Maskeli Fedai
Favori Üye
Daha fazla aktif olmanı bekliyoruz özellikle yabancı dizi konularında.
mekankolik mi ?? Yine güldürdünüz Aslında mekankolik de iyiymiş@yigit_00 hak etmiştin bence iyi çıkış yakaladın forumda 😉😉😉😉
@-KADİR- bir ara yine favori olmuş hemen elinden alınmıştı cnm dikkat et bu sefer😉
@MelankoliK aaa ben hepp mekankolik diye okuyordum nickini melankolikmiş hahaha
Sağolsun @destere önerilerini esirgemiyorGördüm zaten @destere seni ikna emeye çalışıyordu iyi yaparsın valla birlikte izler yorumlaşırız.
Benim de aklımdan geçiyordu bugün@MelankoliK senin olacağını biliyordum ben hissetmistim
@yigit_00 sana da tebrikler aktifles biraz daha 😉
@-KADİR- seni pek tanimam ama tebrikler
@destere'nin önerdiği dizileri izlemek lazım tabii, kendisi çok kaliteli diziler izler. Daha bugüne kadar sıkıcı dizi izlediğine şahit olmadım. )mekankolik mi ?? Yine güldürdünüz Aslında mekankolik de iyiymiş
Sağolsun @destere önerilerini esirgemiyor
İnş. güzel olur
Benim de aklımdan geçiyordu bugün
öyle okuyordum ben nedense bu konuda anladı öyle olmadığınımekankolik mi ?? Yine güldürdünüz Aslında mekankolik de iyiymiş
Sağolsun @destere önerilerini esirgemiyor
İnş. güzel olur
Benim de aklımdan geçiyordu bugün
Teşekkür ederim @Yiğitt ) Hoş buldumYine sevdiğim üç isim favori üye olmuş, büyük tebrik ederim.
@-KADİR- ile konuşmuştuk bu konuyu, sonunda oldun, artık daha dikkatli olacaksındır eminim, tebrikler yeniden.
@yigit_00 sende mi oldun. Ahahah iyiki oldun, büyük emek sarfettin, bu ay aktifliğinide gösterdin ve oldun, tebrikler.
@MelankoliK başımıza bir karagülcü daha çıktı. Hoşgeldin aramıza sende, bu sıralar aktif oldun ve sonucu kaçınılmaz oldu.
Hepinize yeniden tebrikler.
Tabii öyledir destere ))@destere'nin önerdiği dizileri izlemek lazım tabii, kendisi çok kaliteli diziler izler. Daha bugüne kadar sıkıcı dizi izlediğine şahit olmadım. )
Ovv çok sert Sen konuşmak istedin de biz konuşmadık mıTeşekkür ederim @Yiğitt ) Hoş buldum
Ne var zaten forumda #Karagül izleyen pek yok
Foruma Karagül ile ilgili @denizz19 ile bol bol yorum yaparım diye kaydoldum sağolsun @denizz19 ile Karagül konusunda sabahtan akşama kadar yorumlaşıyoruz burdan da bir gönderme yapalım Deniz'e ) mübarek ben kaydolduktan sonra ağzından Karagül kelimesini duyan yok (Fırsatını bulmuşken ona da sesleneyim buradan )
Karagül izlemeyenler Çok şey kaçırıyorlar burdan bunu da söyleyeyim Her bölümde farklı bir hayat dersi var... ( Neyse çenem fazla açıldı )
Mesaj sayını artır biraz daha fazla aktif ol. Atla deve değil sonuçta herkes oluyor.aaaa tebrikler hepinize 🙂 ben nezaman pırlanta üye olacam acaba
canım ben pekçok aktif olamıyorum biraz sosyal insanım 🙂Mesaj sayını artır biraz daha fazla aktif ol. Atla deve değil sonuçta herkes oluyor.
Niye sertmiş 😵 İnsan yeni üyeye biraz yaklaşır konuşur ne bileyimOvv çok sert Sen konuşmak istedin de biz konuşmadık mı
Ama kendi kendime ne yazabilirim ki ben üstelik ben yurtta kaldığımdan dolayı netten izliyorum yani yayınlandığı gün izlesem yorumlaşırız elbette.Niye sertmiş 😵 İnsan yeni üyeye biraz yaklaşır konuşur ne bileyim
Sen forumun kurucularındansın üye olmadan önce her akşam Karagül yorum konusundan yorumlarını okuyordum takip ediyordum seni umduğumu bulamadım
Bunun için daha iyi fırsat olamazdı ohh
Teşekkürler @sokak sanati3'üde hakeden isimler. Özellikle @MelankoliK ve @yigit ile konuştuğum için onlar adına baya sevindim.
Ben de yayınlandığı gün izleyemiyorum , tatilde evde olduğum için bu aralar yayınlandığı gün takip edebiliyorum bahane yokAma kendi kendime ne yazabilirim ki ben üstelik ben yurtta kaldığımdan dolayı netten izliyorum yani yayınlandığı gün izlesem yorumlaşırız elbette.