Teşekkür ederim Editör arkadaşım.Editör olduğuma çok sevindim.Herkese tebrik mesajlarından dolayı çok teşekkür ederim.
@Harunnn60 @EFE UYSAL @EnveR sizleri de tebrik ederim
Teşekkür ederim Editör arkadaşım.Editör olduğuma çok sevindim.Herkese tebrik mesajlarından dolayı çok teşekkür ederim.
@Harunnn60 @EFE UYSAL @EnveR sizleri de tebrik ederim
Baya eksikler ve sorunlar var. Yakında hepsi çözülür, alışırız kısa sürede.Aynen Teşekkür ederim Ya forum çok zorlaştı Şimdi benim buna alışmam zaman alır
Teşekkür ederimŞaşırdığım bir isim olmadı. Hepinize tebrikler, başarılar dilerim. @EFE UYSAL @EnveR @GunesinOglu @Harunnn60
@dizi kolik kanke seni de bu ciddi istikrarından dolayı tebrik ederim, ben forumda oldum olası editörsün maşallah, ne düştün ne çıktın.
@yatutarsa ahiretlik sana da sadece tebrikler.
Birini unuttun sanırsam?Şaşırdığım bir isim olmadı. Hepinize tebrikler, başarılar dilerim. @EFE UYSAL @EnveR @GunesinOglu @Harunnn60
@dizi kolik kanke seni de bu ciddi istikrarından dolayı tebrik ederim, ben forumda oldum olası editörsün maşallah, ne düştün ne çıktın.
Tesekkurler ahretlikcimŞaşırdığım bir isim olmadı. Hepinize tebrikler, başarılar dilerim. @EFE UYSAL @EnveR @GunesinOglu @Harunnn60
Teşekkürler bana güvendiğin için ama ben bayadır editörüm zatenAz çok takip ettiğim üyeler kazanmış
@Aserat zaten konuşmasıyla olsun, imla kurallarıyla olsun hep dikkatimi çekmişti
@yatutarsa sevdiğim bir üye pek sohbetimiz olmadı ama bu işi kesinlikle yapar.
@Harunnn60 çok sevdiğim bir üye çoğu konuda fikirlerimiz uyuşuyor. Zaten bu görevi daha önce hak ediyordu.
@EFE UYSAL namı diğer dirilişçi efendiliğiyle tanıdığım biri üstelik bu kısa zamanda foruma ısınıp önce favori üye şimdi de editörlüğü kesinlikle haketti.
Ayrıca diğer bütün arkadaşları tebrik ederim hepsinin bu görevleri layıkıyla yapacağından şüphem yok.
İşte onu kaçırmışımTeşekkürler bana güvendiğin için ama ben bayadır editörüm zaten
Az çok takip ettiğim üyeler kazanmış
@Aserat zaten konuşmasıyla olsun, imla kurallarıyla olsun hep dikkatimi çekmişti
@Harunnn60 çok sevdiğim bir üye çoğu konuda fikirlerimiz uyuşuyor. Zaten bu görevi daha önce hak ediyordu.
@EFE UYSAL namı diğer dirilişçi efendiliğiyle tanıdığım biri üstelik bu kısa zamanda foruma ısınıp önce favori üye şimdi de editörlüğü kesinlikle haketti.
Ayrıca diğer bütün arkadaşları tebrik ederim hepsinin bu görevleri layıkıyla yapacağından şüphem yok.
Ben de Aralık'tan beridir editörüm, yeni bir şey değil yani. Yine de teşekkürler.Az çok takip ettiğim üyeler kazanmış
Teşekkür ederim dün görmemiştim@Harunnn60 @EFE UYSAL @GunesinOglu @EnveR ayy hepside ayrı ayrı çok sevdiğim ve aramızın iyi olduğu üyeler tüm editör tercihlerinde nokta atış bence tebrikler hepinize çocuklar
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim@Aserat @dizi kolik @EFE UYSAL @EnveR @gundix123 @GunesinOglu @Harunnn60 @yatutarsa
hepinize tebrikler arkadaşlar görevinizde başarılar dilerim
Ediydim