Yeni Haftada CNBC-e Yine Dopdolu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
6SjBBnryKSy8TvTt7vcjEdna.jpg

'Kült Pazartesi', 'Gişe Filmleri', 'Sinemayı Baştan Yaratanlar', 'TV'de DVD', 'Cuma Suare' ve 'Gece Yarısı Sineması' adı altında her hafta film yayınlayan CNBC-e yeni haftada yine dopdolu!

Pazartesi günü 'Kült Pazartesi' kuşağı altında 'Forrest Gump' isimli film 22.00'de yayınlanacak. Filmin başrollerinde Tom Hanks ve Robin Wright var. 1994 yapımı film, birçok ödül kazandı.

Salı günü 'Gişe Filmleri' kuşağı altında 'The Heartbreak Kid' isimli film 22.00'de yayınlanacak. Filmin başrollerinde Ben Stiller ve Malin Akerman var. 2007 yapımı filmde Ben Stiller'den yine zor bir karakter!

Çarşamba günü 'Sinemayı Baştan Yaratanlar Kuşağı' kuşağı altında 'The Curious Case Of Benjamin Button' isimli film 22.00'de yayınlanacak. 2008 yapımı filmin başrollerinde Brad Pitt ve Cate Blanchett var. Brad Pitt zorlu bir karakteri canlandırıyor.

Perşembe günü 'TV'de DVD' keyfi var! 'Lucky You' isimli film 22.00'de yayınlanacak. 2007 yapımı filmin başrollerinde Eric Bana ve Drew Barrymore var. Poker dünyası göz dikiyor bu aşk öyküsünü!

Cuma günü 'Cuma Suare' kuşağı altında 'The Sunset Limited' filmi var ve 22.00'de yayınlanacak. Emektar oyuncu Tommy Lee Jones'in, Samuel Leroy Jackson ile başrolde paylaştığı 2011 yapımı film yayınlanacak.

Bu filmler Pazartesi'den Cuma'ya altyazılı olarak yayınlanacak.​

Son düzenleme:
cuma günkü filmi merak ettim :D forrest gump ı ilk izlediğimde bişi anlamamıştım :F

Keske bu kanal olsa dedigim zamanlar oluyor :) ama Avrupa'da yayinlanmiyor..

Forrest Gump'ı geçen sene twitter'da TT olarak görmüştüm.Hİç haberim yoktu filmden.O gunden beridir hala izleyecem :F:F TV8'den cnbc-e geçti hala izlicem vah bana:(

Forrest Gump'ı geçen sene twitter'da TT olarak görmüştüm.Hİç haberim yoktu filmden.O gunden beridir hala izleyecem :F:F TV8'den cnbc-e geçti hala izlicem vah bana:(

İzlemelisin, çok iyi bir film. Altyazılı izlemeni tavsiye ederim. Mesela yarın yayınlanacak film, altyazılı olacak. En iyisi indir, izle. Mutlaka izle. :)

Bu akşam 22.00'de 'The Curious Case Of Benjamin Button' yani 'Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi' filmi yayınlanacak.

Forum İstatistikleri

Konular
176,542
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy