Yeni Dizilerden Hangisi Kurtlar Vadisi'nin Geçebilir?

Hangi Dizi Kurtlar Vadisi'ni geçebilir?

• 20 Dakika

Oy: 4 12.5%
  • İntikam

Oy: 7 21.9%
  • Tozlu Yollar

Oy: 0 0.0%
  • Ayşe Ali'yi Seviyor

Oy: 1 3.1%
  • Hiçbiri

Oy: 20 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Birbirinden iddialı Diziler başlıyor. bir tarafta Ezel senaristleri ve Tuba Büyüküstün bir tarafta Beren Saat ve Berkun Oya

not: "Hiçbiri" secenegi soru kökü icabı Kurtlar Vadisini hiç bir dizi geçemez secegenegıdir.

Son düzenleme:
hangi iddialı dizi başlayacak yakında

- - - Ekleme - - -

fragmanı dönen başka dizi yok suan bildiğim kadarıyla

İntikam'ın fragmanı da birkaç gündür var ona başlayacak demiyor muydun ?

tv de fragmanı dönen tüm dizileri kattım çünkü başlayacaklar kesıne yakın. fetıhın başlayacagi muamma dedikodusu var kendisi yok ki ali ile ayse ve tozlu yolları kimse isaretlemıyecegını bildiğim halde :))))

- - - Ekleme - - -

bunları da starın yaptıı gibi 2 bölüm çekip beğenemzse :d
her iin riski var

atlıların fragmanıni gören oldu mu? :)))))

bunlarin yayınlanacağı kesine yakın.

tv de fragmanı dönen tüm dizileri kattım çünkü başlayacaklar kesıne yakın. fetıhın başlayacagi muamma dedikodusu var kendisi yok ki ali ile ayse ve tozlu yolları kimse isaretlemıyecegını bildiğim halde :))))

- - - Ekleme - - -

atlıların fragmanıni gören oldu mu? :)))))

bunlarin yayınlanacağı kesine yakın.
berenin daha bölümü yokken atlılar 2 bölüm çekmiş neyse çıkınca eklenir ankete:D

Neyse konuya dönelim, bu dizilerden hiçbiri Vadi'yi totalde geçebileceğini zannetmiyorum.
Belki İntikam A/B'de gecebilir, kaldı ki o da kesin değil..
Kaldı ki ben bu yorumu objektif gözle yazıyorum onu belirteyim. Evet KVP izliyorum, ama forumdaki arkadaşlar kadar aşırı fanatiği değilim, fanatiği oldugum tek dizi Behzat Ç.'dir , konu Behzat Ç ise mesajlarım subjektif olabiliyor ama bu konuda tamamen objektif yaklaştım olaya. :)

vadıcıler atakta .. bu anketle kaç kişi berencı alacağız :)))