mause bölgeside çok sıcak oluyor
Fiyat karşılaştırması için işe yarayabilir de model seçim ekranlarını beğenmedim. Acer-Asus-Samsung-Toshiba göster dedim bana HP gösteriyor hala.Bir de modellerin açıklamalarını iyi yapamamışlar tek tek içeri girmek gerek.
Sen kafanda 3-4 tane model belirle. Mağazada bak bence. Bazen resim aldatıcı olabiliyor. Yakından nasıl olduğunu daha iyi anlarsınKapağı falan çok cins duruyor.
- - - Ekleme - - -
Bu yorumdan sonra Lenovo almayacağım kesinleşti.
Apple almayı düşündün mü? Fiyatı biliyorum sadece merak
Ozan Windows Candır diyor
Apple almayı düşündün mü? Fiyatı biliyorum sadece merak
Sen kafanda 3-4 tane model belirle. Mağazada bak bence. Bazen resim aldatıcı olabiliyor. Yakından nasıl olduğunu daha iyi anlarsın
Video falan detaylı inceleme yaparım mağazaya gerek yok. Mağazada aradığın modeli bulmak zor kafa karıştırmaya gerek yok.
Ozan bence laptopu yeniden yaptır ve iPad al. Çok zevkliVideo falan detaylı inceleme yaparım mağazaya gerek yok. Mağazada aradığın modeli bulmak zor kafa karıştırmaya gerek yok.
Ozan Windows Candır diyorBence Apple da iyi. Ama Toshiba da çok iyi
Ben Windows 8 Release Prewiev yükledim. Laptop kapanmıyor. Sadece kapağını örtüyorum. Antivirüs de gitti. Tekrar Windows 7e geçeceğim yakında
Bencede Win candır Win8'le ucacagını ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?