Yeni Favori Üyeler (Ocak 2025)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah seni bildiği gibi yapsın dosi :A

favori olan arkadaşlar @Royal_Highness ve @ahmetbey adına sevindim onları kutluyorum :D

kendi adıma ise kahrı perişan oldum :D @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi ve sen başta olmak üzere beni kahredenler kahrolsun yağmursuz havada yıldırım çarpsın sizi :A
------

teşekürler beni yapmaz hainler :D umarım sen en yakın zamanda favori üye olursun hatta olman lazımdıda..
Doğru karar verdikleri bu mesajla tescillenmiş oldu. @Dosi 😎😎 Co/adminimize yıldırım çarpsın demek ne demek. Ne diyor bu dosi 😒😡🤬

allah seni bildiği gibi yapsın dosi :A

favori olan arkadaşlar @Royal_Highness ve @ahmetbey adına sevindim onları kutluyorum :D

kendi adıma ise kahrı perişan oldum :D @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi ve sen başta olmak üzere beni kahredenler kahrolsun yağmursuz havada yıldırım çarpsın sizi :A
------

teşekürler beni yapmaz hainler :D umarım sen en yakın zamanda favori üye olursun hatta olman lazımdıda..
------

şimdi kına yakarsın artık sıvacıların yüz karası :A

Doğru karar verdikleri bu mesajla tescillenmiş oldu. @Dosi 😎😎 Co/adminimize yıldırım çarpsın demek ne demek. Ne diyor bu dosi 😒😡🤬

Rapor etsek banlanir da kiyamiyor insan :A

Ayrıca @tekin in favori üyeliğe layık görülmemesi de çok isabetli olmuş. Onu hiç favori üye yapmayın Dosi hanım böyle takılsın normal üye olarak :A
------

@Dosi
dur bakayım o kaç oy almıştı 🕵🏻
Aa kendisi aday adayı bile olmamıştı unuttum :A aday olsa bile 0 oy ile rekor kırardı, o rekor havasını bile tatmaması adına kendisi dediğin gibi bu haliyle dolansın :A @tekin

dur bakayım o kaç oy almıştı 🕵🏻
Aa kendisi aday adayı bile olmamıştı unuttum :A aday olsa bile 0 oy ile rekor kırardı, o rekor havasını bile tatmaması adına kendisi dediğin gibi bu haliyle dolansın :A @tekin

Bu mesaj (kapak) sana yüz yil yeter @tekin :A :A bosuna hayaller hayatlar dememistim :A

• Harika
Reactions: Angelica and Bully