Yeni Forum Teması Hata / Eksik Bildirme Başlığı

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet her zamanki gibi yeni tema demek bir sürü eksik demek...

Bu başlıkta "ya eski temada şurası daha güzeldi" ya da "şu özellik düzgün çalışmıyor", "mobilde şurası ne biçim geliyor yaa" gibisinden şeyleri paylaşabilirsiniz.

@OzaN öncelikle forum çok yavaş.
Bir yere tıklıyorum, iki saate açılıyor.

Üst kısım çok ayrı ve tuhaf durmuş. O mavi çubuk ayrı hareket ediyor, logo orada garibim küçücük kalmış.
Kenarda ''Ara'' yazısı öyle kalmış.
Oraya bir el et atsan fena olmaz.

Oldukça söylerim, daha alışamadım.

Evet yavaşlık ciddi bir sıkıntı şu an, çözeceğiz bir şekilde.

An unexpected error occurred. Please try again later.

Diye bir hata çıkıyor

Bir de sözlük bölümünde mobilden yorum nicklerinin gözükmemesi de üzücü bir detay. Forum yavaşlığı ise yeni değişim olduğu için geçicidir heralde?
Ayrıca ana sayfaya girerken şu hata çıkıyor

[BCOLOR=#ffffff]404: Sayfa bulunamadı[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ffffff]It seems that you got lost, but we are here to help[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ffffff]The page that you are looking for doesn’t exist on this website. You may have accidentally mistype the page address, or followed an expired link. Anyway, we will help you get back on track. Why don’t you try one of these pages for starters[/BCOLOR]

@OzaN eski temaya nasıl geçeceğim?

Burası tamamlanana kadar biraz orada takılayım, konu falanda açamıyorum.
Sinirim bozuldu.

@OzaN eski temaya nasıl geçeceğim?

Burası tamamlanana kadar biraz orada takılayım, konu falanda açamıyorum.
Sinirim bozuldu.
Hız temadan kaynaklanmıyor eskisine geçsen de yine aşırı yavaş olacak. Durum güncellemesinde de yazdım hız sorunu için uğraşıyorum düzelecek az sonra.

Hız temadan kaynaklanmıyor eskisine geçsen de yine aşırı yavaş olacak. Durum güncellemesinde de yazdım hız sorunu için uğraşıyorum düzelecek az sonra.
Yok hızdan dolayı değil, hiç birşey bulamıyorum, oraya tıklıyorum bu geliyor falan.

Eskiden altta seçiyorduk, şimdi nereden geçeceğim eski temaya?

Yok hızdan dolayı değil, hiç birşey bulamıyorum, oraya tıklıyorum bu geliyor falan.

Eskiden altta seçiyorduk, şimdi nereden geçeceğim eski temaya?
Neyi bulamıyorsun söyle de çözelim. Herkes her şey düzelene kadar eski temaya geçerse kimden geri dönüş alacağım ben.

(Mobilden giriyorum) eskiden forum teli baya bi kastırırdı mesela biri'nin mesajını alıntı yapıcam "alıntı" ya basıyorum 2 saatte anca mesajlara ekliyordu
kısacası şuan daha hızlı bi forum var
sadece konuları açarken hata veriyor 404 not found vb .

Neyi bulamıyorsun söyle de çözelim. Herkes her şey düzelene kadar eski temaya geçerse kimden geri dönüş alacağım ben.
Zaten eski stillere geçsem bile ana sayfa hala yeni sitil, düzelmiyor orası.

Şu mavi çubuk (Bildirimlerin Geldiği, Mesaj Yeri) ana sayfada yok, belli yerlere girince çıkıyor orası. Gelen bildirimlere falan bakamıyorum. Onu ana sayfayada döşesek iyi olur.

WebMotionUK artık kullanılmayacak mı? Ona girince Tolstoyevski nin üstteki verdiği uyarı geliyor ve ana sayfaya giriyor oradan, ona giriş yapamıyorum artık.

Nasıl konu açacağız? Resim falan ayarlayamadım zaten, konuyu ayarlayamadım. Ortam Ekle yerinden yaptım ama resim küçük geldi, ne olduğu bile belli değil.

Bir konuya giriyorum eski stile giriyor bir anda, başka konuya giriyorum yeni stil geliyor.
Çok karışık o, sürekli farklı yerlere giriyor.

Aslında şu an sunucu kaynaklı bir yavaşlık sorunu var, çözmeye çalışıyorum. Bittiğinde mobilden kullanım çok daha hızlı olacak. Zaten değişimin asıl amaçlarından biri mobil kullanımı kolaylaştırmak.

Eski anasayfa kavramı yok artık. Anasayfada kullanılan yepyeni bir sistem. Oradaki çubuk farklı. Anasayfadaki çubukta Yeni => Yazı dersen haber açma yerine girersin. (Editör odasındaki konuda link falan verip açıklama yaptım aslında birazcık)

Resim eklemek için artık oraya ihtiyacımız yok yeni haber sisteminde resim eklemek için çok daha gelişmiş kendi sistemimiz var.

Eski stil, yeni stil olayını anlamadım sen değiştirme yaptığından bir şeyler karıştı herhalde.

Zamanla alışırsın ilk başta karışık gelmesi doğal.

Mesela üstte yer alan mavi çubuk ana sayfada yok.
Konulara girince görünüyor o, mesela şu an bu konunun üstünde o mavi çubuk var.
Ama ana sayfada yok.

Mesela bazı konuya giriyorum, eski Aralık stiline gidiyor. Sonra başka konuya geliyorum bu yeni stil geliyor.

İnşallah

Ayarlar'dan forum seçeneklerine tıklıyorum açılmıyor?

@OzaN hiç iyi olmuş diyen birisini gördünmü şuana kadar ben orasını merak ediyorum şuan en çok

Geçici sorundur şu an açılması lazım.

Hız durumu şu an gayet iyi gibi.

Evet?
iyi oklavayı sadece sen yemekten kurtuldun ozaman o beğenenlerin adlarınıda söylede topluca döveyim ben sizleri
bu ne ayolll 😱😱😱

Geçici sorundur şu an açılması lazım.

Hız durumu şu an gayet iyi gibi.

Evet?

Ben beğendiğimi söyledim, daha renkli olması hoşuma gitti bir hız sorunu birde alışamama (çoğu şeyin yerini bulamıyorum) sorunu olsada düzelecektir bence gerçekten meraklandığıma değmiş.

Birde mesajı yazıp gönderdikten sonra yeni mesaj yazacakken eski mesaj hala duruyor.

Mobil cok iyi biraz hızlanırsa güzel olur. PC daha bakamadım eve gelince bakıcam.

@OzaN logoya tıkladığımızda direkt anasayfada buluyoruz kendimizi. Eskisi gibi tıkladığımızda forumlar yani forum anasayfasına gitmemiz mümkün mü? Ya da en azından üyeler için bu şekilde bir şey hazırlanabilir mi?

Forumun yeni halini cok begendim ben hiz konusunu yazacaktim ama Admin cözmeye calisiyormus iyi

Anasayfa pek iyi durmuyor gibi bide Anasayfadaki Baslangic seyini cözemedim ben ?

Forumun yeni halini cok begendim ben hiz konusunu yazacaktim ama Admin cözmeye calisiyormus iyi

Anasayfa pek iyi durmuyor gibi bide Anasayfadaki Baslangic seyini cözemedim ben ?