Alelade bir üye denilerek elinde bulunan yetkiler de alınmalı.Sen ancak rüyanda görürsün bu etiketi, bu yetkileri. Senin bu forumda görüp görebileceğin en yüksek rütbe bu. Daha fazlasını bekleme boşuna![]()
Alelade bir üye denilerek elinde bulunan yetkiler de alınmalı.Sen ancak rüyanda görürsün bu etiketi, bu yetkileri. Senin bu forumda görüp görebileceğin en yüksek rütbe bu. Daha fazlasını bekleme boşuna![]()
Bak bu öneri de iyiymiş. Tekinsiz adamın diğer normal üyelerle bile bir tutulmaması gerekir bu forumda. O arkadaşlarımıza hakaret olur bu durum.Alelade bir üye denilerek elinde bulunan yetkiler de alınmalı.Aktif üyeliğinin forum için yararı ve zararı konsorsiyum içinde tartışılmaya açılmalıdır.
![]()
Alelade bir üye denilerek elinde bulunan yetkiler de alınmalı.Aktif üyeliğinin forum için yararı ve zararı konsorsiyum içinde tartışılmaya açılmalıdır.
![]()
Bak bu öneri de iyiymiş. Tekinsiz adamın diğer normal üyelerle bile bir tutulmaması gerekir bu forumda. O arkadaşlarımıza hakaret olur bu durum.
Benim rekorumu kırmaz her halde @tekin @Yakamoz-Asi bilirHayırlı olsuuun çok sevindiim sonunda @Royal_Highness @ahmetbey tebriklerkardeşlerim
Darısı @tekin kardeşimin başına![]()
Hamlem @MasacRE ‘yi üst rütbeye taşımaktı. Yaptık ve seni kahrettik işteniye ceza vermedin ? öyle ufak bir uyarıyla geçmişsin, üstelik onunla yetinmeyip ödüllendirmişsin yüzkarası sıvacıyı, kınım kınım kınıyorum seni
------
bak işte @Dosi şekilde görüldüğü gibi ilk söyledikleri cezasız kalınca hainlerin, habire ikinci üçüncü kez aynı hakarete sarılıyorlar ? valla bu körpe yaşımda forumdan soğuttunuz beni allah sizi bildiği gibi yapsın
------
evet hamleni bekliyoruz @Dosi ? bana da şöyle süper aktif üye gibi bir ünvan verseydin ! yetki olarakta sadece @MasacRE nin mesajlarını silme değiştirme yetkim olsa harika olurdu başkada bişey istememama çok istiyorsan bana sıvacıları ve @xemrexxx ile @Yakamoz-Asi u banlama yetkiside verebilirsin itiraz etmem
![]()
Ben sizin rekorunuzu kırmayı düşünüyorumBenim rekorumu kırmaz her halde @tekin @Yakamoz-Asi bilir
Kaç yıl sonra favori üye oldum 2012 de kayıt oldum 2017 de favori üye oldum
@Royal_Highness tebrikler @ahmetbey tebrikler
Yani Türkçesi: Tekin bizi zorlama seni atarız. Ayağını denk al. Kendin için doğru olanı yap. 😅@tekin hiç bir zaman favori üye olamayacak. Rekorunu şimdiden kırdı bil![]()
Fikir fikirden üstündür. @tekin için yapılan her bir öneri bir öncekinden iyi geliyor
Ne de güzel düşünmüşsünüz Dosi hanım. Tekin'i orta yerinden çatlatmışsınız bu yaptığınız hamle ileHamlem @MasacRE ‘yi üst rütbeye taşımaktı. Yaptık ve seni kahrettik işte![]()
Benim bir fikrim daha var. Tekin sadece foruma girebilsin ve mesajlara emoji atabilsin. Mesaj yazma yetkisi elinden alınsın.
@tekin gör bak ne kadar çok seviliyorsun bu forumda. Herkes ölüp bitiyor senin içinBenim bir fikrim daha var. Tekin sadece foruma girebilsin ve mesajlara emoji atabilsin. Mesaj yazma yetkisi elinden alınsın.![]()
Benim senaryom zor durumda biraz cuma olduğu için @HobbitBenim bir fikrim daha var. Tekin sadece foruma girebilsin ve mesajlara emoji atabilsin. Mesaj yazma yetkisi elinden alınsın.![]()
sen öyle san? iki gün çaylak üye kaldım @Dosi anında aktif üyelikle beni ödüllendirdiSen ancak rüyanda görürsün bu etiketi, bu yetkileri. Senin bu forumda görüp görebileceğin en yüksek rütbe bu. Daha fazlasını bekleme boşuna![]()
@Damien Duff kabuğunu kırmaya başladıTeşekkür ederim @Damien Duff![]()
şakadan dimi şakadan böyle diyorsun ? yoksa sen bu kadar kötü ve hain olamazsın dosi ?@tekin hiç bir zaman favori üye olamayacak. Rekorunu şimdiden kırdı bil![]()
beni geçmen imkansızBen sizin rekorunuzu kırmayı düşünüyorum![]()
sana verdiğim oylar yüzüne gözüne dursun hain hainBenim bir fikrim daha var. Tekin sadece foruma girebilsin ve mesajlara emoji atabilsin. Mesaj yazma yetkisi elinden alınsın.![]()
seninde sevinçten dibin düşecek zaten ordanda anlaşılıyor forumun beni ne kadar sevdiği@tekin gör bak ne kadar çok seviliyorsun bu forumda. Herkes ölüp bitiyor senin için![]()
rüyanda görürsün anca süper emeksiz kötü isviçreli
Yalan konuşma. O otomatikman olan ve ben daha admin değilkendisen öyle san? iki gün çaylak üye kaldım @Dosi anında aktif üyelikle beni ödüllendirdidemekki azimle çalışırsam favori bişey olurum kesin
------
şakadan dimi şakadan böyle diyorsun ? yoksa sen bu kadar kötü ve hain olamazsın dosi ?
------
evet evet işte böyle yap dosi , beni bir kaç güne favori üye sonra süper mod falan yap sorarlarsa otomatikman oldu dersin benle alakası yoktu dersinYalan konuşma. O otomatikman olan ve ben daha admin değilkendi
Şaka değil![]()
Favori üyeyi rüyanda görürsün ancaevet evet işte böyle yap dosi , beni bir kaç güne favori üye sonra süper mod falan yap sorarlarsa otomatikman oldu dersin benle alakası yoktu dersinyoksa @Yakamoz-Asi ile @MasacRE kalp krizi geçirir kendimi suçlu hissederim
![]()