Yeni Favori Üyeler - Ağustos 2014

Tebrikler @Yiğitt @eros @halukerogluFOX :)

Favori üye rütbeniz hayırlı olsun kaliteli mesaj ve konularınızı bekliyoruz. :D

Tebrikler arkadaslar, umarim kurallara uyup, düzgün konular acarsiniz..

Basarilar..

tebrikler @Yiğitt @eros @Halukeroğlufox

Üçüde çok sevdiğim üyeler özellikle Yiğit çok istiyordu muradına erdi Tebrikler.:D

Eros seninde başaracağını biliyorum. Büyük destek var. @halukerogluFOX zaten tecrübeli.:D

Hepinizi tebrik ederim tekrardan.:)

arkadaşları tebrik ediyorum, hak etmişdiniz @halukerogluFOX @eros ve @Yiğitt başarılar, bugün favori üyeliği kaybeden benden size tavsiye modların tavsiyelerine kulak asın başarılar 🙂

@eros favori üye olmasını en çok istediğim üyelerdendi, çok sevindim senin adına.Açacağın konuları bekliyorum. :X
@Yiğitt ve @halukerogluFOX sizin için de çok sevindim.Başarılar. :X

Tebrikler. Sonunda diyeceğim aslında 3'ünüzde uzun zamandır favori üye olmanızı beklediğim kişilerdiniz :) @Yiğitt @eros @halukerogluFOX

Tebrikler hepinize :)

Tebrikler çok sevindim sizin adınıza
:) @Yiğitt @eros

@Yiğitt @halukerogluFOX @eros ayy çoks evindim 3 üyeyide ayrı ayrı çok sevdiğim kişilerden olması harika olmuş :Z:Z:Z
özellikle yiğitede söyledim onun olmasını onun kadar çok istiyordum vlla çok sevindim🙂

Eee bizde koşmadan önce çok emekledik yani öyle favori üye olarak kalmayın konu açın, gösterin kendinizi :D

Tebrikler arkadaşlar üçünüzüde çok severim. :) Üçünüzde yükselmeyi hak eden ve beklediğimiz üyelerdiniz tebrik ederim. :X @eros @Yiğitt @halukerogluFOX

Tüm arkadaşları can-ı gönülden tebrik ederim. Umarım bu üyeliklerini ellerinde tutmayı başarabilirler. Kopya konusuz, kaliteli mesajlı günlere. :)

Hak eden arkadaşlar Favori Üye olmuş tebrikler :)
@Yiğitt
@eros
@halukerogluFOX

Tebrikler hepinize. :)

Tebrikler arkadaşlar 3 'çünüzede

@Yiğitt bro sonunda favori üye kendim olsaydım bu kadar seninmezdim :D

@halukerogluFOX tebrikler

@eros tebrlker sanada

Oooo güzel oldu.Oldunuz sonunda. :)

Tebrikler @Yiğitt @eros @halukerogluFOX :)
Çok teşekkürler arkadaşlar,iyi ki varsınız...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd