Yeni Kanal TV2

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Doğan Holdingin yeni kanalı TV2 hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Su anda Kanal D nin eski programlarini yayinliyorlar, bu sekilde kalirsa bence hic gerek yok

Belli olan yabancı dizileri:
- Pretty Little Liars
- Titanic: Blood & Steel
- Gossip Girl
- Rome
- Entourage
- The Pacific

Şimdilik Kanal D'nin yapımlarıyla idare ediyorlar ama bu geçici bir süreyle böyle devam edecektir. Aynı filmleri devamlı yayınlayacaklarına, eski yapımları yayınlasınlar daha iyi Eylül ayından itibaren tv2 tam olarak yayına başlamış olacak. Türkçe Dublaj haricinde, altyazı seçeneği koyarlarsa çok daha iyi olur. Böylece bu kanal çok sevilir. Aynı zamanda yabancı dizi takviyelerine devam etmeliler. Bazı iyi Türk yapımları yayınlasalar fena olmaz, en azından alternatifli bir yayın akışı ortaya çıkar. Türk yapımları, yabancı yapımlar derken, bu kanal iyi yerlere gelebilir.

Yayınladıkları tekrarlar güzel ama yabancı yayınlar altyazı seçeneği olmadan olacaksa pek bir anlamı olmaz...

Bu arada tv8'de altyazı seçeneği var ama pek bu uygulamaya gittiğini görmedim.

Bütün yaz bekledim ama Kavak Yelleri tekrarlarını 3 gündür kaçırıyorum

'Kavak Yelleri' dizisini sevenler fazla sevinmemeli, yeni sezonda yayında olmayabilir. Sonuç olarak daha kanalın tam olarak yayını bile yok.

Aslında 09.00 gibi başlasa daha güzel olurdu öğlen pek sarmıyor

Devam edecektir büyük ihtimal. Zaten tanıtımlarında yerli diziler de geçiyordu. Yerlileri gündüz, yabancıları gece yayınlayacaklar.

'Kavak Yelleri' dizisi 170 bölüm sürmüştü. Bütün bölümleri yayınlanırsa dizinin izleyicileri için çok iyi olur. En azından sevilen sezonları yayınlanırsa çok iyi olur.