Yeni Favori Üyeler - Ocak 2015

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Favori Üye ailesi gittikçe genişliyor.

Her ay yönetimin uygun gördüğü 3 çaylak üye Favori Üye rütbesi almaya devam ediyor.

Favori Üyeler, Çaylak üyelerden farklı olarak her bölümde konu açma yetkisine sahiptirler.

Bu ay Favori Üye olmaya hak kazanan isimler:

@MelankoliK
@yigit_00
@-KADİR-

Favori rütbesini korumak için kopya konu kuralına dikkat etmelisiniz.

Detaylı bilgi: Kopya Konu Kuralı Hakkında Önemli Düzenleme!

Ayrıca banlanacak hareketlerden uzak durmalısınız.

Konu açmadan önce mutlaka okuyun: Tıklayın

Favori Üye olmayı bekleyenler için de önemli bir duyuru: Tıklayın

Yıllardır uyeyim hala favori üye yapmadılar))) neyse secim yaklaşıyor zaten başlayacaklar gerek yok)))

Her 3 arkadaş da hakediyordu, ben sizin adınıza sevindim. Umarım konu açarken daha dikkatli olursunuz ve favori üye adını korursunuz. Tebrikler.

@yigit_00 hak etmiştin bence iyi çıkış yakaladın forumda 😉😉😉😉

@-KADİR- bir ara yine favori olmuş hemen elinden alınmıştı cnm:F dikkat et bu sefer😉

@MelankoliK aaa ben hepp mekankolik diye okuyordum nickini melankolikmiş hahaha:F

Tebrikler 3'ünüzede arkadaşlar

@beyazsoy üzülme bu kadar yakında favori üye olursun zaten konuda pek açmıyorsun :D

Sende seçim zamanı kaybol ortalıktan fazla gözükme )))
O zaman formu girmenin anlamı kalmıyor))) neyse bu secimler pek heyecanlı olmayacak kimse siyasete girmez. Bazi arkadaşlar cemaatin yalanlarina inanıp bayağı gaza gelmişti)) artik ders çıkarmışlardır. Bi de beni başlayınca sonuç değişmiyor ki)))

Yine sevdiğim üç isim favori üye olmuş, büyük tebrik ederim. :X

@-KADİR- ile konuşmuştuk bu konuyu, sonunda oldun, artık daha dikkatli olacaksındır eminim, tebrikler yeniden. :)

@yigit_00 sende mi oldun. :A Ahahah iyiki oldun, büyük emek sarfettin, bu ay aktifliğinide gösterdin ve oldun, tebrikler. :)

@MelankoliK başımıza bir karagülcü daha çıktı. :T: Hoşgeldin aramıza sende, bu sıralar aktif oldun ve sonucu kaçınılmaz oldu. :X

Hepinize yeniden tebrikler. :)