Yeni Dizilerde Hangi Partnerler Daha Uyumlu Olacak? Beren-Nejat, Tuba-İlke. Özgü-İbrahim

Kimler Daha Uyumlu Olacak?

• Özgü Namal-İbrahim Çelikkol

Oy: 1 9.1%
  • Tuba Büyüküstün-İlker Aksum

Oy: 3 27.3%
  • Beren Saat-Nejat İşler

Oy: 3 27.3%
  • Beren Saat-Mert Fırat

Oy: 4 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
yok bir önceki dizisine git :)) mert fıratı ayartacak ama nejatı içten içe sevecek. aşkı memnunun değişmiş hali yani :)))) ben beren mertle daha uyumlu olacagını belki senaryonun değiştirme ihtimallerine karşın ekledim

hmmm ilginç yani intikam için adamı kandırmasıının etksi yok yani

sonuçta aşkı memnuda adnan beyle pek isteyerek yapmıyordu onun hesabına :))))))) yine aşkı memnuda ki fettan bir kadın olacak ben karakter olarak okadar farklı olacagını sanmıyorum aşkı mmenunu tekrar edecek beren

sonuçta aşkı memnuda adnan beyle pek isteyerek yapmıyordu onun hesabına :))))))) yine aşkı memnuda ki fettan bir kadın olacak ben karakter olarak okadar farklı olacagını sanmıyorum aşkı mmenunu tekrar edecek beren

aşk ı memenu da berenin adamarı patakalyıp öldürdüğünü silah kullanmayı bildiğini ülkenin ern zengin kadınalarından biri olduğunu ailesinin suçla kaplı olduğunu ve ailesini sevdiğini hatırlamıyorum yani aynı olabilir hklısın

emre konuyu yine baglamından kopardın :)) kafandakini yazmaya başladın. berkan çifleri sordu onun üzerinden yürüdük konusunu aşkı mennuya benzetmedik :)))

Beren Saat ile Mert Fırat'ı çok yakıştırdım açıkçası, ikisi de güzel-yakışıklı, uyum yüksek. :)

Diğer seçeneklerde bir taraf diğerini geçmiş hep. :)

emre konuyu yine baglamından kopardın :)) kafandakini yazmaya başladın. berkan çifleri sordu onun üzerinden yürüdük konusunu aşkı mennuya benzetmedik :)))

sen aşik ı memnu daki gibi fettan oalcak dedin olmaması için sebepleri yazdımben de bağlam yerinde yani sağlam hala:D

nerden bagladıgını anlamadım :)))))) yazdıklarını yapabilmesi için fettan olması lazım.

nerden bagladıgını anlamadım :)))))) yazdıklarını yapabilmesi için fettan olması lazım.

fettan:Fitneli, karıştırıcı. Gönül ayartıcı, cilveli

bu tanımlara uymuyor efsun karışıtrıcılık değil dizide yaptığı ayartıcı değil sevdiği adamal bile yatak sahnesi yok cilveli de değil aten o yüzden orjinalinde daniel seviyor:D

çok çocuk yapmak sünnet aynı zamnda islam nufusunun artması gerekir.. korunmak dogru olmaz. sonuçta padişah çocukları isyan misyan ederse ölüme daha yakın oluyor işte :)))

sana mesaj yazmaktan gına geldi olur okadar :))))

efsun fettan olmadan bu işleri yapması çok zor aşkı mmenunda sadece fettan değildi zaten. birazda kurnazdı plancıydı bu özeliklere fettanıda ekleyince efsun olur işte :))))))))))

sana mesaj yazmaktan gına geldi olur okadar :))))

efsun fettan olmadan bu işleri yapması çok zor aşkı mmenunda sadece fettan değildi zaten. birazda kurnazdı plancıydı bu özeliklere fettanıda ekleyince efsun olur işte :))))))))))
aşk ı memnu da planları annesi yapıyodu sanki yoksa farklı dizileri mi izliyoduk kendi planları tutmamışştı sanki hiç

sanırım sen başka dizi izledin :)) kendiside planlar kuruyordu sonlara dogru annesiyle birlikte plan kurmaya başladı.

eee bu plan yapmadıgı manasına mı gelir :))) zaten ne annesinin ne de kendisinin planları pek tutmadı tuttsa intihar etmezdi :)))

tuttu annesinin planları dizinin kaderini değiştirdi son planı da tuttu nihal mıy mıy olmasa :d
neyse bu dizide farklı işte aşk için plan kurmuyor initkam için kuruyor ve yüzde90 tutuyor :D fettanlık değil zeka var yanni

beren arayı açmış gözüküyor 8 oya 2 oay. sanırım berenin dizisi çok tartışmalı olacak bir kısım nejatla olsun bir kısmı mertle olsun diyecek