'Yeni Hayat'a İkinci Şans! | Kanal D

Çok yazık oldu projeye kesinlikle, perşembe denenmesi mantıklı bir karardı ama tutunamadı. Sonuçta rakipleri çift rakamları alamadı, yarı yarıya düşüşle ekrandalar. Yani yeni bir alternatif olabilirdi ama maalesef olamadı. Ne diyelim, tüm ekibe geçmiş olsun.

Göz ucuyla izlediğim kadarıyla fena bir dizi değildi, gün değiştirip bir kez daha deneyebilirlerdi

Reactions: Emre Ozansoy
Benim ondan da haberim yok, pat diye 8. bölümde bitirmeleri de etik değil ama alıştık işte. Melisa Sözen'e yazık olmuş.
Hiç bir işin pat diye bitmesi etik değil, ama reyting denilen şey yüzünden gidiyor.

Melisa Sözen bu dizide oynamıyor. 😱 TV8'in dizisinde oynuyor.
Burada oynayan Melisa Aslı Pamuk.

Reactions: kerem
melisa sözenın tek başarlı dizi yer gök aşk

Bu arada Baraj'da pandemiden dolayı ertelenip, Eylül'de başlasaydı durumu aynı bu dizi gibi olacaktı. O yüzden 2 bölümden sonra verilen arayı bahane etmeye gerek yok.

Hiç bir işin pat diye bitmesi etik değil, ama reyting denilen şey yüzünden gidiyor.

Melisa Sözen bu dizide oynamıyor. 😱 TV8'in dizisinde oynuyor.
Burada oynayan Melisa Aslı Pamuk.
Ben diyorum iyice bunadım ama kimse beni anlamıyor işte. İsim konusunda iyi değilim maalesef.

İlk bölümün reytinglerini gördükten sonra çok şaşırmıştım ama yavaş yavaş düştü, beklediğim haberdi ama yine de başka bir günde şans vermeleri gerekirdi.