Yeni Dizi yakında sizlerle : Hortlaklar Hadisi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
favoriforumum' un ilk dini içerikli komedi dizisi
stv dizilerine rakip geliyor :)))))))
Karekterler:
1. Talop: hortlak başı
2. itamem
3.Yelludba

bu üç ana karakter etrafında dönecek olup. dirildikleri için karakterlerin ismi geri dönüşü temsil ediyor :)))))))
bu hortlaklar komik olacak sadece bebeleri korkutabikecek :))))))

bu üç kafadar dünyada işledikleri günahları telafi icin öldürdükleri kişilerin çocuklarına uyuklayan yapacaklardir.
yakında senaryolarimla sizlerleyim

dizinin konusu : dünyadaken çok günah islemis insanların canına malına kastetmis bu üçlü Allahin karşısına geçer ama biz bunları halkımıza iyiliki için iyapmıştık derler. Allah madem niyetiniz halis ozaman sizi dünyaya geri yoluyorum cehenemden kendinizi kurtarın der. yaptıklarınızı telafi edin .. bu üç kafadar çok sevinirler ama onları bekleyen bir süpriz vardır. eski halleriyle değil hortlak olarak geri döneceklerdir. bunu bilmemektedirler. Allah bunların tekrar adan öldüreceğini bildiği icin Onlara ders amacıyla böyle bir ceza vermiş. ama tek çocuklara görünüp Onlarala muhatap olabilmektedirler. bu üç kafadar sevabi nasıl isleyecekleri düşünürken nasıl sevap işleyip cehenemden kurtulacaklari farkederler.

Son düzenleme:
beyazsoy kurtlar vadisi pusu izleyicilerini kışkırtmak amacıyla mı açtın bu konuyu ? çok tepki alır forumda söyleyim beğenmedim

Beyazsoy artık insanları sinir etme,kavga çıkarma konularından vazgeç derim.Resmen Kurtlar Vadisi'yle dalga geçiyorsun.

şimdiden Güldürdü:d

tamam arkadaş çok güldürdü. sıktınız artık he sonra da suç bizde oluyo böyle bi günde uğraştığınız şeye bak hadi beyazsoyu anlıyorum sana noluyo nedir bu vadi düşmanlığı ama sen bunu yaptıkça bizde boş durmayacaz xxemrexxxxx muhteşem harem kurtulamaz bizden

rezalet !!! Kendince vadiyi tiye alıyor yetmezmiş gibi dini konulara cennet cehennem aşa ALLAH' ı bile karıştırıyor yazık bence bu dizimsinin yayınlanmasına izin verilmeli rezaletden başka birşey değil !! Puanım şimdiden belli

😀d ne demeli beyazsoyun zekasına bayılıyorum çok güzel espriler yapıyo bence süper bir dizi olcak :D

fks14 böyle bi diziye izin vermeyin arkadaş dünün acısını üstünden atamamış :d :d :d :d :d :d

Kurtlar Vadisini ben de izlemem. Ama senaryo yazarları olarak ciddi bir iş yapıyoruz. Böyle işlere gerek yok beyazsoy. Belaltı oyunlarla Vadicilere karşı çıkman çok gereksiz. Ben de Vadi izlemiyorum ama böyle dizilere hiç gerek yok. Sen bu diziyi yazarak diğer dizilere hakaret ediyorsun.

bunun vadiyle ne alakası varki konu farklı vadinin yanından bile geçmez bence siz havadan nem kapmayı bırakın :D

bunun vadiyle ne alakası varki konu farklı vadinin yanından bile geçmez bence siz havadan nem kapmayı bırakın :D

teşekkürler primavera.. çok tepki olunca dizinin konusunuda yazdım. görüldüğü üzere dizinin konusu amerikan filimlerinde çok örneği olan gondermeli geri dönüş hikayesi ... kurtlarlarin hikayesiyle yakından uzaktan alakası yok . eğlenceli bir is

Son düzenleme: