Yeni Favori Üyeler (Ocak 2020)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    fav10

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061

"Çaylak Üye" rütbesine sahip 2 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Bu üyeler;

@Silinmiş Üye
@The_Erinch

NOT1: İlk 1 ay mesajlarınız ve açacağınız konular inceleme altında olup favori üyeliğe uymayan içeriklerde uyarısız eski rütbeye düşürülecektir.
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana özelden sorabilirsiniz.

Tamam o zaman açarım bundan sonra. İlk konum ne olacak acaba, ne üzerıne olabilir biraz düsünelim
Vlla ben goygoy üzerine kurulu olduğum için yanı forumdakı görevim benim üyelerin sohbeti verimi üzerine
Oyüzden forum görevleri hariç konularla çok alakam yok ama magazin vsyle kaliteli konular açarsan yükselebilirsin forumda

Way, teşekkür ederim öncelikle...

Aslında evet;hiçbirinizi tanımıyorum; 5 yıldan fazla varolan bir bir foruma sonradan giriverdim..😎
Eski yıllarda forumlarla içiçe çok olduğum için ve belli bir sayıda kitlenin günlük olarak ziyaret edip;yorum yaptığını görünce üye olup,kendi ilgi alanlarım içinde yorum yapmaya,katılımcı olmaya başladım.
Kemik kadrosu ve arada gelen yeni üyeleri ile keyifli bir ortamı var; @S.G.A.T. evet; benide meşhur uzun soluklu sorgu odasına alabilirsiniz.. İnsanlar tanıdıkça ve tanıştıkça daha çok uyum sağlar..
İşim gereği yoğun olsamda iş dönüşü olabaldiğince hep forum açık

Kalıcı olmak olayı kişinin kendi elindedir...Elzem nedenler dışında buaya bu kadar emek verip kaybolmak kimseye yakışmaz..

Tekrar teşekkürler; görüşeceğiz artık madem yetkiyide aldık

Herkese iyi haftasonları.

Reactions: S.G.A.T.