Yeni Dizilerden Hangisi Kurtlar Vadisi'nin Geçebilir?

Hangi Dizi Kurtlar Vadisi'ni geçebilir?

• 20 Dakika

Oy: 4 12.5%
  • İntikam

Oy: 7 21.9%
  • Tozlu Yollar

Oy: 0 0.0%
  • Ayşe Ali'yi Seviyor

Oy: 1 3.1%
  • Hiçbiri

Oy: 20 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Geçerse İntikam geçebilir başka geçebilecek dizi görmüyorum bu listede.

Ali Ayşe`yi Seviyor geçebilir bence :d

Tabii ki, geçse geçse ancak "İntikam" geçer.

Bu arada beyazsoy dizi`nin ismi "Ali Ayşe`yi Seviyor", "Ayşe Ali`yi Seviyor" değil. Dizi başlamadan neden mantık yürütüp Ayşeyi Aliye aşık ediyorsun ki? Belki tek taraflı aşk olacak?

Ali Ayşe`yi Seviyor geçebilir bence :d

Tabii ki, geçse geçse ancak "İntikam" geçer.

Bu arada beyazsoy dizi`nin ismi "Ali Ayşe`yi Seviyor", "Ayşe Ali`yi Seviyor" değil. Dizi başlamadan neden mantık yürütüp Ayşeyi Aliye aşık ediyorsun ki? Belki tek taraflı aşk olacak?

nasıl olsa kimse oy kulanmayacak dedim dizi dikkat çeksin belki oy kulanan çıkar diye düşündüm. ama bu haline de oy gelememiş :)))))

Başlık da yanlış. Kurtlar Vadisi'nin Geçebilir yazmışsım. Beyazsoy Türkçe öğretmenin kim senin? :D

farklı bir cümle kuruyordu daha kısa olsun diye değiştirdim n harfini silmeyi unuttum okadar. imla kurallarına harfiyen uyuldu :))))

Hiçbiri geçemez. TNS'de 10 üstü görmek bile epey zor. Belki A/B'de İntikam ve 20 Dakika başarabilir bunu ama totalde onlar da geçemez 10'u bence. :)

Totalde 20 Dk. belki geçer bir iki hafta onun dışında totalde geçen olmaz ab'de de intikam geçer gibi

önce bi itikamı geçemesi lazım 20 dakikanın :)) sonra kurtları düşlünürsünüz :))

Kurtları yada İntikamı düşünmüyorum...herkes nasibini yer...ben zevkle dizi izlemek istiyorum...ama 20 dakikanın Perşembe olacağını sanmıyorum...salı yada cuma günü yayınlanacaktır...Kurtlar..İntikam bir birini yesin...:)))

kurtlar farkı açıyor intikamla 20dakikanın toplamını nerdeyse ikiye katlayacak :)))) ya berenciler forumda az yada berenin dizisine pek güvenmiyorlar

41 başlasın Vadiymiş, İntikammış geçin bunları. 41 dizisi böcek gibi ezecek hepsini. ::)