Yeni Favori Üyeler - Ocak 2015

tebriklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler 🙂

Bugün aklımdan geçiyordu üyeliğim...
Zaman çabuk geçiyor Favori Foruma üye oluşumun üzerinden yaklaşık 6 ay geçmiş ve Favori üye olabilmişim :lol: son olarak iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum :lol:
@-KADİR- ve @yigit_00 sizlere de Tebrikler :)

Bugün aklımdan geçiyordu üyeliğim...
Zaman çabuk geçiyor Favori Foruma üye oluşumun üzerinden yaklaşık 6 ay geçmiş ve Favori üye olabilmişim :lol: son olarak iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum :lol:
@-KADİR- ve @yigit_00 sizlere de Tebrikler :)
Daha fazla aktif olmanı bekliyoruz özellikle yabancı dizi konularında. :)

@yigit_00 hak etmiştin bence iyi çıkış yakaladın forumda 😉😉😉😉

@-KADİR- bir ara yine favori olmuş hemen elinden alınmıştı cnm:F dikkat et bu sefer😉

@MelankoliK aaa ben hepp mekankolik diye okuyordum nickini melankolikmiş hahaha:F
mekankolik mi ?? Yine güldürdünüz :F Aslında mekankolik de iyiymiş :)

Gördüm zaten @destere seni ikna emeye çalışıyordu iyi yaparsın valla birlikte izler yorumlaşırız. :)
Sağolsun @destere önerilerini esirgemiyor :)
İnş. güzel olur :)

@MelankoliK senin olacağını biliyordum ben hissetmistim :bhr: :bhr:
@yigit_00 sana da tebrikler aktifles biraz daha 😉
@-KADİR- seni pek tanimam ama tebrikler :bhr: :bhr:
Benim de aklımdan geçiyordu bugün :)

mekankolik mi ?? Yine güldürdünüz :F Aslında mekankolik de iyiymiş :)

Sağolsun @destere önerilerini esirgemiyor :)
İnş. güzel olur :)

Benim de aklımdan geçiyordu bugün :)
@destere'nin önerdiği dizileri izlemek lazım tabii, kendisi çok kaliteli diziler izler. Daha bugüne kadar sıkıcı dizi izlediğine şahit olmadım. :A)

Yine sevdiğim üç isim favori üye olmuş, büyük tebrik ederim. :X

@-KADİR- ile konuşmuştuk bu konuyu, sonunda oldun, artık daha dikkatli olacaksındır eminim, tebrikler yeniden. :)

@yigit_00 sende mi oldun. :A Ahahah iyiki oldun, büyük emek sarfettin, bu ay aktifliğinide gösterdin ve oldun, tebrikler. :)

@MelankoliK başımıza bir karagülcü daha çıktı. :T: Hoşgeldin aramıza sende, bu sıralar aktif oldun ve sonucu kaçınılmaz oldu. :X

Hepinize yeniden tebrikler. :)
Teşekkür ederim @Yiğitt :)) Hoş buldum :)
Ne var :lol: zaten forumda #Karagül izleyen pek yok :(

Foruma Karagül ile ilgili @denizz19 ile bol bol yorum yaparım diye kaydoldum sağolsun @denizz19 ile Karagül konusunda sabahtan akşama kadar yorumlaşıyoruz :noworry:burdan da bir gönderme yapalım :A Deniz'e ) mübarek ben kaydolduktan sonra ağzından Karagül kelimesini duyan yok :T: (Fırsatını bulmuşken ona da sesleneyim buradan :A)

Karagül izlemeyenler Çok şey kaçırıyorlar burdan bunu da söyleyeyim Her bölümde farklı bir hayat dersi var... ( Neyse çenem fazla açıldı :lol: )

@destere'nin önerdiği dizileri izlemek lazım tabii, kendisi çok kaliteli diziler izler. Daha bugüne kadar sıkıcı dizi izlediğine şahit olmadım. :A)
Tabii öyledir destere :)))

Teşekkür ederim @Yiğitt :)) Hoş buldum :)
Ne var :lol: zaten forumda #Karagül izleyen pek yok :(

Foruma Karagül ile ilgili @denizz19 ile bol bol yorum yaparım diye kaydoldum sağolsun @denizz19 ile Karagül konusunda sabahtan akşama kadar yorumlaşıyoruz :noworry:burdan da bir gönderme yapalım :A Deniz'e ) mübarek ben kaydolduktan sonra ağzından Karagül kelimesini duyan yok :T: (Fırsatını bulmuşken ona da sesleneyim buradan :A)

Karagül izlemeyenler Çok şey kaçırıyorlar burdan bunu da söyleyeyim Her bölümde farklı bir hayat dersi var... ( Neyse çenem fazla açıldı :lol: )
Ovv çok sert :A Sen konuşmak istedin de biz konuşmadık mı :D

Ovv çok sert :A Sen konuşmak istedin de biz konuşmadık mı :D
Niye sertmiş 😵 İnsan yeni üyeye biraz yaklaşır konuşur ne bileyim :D
Sen forumun kurucularındansın üye olmadan önce her akşam Karagül yorum konusundan yorumlarını okuyordum takip ediyordum seni :ppp:umduğumu bulamadım :A
Bunun için daha iyi fırsat olamazdı ohh :F

Niye sertmiş 😵 İnsan yeni üyeye biraz yaklaşır konuşur ne bileyim :D
Sen forumun kurucularındansın üye olmadan önce her akşam Karagül yorum konusundan yorumlarını okuyordum takip ediyordum seni :ppp:umduğumu bulamadım :A
Bunun için daha iyi fırsat olamazdı ohh :F
Ama kendi kendime ne yazabilirim ki ben üstelik ben yurtta kaldığımdan dolayı netten izliyorum yani yayınlandığı gün izlesem yorumlaşırız elbette. :D

3'üde hakeden isimler. Özellikle @MelankoliK ve @yigit ile konuştuğum için onlar adına baya sevindim.:X
Teşekkürler @sokak sanati :)

Ama kendi kendime ne yazabilirim ki ben üstelik ben yurtta kaldığımdan dolayı netten izliyorum yani yayınlandığı gün izlesem yorumlaşırız elbette. :D
Ben de yayınlandığı gün izleyemiyorum , tatilde evde olduğum için bu aralar yayınlandığı gün takip edebiliyorum :) bahane yok :A