Yeni Favori Üyeler (Ocak 2025)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu konudan haberim yoktu, eeee bensiz olmasa ben demek sen demek.
Netice de sen olmasan ifade atıp duracaktım forumun delisi gibi.

Reactions: Dosi
Kurallara uyulduğu sürece çekinmenize gerek yok. @Hobbit ’te öyleydi ama şimdi maşallahı var

etkinlikler yapılacağı zaman bize bildirmeniz gerekiyor öncesinde onay için.
Tabii ki, onay almadan olur mu hiç?

Zaten ben etkinlik yapan emektar Favori Üye arkadaşlarıma yardım ederim ilk başlarda

Yazın yokluğumda Royal konuları açarken benden bahsedenler olmuştu. Senle bu iki oldu
Valla ortalığı karıştırıp aramızı bozmaya çalışan @12.Adam
Benim ağzımdan hiçbir şey çıkmadı

Kurallara uyulduğu sürece çekinmenize gerek yok. @Hobbit ’te öyleydi ama şimdi maşallahı var

etkinlikler yapılacağı zaman bize bildirmeniz gerekiyor öncesinde onay için.
Spor tarafını komple ele alıcam. Planlarım mevcut. Yakında seninle paylaşırım 🤩🤩

Reactions: Dosi
Aaa bakkk içecek 🤭🤭 İçecek deeee yerimiz belli 😛😛😛 @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü

Haydii artık En Favori Üye başlat 🤪🤪

Aaa bakkk içecek 🤭🤭 İçecek deeee yerimiz belli 😛😛😛 @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü

Haydii artık En Favori Üye başlat 🤪🤪
Senin final az biraz teri soğusun aklımda

Alkol aklına bile getirme. Çay kahve vs düşündüm. Zaten kahveden bir sürü seçenek çıkar

Alkolü eğer yoksa bir kerelik olan anketlerde şıkları ekle seç yeterli

Yaktım valla çok mutluyum senin böyle basit üye olarak kalmış olmana. Layığını buldun işte

Yaktım valla çok mutluyum senin böyle basit üye olarak kalmış olmana. Layığını buldun işte
nasıl yani sen üyelere hakaretmi ediyorsun bana basit mi dedin yani ben alalade birimiyim ? yani amiyane tabirle vıttırıvızzık bir adammıyım ?

@Dosi dosii dosiiiiii .. bu kötü mesaj için gereginin yapılmasını arzeder saygılar sunar isveçe ve tüm isveçlilere selamlarımı iletirim

Reactions: MasacRE and Dosi
Yetkisiz üye deseydin bari

Neyse kendisi dün bize kötü beddualar etmişti. Haketmiş.
Bu arada onu çatlatacak bir hamle gelecek. Önce tekin bu gün için çıkışını yapsın o zaman damlarım foruma. tekin’in yaşı 22.00’dan sonrasına yetmediği için yarına öğrenme durumu var hamleyi

Reactions: tekin and MasacRE

Yeni üye kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri var zaten onlara lafımız yok. Ama bu tekinsiz üye gibi favori üye olmayı beceremeyenlere basit üye denebilir diye düşünüyorum

Reactions: tekin
umutlarıma kar yağdırdın ne umduk ne bulduk

------

Yeni üye kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri var zaten onlara lafımız yok. Ama bu tekinsiz üye gibi favori üye olmayı beceremeyenlere basit üye denebilir diye düşünüyorum
basit üyeler tepsin seni

niye ceza vermedin ? öyle ufak bir uyarıyla geçmişsin, üstelik onunla yetinmeyip ödüllendirmişsin yüzkarası sıvacıyı, kınım kınım kınıyorum seni

------

bak işte @Dosi şekilde görüldüğü gibi ilk söyledikleri cezasız kalınca hainlerin, habire ikinci üçüncü kez aynı hakarete sarılıyorlar ? valla bu körpe yaşımda forumdan soğuttunuz beni allah sizi bildiği gibi yapsın

------

Tekin'e yapılacak olan hamleyi ayrıntıları ile öğrenmek istiyoruz 😅😅
evet hamleni bekliyoruz @Dosi ? bana da şöyle süper aktif üye gibi bir ünvan verseydin ! yetki olarakta sadece @MasacRE nin mesajlarını silme değiştirme yetkim olsa harika olurdu başkada bişey istemem
ama çok istiyorsan bana sıvacıları ve @xemrexxx ile @Yakamoz-Asi u banlama yetkiside verebilirsin itiraz etmem

Son düzenleme:
Sen ancak rüyanda görürsün bu etiketi, bu yetkileri. Senin bu forumda görüp görebileceğin en yüksek rütbe bu. Daha fazlasını bekleme boşuna

Reactions: tekin