doğrudur ben oranlara bakmıyomda sıralamaya bakıyomBaraj kolay kolay gitmez, yükseliyor oranları.
doğrudur ben oranlara bakmıyomda sıralamaya bakıyomBaraj kolay kolay gitmez, yükseliyor oranları.
Sıralama olarak Menajerimi Ara'nın üstündeydi bu hafta.doğrudur ben oranlara bakmıyomda sıralamaya bakıyom
o zaman starın dizisi final çanları çalacak menejerimi ara tekrarları bile az izleniyor buyulk selçuklu daha çook izleniliyorSıralama olarak Menajerimi Ara'nın üstündeydi bu hafta.
Halka dimi diğeriKanalın yüzüne işte. Olan Serkan'a oldu. Son iki projesi de tutmadı.
Büyük Selçuklu gibi tanıtımı sadece TRT yapabilir o bütçe herkeste yok.büyül selçuklu gibi heryerde yapılsaydı tanıtım olurdu
orası doğru valla..Büyük Selçuklu gibi tanıtımı sadece TRT yapabilir o bütçe herkeste yok.
Mart ayında başlayacaktı normalde ama pandemiden dolayı ertelenmişti.Böyle bir dizi mi vardı ya? TV aleminden iyice uzaklaştım.
Benim ondan da haberim yok, pat diye 8. bölümde bitirmeleri de etik değil ama alıştık işte. Melisa Pamuk'a yazık olmuş.Mart ayında başlayacaktı normalde ama pandemiden dolayı ertelenmişti.
Hiç bir işin pat diye bitmesi etik değil, ama reyting denilen şey yüzünden gidiyor.Benim ondan da haberim yok, pat diye 8. bölümde bitirmeleri de etik değil ama alıştık işte. Melisa Sözen'e yazık olmuş.
Ben diyorum iyice bunadım ama kimse beni anlamıyor işte. İsim konusunda iyi değilim maalesef.Hiç bir işin pat diye bitmesi etik değil, ama reyting denilen şey yüzünden gidiyor.
Melisa Sözen bu dizide oynamıyor. 😱 TV8'in dizisinde oynuyor. Burada oynayan Melisa Aslı Pamuk.
Kaç aydır yoksun, TV sektöründen de uzaksın. O yüzden normal bence.Ben diyorum iyice bunadım ama kimse beni anlamıyor işte. İsim konusunda iyi değilim maalesef.
Aynen tv de izlemediğim için çok pişmanımEvet, çok kaliteli bir işti o.