Yeni Kanal TV2

Küçük Sırları da yayınlasın :(

'Küçük Sırlar' dizisini yayınlayabilirler. Bu kanal daha çok gençlere yönelik bir kanal olacak gibi duruyor. 'Küçük Sırlar' diziside gençlere yönelik bir dizi olduğu için yayınlanabilir. :)
Kanal D de neredeyse 10 bölüm yayınlandı... Stara geçince saçma sapan bir dizi oldu Kanal D de ki bölümleri izledim Stara geçince bıraktım

Kanal D de neredeyse 10 bölüm yayınlandı... Stara geçince saçma sapan bir dizi oldu Kanal D de ki bölümleri izledim Stara geçince bıraktım.

Gerçi doğru, yayınlanmaz. Kanal D'de çok az oynadı. D Produksiyon yapımı üstlenseydi, o zaman rahatlıkla yayınlanabilirdi. :)

Küçük Sırlar'ı yayınlayacaklarını pek sanmıyorum. Kanalın hitap etmek istediği kitleye uyan bir dizi değil Küçük Sırlar. :)

Kavak Yelleri ile neredeyse aynı kitleye hitap ediyor Küçük Sırlar. Gerçi küçük sırlar kavak yelleri kadar abartıp butun İstanbulla sevgili olmadilar :D
Ana Ozan Gossip Girl de aynı kitleye hitap ediyor :)

tv2'nin adından hariç kötü bi tarafini göremedim.tv2 koyacağiniza hem içerik olarak (rome - pasific - gossiple girl) e2 çakması gibi görünüyor gözümde heleki logodaki "2"nin fontu bile aynı nerdeyse.Ama yabancı dizileri böyle içeriğine eklemeye devam etsinler.En azından gündüzleri kadın programı izlemektense.Gerçi dizileri gündüzleri mi yayınlayacaklar?Bilgisi olan? Konuyu acan Kanal D'den yetkili birisi mi? Kendi hiç yorum atmamiş:D

tv2'nin adından hariç kötü bi tarafini göremedim.tv2 koyacağiniza hem içerik olarak (rome - pasific - gossiple girl) e2 çakması gibi görünüyor gözümde heleki logodaki "2"nin fontu bile aynı nerdeyse.Ama yabancı dizileri böyle içeriğine eklemeye devam etsinler.En azından gündüzleri kadın programı izlemektense.Gerçi dizileri gündüzleri mi yayınlayacaklar?Bilgisi olan? Konuyu acan Kanal D'den yetkili birisi mi? Kendi hiç yorum atmamiş:D

e2 daha guzel

e2'yi ne zaman açsam kadın programları var. :):)

- - - Ekleme - - -

Kavak Yelleri ile neredeyse aynı kitleye hitap ediyor Küçük Sırlar. Gerçi küçük sırlar kavak yelleri kadar abartıp butun İstanbulla sevgili olmadilar :D
Ana Ozan Gossip Girl de aynı kitleye hitap ediyor :)

Bu kanalın hitap etmeye çalıştığı kitle Sinem Kobal'dan nefret eder. Sadece bu bile yayınlanmaması için yeterli. :):)

kavak yeleri'iyle Kucuk sirlar bir tutulamaz.kavak yelleri bildigim kadariyla 5.sezonunu goren bir genclik dizisiydi.

Kavak Yelleri'nin de ilk 2 veya 3 sezonu iyiydi. (Efe çıkana kadar.)

Ondan sonrası çok vasattı. Gerçi bir ara Efe dönünce toparlandı ama o da uzun sürmedi. :)

Dogru.reyting icin yapilmis bir hamleydi efe'nin donmesi ve bildigim kadariyla yaradi.

Marta evet kadın programı ama Ellen kadın programı olarak sayılmaz.Ellen bi eğlence programıdır.Hiç izledin mi bilmem ama bizde bi ara Ece Erken'nin sundugu "Mavi Şeker" vardi onunla kıyaslabilirsin.Ellen gayet güzel bi program ve sevdiğim yabancı sanatcılar cıktıgında izlerim.İzlemediyse eğer bi kerelik en azından denemelisin.Kadın programı diye kestirilip atılası bi program değildir.

Kobra Takibi'nin ekibinden müthiş bir aksiyon dizisi! 'MEK8' adlı yabancı dizi, televizyonda ilk kez, Eylül'de tv2'de.

Kobra Takibi'nin ekibinden müthiş bir aksiyon dizisi! 'MEK8' adlı yabancı dizi, televizyonda ilk kez, Eylül'de tv2'de.

Bu nasıl bir dizi ki böyle youtubede ne bi fragman nede diziden sahnelerden oluşan video bulamadım 😕 Ama bi bakarim Kobra Takibi oldukça güzel bir diziydi tabi ortaklardan birisi ayrılana kadar.