Yeni Favori Üyeler - Ocak 2015

Tebrik ederim arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim.

tebriklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler 🙂

3'üde hakeden isimler. Özellikle @MelankoliK ve @yigit ile konuştuğum için onlar adına baya sevindim.

Bugün aklımdan geçiyordu üyeliğim...
Zaman çabuk geçiyor Favori Foruma üye oluşumun üzerinden yaklaşık 6 ay geçmiş ve Favori üye olabilmişim
son olarak iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum

@-KADİR- ve @yigit_00 sizlere de Tebrikler

Daha fazla aktif olmanı bekliyoruz özellikle yabancı dizi konularında.

mekankolik mi ?? Yine güldürdünüz
Aslında mekankolik de iyiymiş

Gördüm zaten @destere seni ikna emeye çalışıyordu iyi yaparsın valla birlikte izler yorumlaşırız.
Sağolsun @destere önerilerini esirgemiyor

İnş. güzel olur

@MelankoliK senin olacağını biliyordum ben hissetmistim

@yigit_00 sana da tebrikler aktifles biraz daha 😉
@-KADİR- seni pek tanimam ama tebrikler
Benim de aklımdan geçiyordu bugün

mekankolik mi ?? Yine güldürdünüz
Aslında mekankolik de iyiymiş

Sağolsun @destere önerilerini esirgemiyor

İnş. güzel olur

Benim de aklımdan geçiyordu bugün
@destere'nin önerdiği dizileri izlemek lazım tabii, kendisi çok kaliteli diziler izler. Daha bugüne kadar sıkıcı dizi izlediğine şahit olmadım.
)

Teşekkür ederim @Yiğitt
) Hoş buldum

Ne var
zaten forumda #Karagül izleyen pek yok

Foruma Karagül ile ilgili @denizz19 ile bol bol yorum yaparım diye kaydoldum sağolsun @denizz19 ile Karagül konusunda sabahtan akşama kadar yorumlaşıyoruz
burdan da bir gönderme yapalım
Deniz'e ) mübarek ben kaydolduktan sonra ağzından Karagül kelimesini duyan yok
(Fırsatını bulmuşken ona da sesleneyim buradan
)

Karagül izlemeyenler Çok şey kaçırıyorlar burdan bunu da söyleyeyim Her bölümde farklı bir hayat dersi var... ( Neyse çenem fazla açıldı
)

@destere'nin önerdiği dizileri izlemek lazım tabii, kendisi çok kaliteli diziler izler. Daha bugüne kadar sıkıcı dizi izlediğine şahit olmadım.
)
Tabii öyledir destere
))

aaaa tebrikler hepinize 🙂 ben nezaman pırlanta üye olacam acaba

Ovv çok sert
Sen konuşmak istedin de biz konuşmadık mı

Ovv çok sert
Sen konuşmak istedin de biz konuşmadık mı
Niye sertmiş 😵 İnsan yeni üyeye biraz yaklaşır konuşur ne bileyim

Sen forumun kurucularındansın üye olmadan önce her akşam Karagül yorum konusundan yorumlarını okuyordum takip ediyordum seni
umduğumu bulamadım

Bunun için daha iyi fırsat olamazdı ohh

Ama kendi kendime ne yazabilirim ki ben üstelik ben yurtta kaldığımdan dolayı netten izliyorum yani yayınlandığı gün izlesem yorumlaşırız elbette.

3'üde hakeden isimler. Özellikle @MelankoliK ve @yigit ile konuştuğum için onlar adına baya sevindim.
Teşekkürler @sokak sanati

Ama kendi kendime ne yazabilirim ki ben üstelik ben yurtta kaldığımdan dolayı netten izliyorum yani yayınlandığı gün izlesem yorumlaşırız elbette.
Ben de yayınlandığı gün izleyemiyorum , tatilde evde olduğum için bu aralar yayınlandığı gün takip edebiliyorum
bahane yok