Hazem
Favori Üye
Ahahaha aynen mucize ye dokunmayan 100 bölüm sürsünBir Zamanlar Çukurova'nın oranlarını bölerse yeter bize. Mucize Doktor'a dokunmayan 100 bölüm sürsün.
Mucize Doktor'un oranları düşünce cidden üzülüyorum. Aldığı oranların daha fazlasını hak eden bir yapım. Umarım bu sezon aynı tempoda gider.Ahahaha aynen mucize ye dokunmayan 100 bölüm sürsün
Bende üzülüyorum inşallahMucize Doktor'un oranları düşünce cidden üzülüyorum. Aldığı oranların daha fazlasını hak eden bir yapım. Umarım bu sezon aynı tempoda gider.
Seyretmeyi düşünen @Angelica ya şok !Perşembe olacak olması hiç iyi olmadı ya
Seyretmeyi düşünen @Angelica ya şok !
Perşembe hangi diziyi seyrediyordun?Hemde büyük şok netten takip etmeye çalışacam artık
Perşembe hangi diziyi seyrediyordun?
Bir Zamanlar Çukurova'ya da devam edeceksin abla.Mucize doktorcumu
Bir Zamanlar Çukurova'ya da devam edeceksin abla.
DEK harika abla ya. 12 bölümden sadece bir bölümü beğenmemiştim o kadar.onun bölümü çok ya birer birer izlicem işte Dek e başladım bugünde
DEK harika abla ya. 12 bölümden sadece bir bölümü beğenmemiştim o kadar.
9. veya 10. bölüm. Bölümün içeriğini söylemeyeyim.Hangi bölümü beğenmedin 5.bölüm kalmıştım 6.bölüme geçtim
9. veya 10. bölüm. Bölümün içeriğini söylemeyeyim.
tmm söyleme kendim göreyim gecede diyorum Atiyeyi izlim aradan çıkartayım çünkü daha Öğretmen e bakacam
Atiye'ye DEK'i bitirdikten sonra başka bence abla.
Aynen abla, arka arkaya rahat izlersin dört bölümü. Daha iyi olur, hatta Öğretmen'i de bitirebilirsin onu izlemeden.Öylemi yapayım bilemedim şimdi 4.bölümde kalmıştım 4 bölüm izlicem dediğin mantıklı arka arkaya izlemiş olurum
Aynen abla, arka arkaya rahat izlersin dört bölümü. Daha iyi olur, hatta Öğretmen'i de bitirebilirsin onu izlemeden.
Ne kadar geç izlersen yeni sezon için iyi olur diye düşünüyorum abla.Atiye 10 eylülde başlıcak ya o zamana kadar bitsin diyordum ben
Ne kadar geç izlersen yeni sezon için iyi olur diye düşünüyorum abla.