Yeni Laptop Alacağım Önerileri Bekliyorum | Kötü Yol

teknosadan alma da

- - - Ekleme - - -

sahibindende de sifir ucuza iyi parcalar oluyo

Lenovo alma çok sesli çalışıyor ve fanı yüzünden terliyorum o kadar ısınıyor mause bölgeside çok sıcak oluyor

Bak buda yeni modellerdenmiş Ekran kartı performansını bilemem ama diğer özellikler aradiğin turden.

Sony Vaio VPC-EH3S1E/B Intel Core i5 2450M 2.5GHZ 6GB 750GB 15.5" Taşınabilir Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Kapağı falan çok cins duruyor.

- - - Ekleme - - -

Lenovo alma çok sesli çalışıyor ve fanı yüzünden terliyorum o kadar ısınıyor mause bölgeside çok sıcak oluyor

Bu yorumdan sonra Lenovo almayacağım kesinleşti.

Apple almayı düşündün mü? Fiyatı biliyorum sadece merak

Kapağı falan çok cins duruyor.

- - - Ekleme - - -

Bu yorumdan sonra Lenovo almayacağım kesinleşti.
Sen kafanda 3-4 tane model belirle. Mağazada bak bence. Bazen resim aldatıcı olabiliyor. Yakından nasıl olduğunu daha iyi anlarsın

Video falan detaylı inceleme yaparım mağazaya gerek yok. Mağazada aradığın modeli bulmak zor kafa karıştırmaya gerek yok.

Evet youtube iyiki var açılmamiş kutularla video cekıyorlar bende hastasıyım öyle videoların

teknosada inceleyebiliyorsun
almayacagin halde git incele

Satişlarla görucez zaten neyse akşama bu konuya göz atıcam model lınklerini atın iyi sardi bu konu

microsoft hep ayni seyi yapiyo bi iyi isletim sitemi ardndan kotu ardindan tekrar iyi
bkz : 98-me-xp-vista-7

- - - Ekleme - - -

satislarla olculemez o . Cunku en kotu isletim sistemi vista bile milyonlarca satti