Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben zaten %99 her bildirime karşılık veriyorum. Beni pek bağlamıyor bu
ama yazı panelini sevmedim

Hani profilde foto ekleme eki daha gelmedi 😏 ilk ona baktım
Kullanıcı adımı değişsem mi?

Reactions: Dosi
Ben bunu pek sevmedim. Yukarda bildirim yanmakta ama tıklayınca 0. Eskiden bakılmaynlar renk koyu olurdu şimdi hepsi aynı ve o yuvarlağa basa basa 4 olan bildirimi 1 e indirdim ama o 1 bildirim nerenin çözemedim daha.
Şu an istendiği gibi çalışmıyor olabilir ama çözeriz problemini, güzel bir özellik bu.

Kullanıcı adını ayda 1 değiştirebilme hakkı gelmiş sanırım 😱 Sıkıldıkça değiştiririz o halde.
Şaka mı bu 😱 etiketlemeler ve kafakarışıklığı çok olur ve ya benim eski kullanıcı ismim alınırsa?
Kullanıcı adımı değişsem mi?
Niye?

Şu an istendiği gibi çalışmıyor olabilir ama çözeriz problemini, güzel bir özellik bu.

Aşırı yorucu bir durum.
Bak şurada ilk 2 bildirim ve henüz girmedim ama diğerlerinden farkı yok

Ben ilk başta değiştirmeyi düşünüyordum bence canım isteyince değiştirebilme açısından çok iyi olmuş ama şimdi değiştirsem aklımda başka kullanıcı ismi yok.

Reactions: Emre Ozansoy
Anonim olmam lazım, forum git gide gelişiyor, yaşadığım yerden insanlar beni şıp diye tanırsa..

O bildirim olayı bana gelmiyor, senin ayarlarla alakalı olabilir?

Kullanıcı adı değişikliği için seçeneklerden hallediyorsun ama hemen onaylanmıyor, zaten gerekçenizi yazın kısmı filan var anladığım kadarıyla admin paneline düşüyor o talep. Fakat ayda 1 değiştirebilecek miyiz?
@bazinga

Ben baştan değiştirmeyi planlıyordum istiyorsan ben alabilirm güvende olur.

ben değiştirdim onaylancak demkkı

Süreyi bir daha kontrol edebilirsiniz.
Evet yönetici onayı bize düşüyor, süper moderatör ve üstü diye tahmin ediyorum.

Reactions: Tolstoyevski
Hayırlı olsun forum için mesaj yazma yeri güzel olmuşta biraz küçükmü olmuş ya
@bazinga

Şimdi biraz değişti o kısım. Mobil ve PC farklı oluyor malum.
Ben daha kurcalamadım diğer tarafları.
Kullanıcı adı bence bu kadar sık onay verilmemeli

Reactions: Tolstoyevski
Ben baktım da nickimi değiştirmem için 4 Eylül 2021'i beklemem gerektiğini söyledi ona bakabilir misin? @bazinga