Hallettim onu, şimdi yine forum anasayfasına gidiyor.@OzaN logoya tıkladığımızda direkt anasayfada buluyoruz kendimizi. Eskisi gibi tıkladığımızda forumlar yani forum anasayfasına gitmemiz mümkün mü? Ya da en azından üyeler için bu şekilde bir şey hazırlanabilir mi?
Anasayfa şu an çok boş, yeni yeni içerik giriliyor. İçerikler arttığında güzel olacak.Forumun yeni halini cok begendim ben hiz konusunu yazacaktim ama Admin cözmeye calisiyormus iyi
Anasayfa pek iyi durmuyor gibi bide Anasayfadaki Baslangic seyini cözemedim ben ?
Forumun yeni halini cok begendim ben hiz konusunu yazacaktim ama Admin cözmeye calisiyormus iyi
Anasayfa pek iyi durmuyor gibi bide Anasayfadaki Baslangic seyini cözemedim ben ?
Geri gelecek.chat olayı kalktı mı @OzaN .
Bu kez logoyu da profesyonel ellere teslim ettim, şu an yapılıyor logo profesyonel bir logo tasarımcısı tarafından.Bir de yeni logo için tekrar yarışma düzenlenebilir aslında. Ya da sen belirleyeceksen bile bu web tasarımında olduğu gibi anketle düzenleyebiliriz. @OzaN
O konuda top sizde içerik ekledikçe dolacak anasayfa, güzelleşecek.Ana sayfa çok boş görünüyor, birkaç değişiklik yapılabilir.@OzaN
Top 15 ile ilgili kısmı çözdüm.Top15'te Favoriforumum Top 15 yazısı falan kaymış.
Profilde Kişisel Bilgiler kasıtlı kaldırmadıysan kalkmış.
Üstteki gri çubukta aşağı kaydırınca ana sayfa simgesinin yanında ayarlar simgesi çıkıyor.
Alt forumlar hep üç noktalı olmuş forum anasayfasında
Bi de yeri gelmişken top trends'i kaldır gitsin.
O problem sinir bozucu, tez zamanda çözülecek inşallah ama sorunun ne olduğu hakkında fikrim olmaması kötü.Mesaj yazdıktan sonra mesajlar tekrar atılmamış gibi kalıyor bu arada. Sorun olarak pek görmüyorum çünkü sayfa yenilenince gidiyor ama yinede mesajı atmamış gibi hissediyorum.Kötü bir durum tabi.
Bir de bir şey daha sorucam. Yeni temanın renk düzeni bu şekilde mi olacak yoksa üzerinde değişiklikler yapacak mısın?Bu kez logoyu da profesyonel ellere teslim ettim, şu an yapılıyor logo profesyonel bir logo tasarımcısı tarafından.Aslında bugüne yetiştirilmesi gerekiyordu ama olmadı maalesef. Aksiliklerden biri buydu. Logo hazırlandıktan sonra bir soracağım sizlere yine olmazsa yenisini yaptıracağız.
Şu an Fav10, FavoriForumum karmaşası her yerde olabilir, sıkıntı yok ikisi de biziz.Ana sayfada hem ''Fav10'' hem ''FavoriForumum'' yazması doğal mı yoksa hata mı var? FavoriForumum yerine girince forumlara girebiliyoruz.
Ana hatlarıyla bence bu şekli güzel. Yalnız bazı yerlerde yazılar yeterince iyi okunamıyor, oralarda küçük düzenlemeler yapabiliriz. Çok fazla renklerle oynamak da istemiyorum geçen sefer oynaya oynaya berbat etmiştim temayı.Bir de bir şey daha sorucam. Yeni temanın renk düzeni bu şekilde mi olacak yoksa üzerinde değişiklikler yapacak mısın?
Google amcaya ''Fav10.net'' yazdım, bulamadı bizi.Şu an Fav10, FavoriForumum karmaşası her yerde olabilir, sıkıntı yok ikisi de biziz.
Ana hatlarıyla bence bu şekli güzel. Yalnız bazı yerlerde yazılar yeterince iyi okunamıyor, oralarda küçük düzenlemeler yapabiliriz. Çok fazla renklerle oynamak da istemiyorum geçen sefer oynaya oynaya berbat etmiştim temayı.
Bence turkuaz ve mavi renk tonları olmasın artık. Gerçi şu an yok denecek kadar az ama daha canlı renkler olabilir. Mesela turuncu ve hardal rengi çok iyi durabilir yeni temada bence sen bunu bir düşün.Şu an Fav10, FavoriForumum karmaşası her yerde olabilir, sıkıntı yok ikisi de biziz.
Ana hatlarıyla bence bu şekli güzel. Yalnız bazı yerlerde yazılar yeterince iyi okunamıyor, oralarda küçük düzenlemeler yapabiliriz. Çok fazla renklerle oynamak da istemiyorum geçen sefer oynaya oynaya berbat etmiştim temayı.
Sağ alt köşedeki "öne çıkarılan görsel" tuşuna bas ve kaydettiği resmi ekle.Google amcaya ''Fav10.net'' yazdım, bulamadı bizi.
Şu resim işini anlatır mısın sana zahmet?Konu açma yeri eski yerdeymiş, oh be buldum rahatladım.'Reyting Sonuçarlı - Tv Haberleri' kısmına girip, yeni konu aç kısmından giriyorum ama resim işini ne yapacağım pek anlayamadım.Onu hal etsem ben çözerim bu işi, gerisi zamanla olur.
Dediğin yeri bulamadım?Sağ alt köşedeki "öne çıkarılan görsel" tuşuna bas ve kaydettiği resmi ekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?