Yeni Favori Üyeler (Ocak 2025)

Artık temkinliyim :A Böyle iyi şimdilik, belki ileride etkinlikler yaparız hep birlikte :)
Kurallara uyulduğu sürece çekinmenize gerek yok. @Hobbit ’te öyleydi ama şimdi maşallahı var :A
etkinlikler yapılacağı zaman bize bildirmeniz gerekiyor öncesinde onay için.
Ne ne ne ? Etkinlik mi ? @Dosi ye rakip çıktı. :A @Yakamoz-Asi
Yazın yokluğumda Royal konuları açarken benden bahsedenler olmuştu. Senle bu iki oldu :A

Kurallara uyulduğu sürece çekinmenize gerek yok. @Hobbit ’te öyleydi ama şimdi maşallahı var :A
etkinlikler yapılacağı zaman bize bildirmeniz gerekiyor öncesinde.

Yazın yokluğumda Royal konuları açarken benden bahsedenler olmuştu. Senle bu iki oldu :A
Bu konudan haberim yoktu, eeee bensiz olmasa ben demek sen demek. :ANetice de sen olmasan ifade atıp duracaktım forumun delisi gibi. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Tabii ki, onay almadan olur mu hiç? :bhr:
Zaten ben etkinlik yapan emektar Favori Üye arkadaşlarıma yardım ederim ilk başlarda :)
Valla ortalığı karıştırıp aramızı bozmaya çalışan @12.Adam :A Benim ağzımdan hiçbir şey çıkmadı :D

Spor tarafını komple ele alıcam. Planlarım mevcut. Yakında seninle paylaşırım 🤩🤩

• Harika
Reactions: Dosi