Yeni Favori Üyeler - Aralık 2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Favori Üye ailesi gittikçe genişliyor.

Her ay yönetimin uygun gördüğü 3 çaylak üye Favori Üye rütbesi almaya devam ediyor.

Favori Üyeler, Çaylak üyelerden farklı olarak her bölümde konu açma yetkisine sahiptirler.

Bu ay Favori Üye olmaya hak kazanan isimler:

@Cengo
@EFE UYSAL
@Maskeli Fedai

Favori rütbesini korumak için kopya konu kuralına dikkat etmelisiniz.

Detaylı bilgi: Kopya Konu Kuralı Hakkında Önemli Düzenleme!

Ayrıca banlanacak hareketlerden uzak durmalısınız.

Konu açmadan önce mutlaka okuyun: Tıklayın

Favori Üye olmayı bekleyenler için de önemli bir duyuru: Tıklayın

bütün arkadaşları tebrik ederim @Maskeli Fedai hadi yine iyisin:))) artık ne zaman favori üye olacağım diye ağlak yapmazsın:D

@Maskeli Fedai sen benden önce favori üye olacaktın değil mi. :F Neyse ki sonunda oldun , büyük tebrikler melun. :A :Z

@EFE UYSAL ne zamandır bunu konuşuyorduk , sonunda oldun. Büyük tebrik ediyorum. Bol bol konularını bekliyoruz. :Z

@Cengo sende sonunda oldun. Bence hak ettin ve kazandın. Bol bol Kanal D'li konularını bekliyoruz. :Z

3 isimde çok sevdiğim arkadaşlar , kendim olmuş kadar sevindim yeniden Tebrikler. :Z

Tebrikler arkadaşlar @Cengo yu tanıyorum içlerinden bir tek hak etmişti gerçekten 3 üde daha doğrusu hak etmişti zaten :)

Hepinize teşekkür ediyorum,sizin desteklerinizle sonunda favori üye olmayı başardım.:)

3ünüze de tebrikler.Umarim kalıcı olursunuz:)
Bayağı zorlaşmış favori üye olmak.Önceler 1 hafataya favori üye oluyordun:D

@Cengo ve @EFE UYSAL çıkış yakaayan yeni üyelerden kısa sürede favori olmaları hiç şaşırtmadı ikisinede tebrikler 😉😉😉

@Maskeli Fedai zaten favori ve tecrübeli üyelerden ban cezasından dolayı çaylaktı tekrar favori üyeliğini almasına sevindim 😉😉😉

Üç arkadaşı da tebrik ederim.

Özellikle Cengo'nun favori üye olmasına sevindim. :D

Üç arkadaşı da tebrik ederim.

Özellikle Cengo'nun favori üye olmasına sevindim. :D
Çok teşekkür ederim :)

@Cengo ve @EFE UYSAL çıkış yakaayan yeni üyelerden kısa sürede favori olmaları hiç şaşırtmadı ikisinede tebrikler 😉😉😉

@Maskeli Fedai zaten favori ve tecrübeli üyelerden ban cezasından dolayı çaylaktı tekrar favori üyeliğini almasına sevindim 😉😉😉
Teşekkürler :)